Bazı kızlar neden reddettiği erkeği yine de peşinde koşturmaya çalışır?

6 yıllık çok yakın bir arkadaşıma deli gibi aşık oldum. ona aşkımı anlatmak için elimden gelen her şeyi yaptım. bir süre benden kaçtı ve konunun açıkça konuşulmadan kapatılmasını sağladı. ben de arkadaşlığımız bozulmasın diyerek buna göre davranmaya başladım. ancak ilgimi kaybetmek hoşuna gitmediği için midir bilmem bir süre sonra o bana yakınlık göstermeye başladı. adını koymadan aylarca flört ettik ama ne zaman ben ciddi şekilde konuşmak istesem o hep kaçtı. uzaklaştığımda da yakınlığı tekrar kuran hep o oldu. en sonunda onun da duygularından emin olduğumda sevdiğimi söyledim. ancak mümkün değil diyerek kesip attı ve aylarca bir araya gelmemeye özen gösterdi. sonrasında biraz normale döner gibi olduk. fakat benim normal bir arkadaşımla dahi konuşmamı kıskanmaya, sürekli göz hapsinde tutmaya başladı. bu durum çevremizdekilerin bile dikkatini çekti. bir kaç kez dolaylı olarak sevgi, ilgi istediğini ama çevresinde düzgün birini bulamadığını ve buna benzer şeyleri bulunduğum ortamlarda söyledi. reddettiğine pişman mı oldu yoksa beni sadece egosunu tatmin etmek için peşinden koşturmak mı istiyor çözemiyorum. bunca yıllık arkadaşlığımıza ve tüm iyi niyetime rağmen bana bunu yapar mı? şimdi onu hala sevmeme rağmen güvenip konuşamıyorum. sizce ne yapmalıyım?
Bazı kızlar neden reddettiği erkeği yine de peşinde koşturmaya çalışır?