Aşk İlişkileri Kızlar, Kölelik? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Herkese merhaba 21 yaşındayım öğrenciyim izmirde yaşıyorum kendisine köle olabilceğim bir bayan bar mı acaba izmirde Güncellemeler+1 yıl Gerçekten sahibelik yapıcak birini arıyorum Güncellemeler+1 yıl İzmirden sahibe arıyorum Kızlar, Kölelik? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
kemikedi Takip Et Xper 3 Yaş: 28 , eic 41% +1 yıl Varsa ben izmirde değilim 😂 2 13 Yorumla Soran +1 yıl Nerden😄 Yorumla Soran +1 yıl Neresi Yorumla kemikedi +1 yıl Bursa ben Yorumla Soran +1 yıl Sahibe misiniz peki gerçekten Yorumla kemikedi +1 yıl Yoo hiç denemedim daha önce 😂Merak sadece Yorumla Soran +1 yıl Bende kölelik yapmadım daha önce ama yıllardır sahibe arıyorum 😄 Yorumla Soran +1 yıl Denemek ister misin peki 😄 Yorumla kemikedi +1 yıl Ramazanda hayır Denemek istiyorum tabiki ama bu yaz olmaz henüz Yorumla Soran +1 yıl Ne zaman olur peki? Yorumla Soran +1 yıl Bana mesaj atabilir misin daha detaylı konuşuruz? Yorumla Soran +1 yıl Ne dersin? Yorumla Soran +1 yıl Orda mısın? Yorumla Soran +1 yıl Huhu? Yorumla
halabirilerivar Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Var ben 1 25 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi? Yorumla halabirilerivar +1 yıl Köle derken Yorumla Soran +1 yıl Yani kölesi olduğun kişinin her isteğini yapmak tasmayı boynuma takıp köpeği olmak gibi Yorumla halabirilerivar +1 yıl Oha iyiymiş jdjsks Yorumla Soran +1 yıl Ama köle olacağım birini hiç bulamadım arayış içindeyim Yorumla halabirilerivar +1 yıl Niye böyle bir şey istiyosun ki :D Yorumla Soran +1 yıl Mutlu oluyorum düşüncesi bile güzel bir bayana köle olmak köpek olmak Yorumla halabirilerivar +1 yıl Değişikmiş Yorumla Soran +1 yıl Sizin köleniz olabilir miyim acaba izmirdeyseniz vede isterseniz Yorumla halabirilerivar +1 yıl Hangi üniversite Yorumla Soran +1 yıl Okul normalde Konya'da ama bu yıl sınavlara yine girdim izmire geçiş yapmak için sizin Yorumla halabirilerivar +1 yıl Haa anladım Yorumla Soran +1 yıl Ama şu an ve sonrası için İzmir'deyim siz okuyor musunuz Yorumla halabirilerivar +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Hangi üniversite Yorumla halabirilerivar +1 yıl Odtü olacak inş Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla Soran +1 yıl Siz Nasıl bakıyorsunuz bu kölelik durumuna kabul edicek misiniz beni Yorumla halabirilerivar +1 yıl Yok knk Yorumla halabirilerivar +1 yıl Normal arkadaş olcaksın olur ndkqls Yorumla Soran +1 yıl Soruya var ben neden yazdın o Zaman 😄 Yorumla halabirilerivar +1 yıl Dalgasına yazdım ne biliyim ben şaka sandım kank Yorumla Soran +1 yıl Yok gayet ciddiyim internetten araştır bir istersen bu konuyu😄 Yorumla halabirilerivar +1 yıl Değişikmiş. :D Yorumla Soran +1 yıl Yani köle istersen ulaşabilirsin bana 😄 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Varsa ben izmirde değilim 😂
Nerden😄
Neresi
Bursa ben
Sahibe misiniz peki gerçekten
Yoo hiç denemedim daha önce 😂
Merak sadece
Bende kölelik yapmadım daha önce ama yıllardır sahibe arıyorum 😄
Denemek ister misin peki 😄
Ramazanda hayır
Denemek istiyorum tabiki ama bu yaz olmaz henüz
Ne zaman olur peki?
Bana mesaj atabilir misin daha detaylı konuşuruz?
Ne dersin?
Orda mısın?
Huhu?
Var ben
Gerçekten mi?
Köle derken
Yani kölesi olduğun kişinin her isteğini yapmak tasmayı boynuma takıp köpeği olmak gibi
Oha iyiymiş jdjsks
Ama köle olacağım birini hiç bulamadım arayış içindeyim
Niye böyle bir şey istiyosun ki :D
Mutlu oluyorum düşüncesi bile güzel bir bayana köle olmak köpek olmak
Değişikmiş
Sizin köleniz olabilir miyim acaba izmirdeyseniz vede isterseniz
Hangi üniversite
Okul normalde Konya'da ama bu yıl sınavlara yine girdim izmire geçiş yapmak için sizin
Haa anladım
Ama şu an ve sonrası için İzmir'deyim siz okuyor musunuz
Evet
Hangi üniversite
Odtü olacak inş
Anladım
Siz Nasıl bakıyorsunuz bu kölelik durumuna kabul edicek misiniz beni
Yok knk
Normal arkadaş olcaksın olur ndkqls
Soruya var ben neden yazdın o Zaman 😄
Dalgasına yazdım ne biliyim ben şaka sandım kank
Yok gayet ciddiyim internetten araştır bir istersen bu konuyu😄