Merhaba arkadaslar,
Bir erkek neden hep bir kiza karismak ister?
Ve onun uzerine herseferinda kavga eder?
Amaclari nedir?
Bir erkek neden hep bir kiza karismak ister?
Ve onun uzerine herseferinda kavga eder?
Amaclari nedir?
Kimileri aşırı olabiliyo bu konuda. ev arkadaşımın sevgilisi öyle. markete gitsin 5dk geç gelsin bağırıp çağırıyo ne yaptın sen dışarda diye. ama alan memnun satan memnun. o onu çok sevdiği için öyle yaptığına inanıp mutlu oluyo,diğeri de istediği gibi kısıtlayabildiği için.
Tabi yeni bir ilişkiyse,böyle yaparak seni iyice bağlamak da istiyor olabilir. sen zırt pırt haber vermeye alış vs. diye.Sonrasında kendisini geri çekebilir.
nomalde kabullenmeyecegi özellikleri olan(giyim davranış vs) kişiyle sevgili olup sonra istediği sekilde değişmeini ister... ben buna bağlıyorum..
amaçları kızları yönetmektir sözünden çıkmasını istemez kıyafetinden kıskanır akrabasından kıskanır sonra kız her dediğini yapınca da sıkılır ayrılır böyle yapmazsa da kavga eder tartışır ve aşık olur :s
ya geri zekalıdır, ya kıskancın tekidir :p ya da kızı sevmiyordur. başka bir secenek yok. hııı bir de ayrılmak istiyor olabilir :p bu kadar.
Tsk ederim:)
gene bekleriz :p
Cevap
4Cevap
Kiskaniyordur ya da guvenmiyirdur. Amaci haber almak control etmektir
Başka biri benim kadınıma bakıp iç geçirecek durumdaysa bir sorgularım :S neden ? çünkü godoş değilim :)
kıskançlık...sahiplenme duygusu olsa gerek...benim görüşüm bu...
seviyosa karışcak karışmazsa olmaz ben istemem ztn geniş bir insanı
sevgili olarak mı normal mi ?
Ikiside?
kıskançlık sahiplenme sevme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar