bacak boyu nasıl ölçülür diyenler için
link (e)
Benim boyuma göre bacaklarım malesef kısa boyum 165 bacaklarım 80
link (e)
Benim boyuma göre bacaklarım malesef kısa boyum 165 bacaklarım 80
linki açamıyorum ama 165 boyun ideal bacak boyu (boy/2+10) 92-93 cm'dir. bacak boyu kalça kemiğinin bittiği kısımdan itibaren ölçülür. kendiniz ölçerseniz muhtemel yanlış çıkabilir. başkasının ölçmesi daha doğru sonuçlar verir. benim de fazla uzun misal. boyum 160 bacak boyum 104 cm. uzunu da kısası da kötüdür bu meretin. ideal bacak boyunu tutturan her yere yazsın. ben tuttursam yapardım arkadaş. HAHA! benim bacaklarım ya, ondan işte! ideal! şanslısınız vesselam.
Bacak boyu uzun olsa napacan ki normal bir boya sahipsin zaten bence dert etme daha nice daha kısa boylu insnalar var bacak boylarınıda düşündüklerinide sanmıyorum tek dert bu olsa gerek
Hadi kızlar şimdi işi gücü bırakıp bacak boyunuzu ölçün
bacak önemli bacak çarpık bacaklı kızlar eklemesin pls
bakim :Dsidgşdfkşhdf
Cevap
5Cevap
kızlardan gelecek cevapların 10da 8 i kesin sallama olucak :D baslamıslar sımdıden 1.72 1.73 ben niye görmüyorum bunları hıc :D eyfel kulesi gibi topuk giyerlerse anca 1.72 1.73 u bulurlar :d
gonul ıster 1.75 olsunlar ama işte olmuyo
siz nerede yaşıyorsunuz ki ben hiç görmüyorum 1.65 altında kız sokaklarda.
benimde bacaklarım boyuma göre normel gövdem uzun nefret ediyorum ayy nu takıntı bendede bacakları uzun kızlar cok sanslı
Ben de bacak boyu tam bir takıntı,gövdem uzundur benim,bacaklarım gövdemden kısa değil ama aradaki fark çok fazla değil,o yüzden tepem atıyor.Gerçekten bak.
Pardon ama o iç bacak boyuymuş,yani bacak boyu dediğin iç kısım değil.
ahaha dötten bacaki dötü yere yakın derler demi :D ne pis lan bu insanlar hep bir lakap hep bir aşağılama :D
Benim boyum 1.68 ve bacaklarimin uzun oldugu soylerler
Bacak boyumu bilmiyorum ama oran konusunda sıkıntım yok. Boyum 1.73
150 boy sen düşünnn :((( offy aa pantolonda yakışmıyo zaten
Allahhh askina su profil fotonuu kaldir ya... :)
kıskandın mı gülüm
172 cm'yim bacaklarım 101 cm
Oha
bacak boyumu hiç ölçmedim kendim 1.72 yim
Üşenmedim ölçtüm bacaklarım 135 çıktı boyum 192
boyum biron bacaklar sadece on :/
hmm güzel mi peki bacakların?
sen kendine bak.
yıldız abla nasılsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar