Bir kızla görüşüyorum 2,5 aydır. Artık evlilik de istediğim için ciddi bir ilişki arayışındayım. Açık konuşmak gerekirse b. ekaret benim için önemli. Evleneceğim kişinin ilk erkeği olmayı istiyorum. Konuştuğum kız 26 yaşında bir eczacı. Kendi parasını kazanan güzel bir kız. Ciddi düşündüğüm için kendisine daha önce ilişkiye girip girmediğini, bu konunun benim için önemli olduğunu söyledim. Eğer b. akire değilse kendisinin zamanını almak istemediğimi belirttim. B. akire olduğunu söyledi bana. Fakat şöyle bişey var, kızın geçmişi biraz hızlı gibi araştırdığım ve kızın bana anlattıklarından çıkardığım kadarıyla. Yani benle buluşurken düzgün kıyafetler falan giyiyor, gözü dışarda değil, hanım hanımcık biri ama facebookta eski (2-3 sene önce) fotoğraflarında baya açık pozları (dekolte, mini etek vs) var. Ayrıca bana daha önce 6 ilişkisi olduğunu söyledi. Tabi c. insel olarak bişey yaşamadığı ilişkilermiş. Bana çok inandırıcı gelmedi. Kızın b. ekaret konusunda yalan söyleme ihtimali var mı? Veya yalan mı doğru mu olduğunu nasıl anlarım?
Güncellemeler
+1 yıl
soruyu sormama izin vermediği için bazı kelimelerde nokta kullanmak zorunda kaldım:)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer