Bir Kızın yalan söylediği nasıl anlaşılır?

konuştuğum bir kız var kızı hiç canlı görmedim. internette tanıştık internette ilerliyoruz telefonla felan konuşuyoruz. kızın şimdiye kadar 7 sevgilisi olmuş sigara içiyordu ara ara namaz felan kılıyormuş ben ciddi evlilik üzerine ilerlediğim için ne dersem yapar oldu benim dememle düzenli olarak namaza başladı sigarayı bıraktığını söyledi. ama kafamı karıştıran nokta geçmişi çünkü 7 çocuğun yediside abaza it kopuk tarzı nerde sabah orda akşam denen içen sıçan tipler. son sevgilisi bunu aramış sarhoşken hatta arkadaşlarına vermiş numarasını onlarda aramışlar cinsel ilişki teklifine kadar gitmiş olay. neyse kız söyledi bunu çünkü hiç yalan söyleme demiştim. çocukla konuştum beni bir tehdit edişi var akıllara zarar neyse kıza dışarı çıkarken yanında arkadaşların olsun dikkatli ol kimseyle görüşme telefonunu bilinmedik numaralar ararsa açma hatta o tarz numaraları engelle felan dedim. kızda tamam dedi. aklıma takılan nokta ise sadece bunlarla yaşadıklarını sorduğumda öpüştüm o kadar dedi. detay istedim ne zaman nerede oldu gibi sonuncu ve ilk olanın evinde dedi ilk olan sevgilisinin evine girip çıkıyormuş hatta anahtar bundaymış kapıyı açıp yanına yattığı bile çocuk uyurken olmuş. son sevgilisi ile de evine ailesi de vardı ders çalışmaya gitmiştim mutfaktayken öpmüştü dedi sadece. iki kere öpüşmüşler ama 2. olanı anlatmadı. 4 5 ay hepsiyle çıkmış. neyse evlilik planladığım için kızın dürüst olduğuna nasıl inanabilirim. sana yalan söylemiyorum senden hiç birşey gizlemem öpüşme harici hiç birşey olmadı diyor hatta bunu söylerken ağlayacak gibi bile oluyor telefonda. bu sitede ise neler neler okuduğum için aklımda soru işaretleri oluşuyor. daha sevgiliyken kızlığını korumak yoluyla ö
Güncellemeler
+1 yıl
kıyaslama yapabiliyor. veya çok profesyonel olduğunu anlayınca itici gelebiliyor. ben kimle birlikteyim diye düşünebiliyor insan. sizce bir kızın doğru veya yalan söylediğini nasıl anlayabilirim. çünkü evlenmek istiyorum ve güvenmek istiyorum. evlenilebilecek bir kız sınıfında gibi duruyor bu kız şimdilik
Güncellemeler
+1 yıl
soru uzun dediği için kalanını güncelleme ile yazdım
Bir Kızın yalan söylediği nasıl anlaşılır?