Herkese merhaba;
Yakışıklı ve yakışıklı olduğunu bilen bir erkek kızın ayağına gider mi?Giderse nasıl gider.Gitmezse nasıl gitmez?
Yakışıklı ve yakışıklı olduğunu bilen bir erkek kızın ayağına gider mi?Giderse nasıl gider.Gitmezse nasıl gitmez?
Ben hiçbir zaman bir kızın ayağına gitmedim, gitmem de deymez, asla bir kız için bir şey yapmam ( Bu sadece sevmediğim kızlar için geçerli ) ( sevmediğim diyorum çünkü ben tek bir kere AŞIK , tek bir kere SEVDİM ! ) ( onun için hiçbir zaman bir kızın ayağına gitmeyeceğim ! )
git kaybedersin niye gitmiyorsun insna bir kere sevmez.
Hoşlanırsa , kızdan etkinlenmişse gider . Aslında ayağına gider demeyelim . İkisi için bir şans olabileceğini düşündüğü için gider. Yani senin düşündüğün adam yakışıklı , gelmez ben mi gideyim :) Yalnış bence , tabiki yeterki etkile onu , hoşlansın senden ;)
ben niye etkileyeyim ki o bakıyor?
gelmez 4-5 ay oldu gleseydi şimdiye gelirdi.
nasıl bir his?
tabiki gider belki çirknlerden daha fazladr çünkü kendine güvenir ...
Giderse otobusle gider- gitmezse ayaklarıyla gitmez.
Cevap
22Cevap
bunun yakışıklılıkla bir alakası yok bunun özgüvenle alakası var..ben öyle yakışıklı adamlar gördüm ki bilemezsin...ne kızlar terketti ve öyle güzel kızlar öyle adamlara aşık oldu i ...özgüvendir bu eğer bir erkek prensipli ve gerçekten adam gibiyse yakışıklılık kızların gözüne görünmez...
O karakterine bağlı bişey aslında
Kendine güvenen birisi, eğer kafasına koymuşsa gider, konuşur yani
Kendine güvenmeyen biriside ilk adımı karşıdan bekler, ona göre kendi adımlar atar
valla duruşundan neo lduğu anlaşılmıyor ama böyle süslü,bakımlı bir erkek,küpesi var.Uzun boylu,mavi gözlü,kmural.Sizce bu erkek yakışıklı olduğunun farkında mıdır?
ne kadar sürer 4.5 ay oldu benim farketmem işte 1 ay sonradır hadi 3 ay olsun.
kaç ay gçemesi lazım?
ya millet abazan bu ülkede abazan. adam bırak kadını insanlardan çekinmese dişi eşeğin hatta egzoz borusunun bile yanına gidecek :DD yakışıklılık değil gururla alakalı bu ve utanmakla
burda genellemenin dibine vurmamazı istemişsin ama zibilyon tane çeşidimiz var bizim. zibidisi var piçi var efendisi var... var oğlu var. efendiyse gelir niye gelmesin.
gitmez çünkü havalı olur nasıl olsa o gelecek diye kendinden emin şekilde bekler daha bilmez ole ölene kadar bekler gelmez D:
gelmiyor ama kızla yakıno lduğunda bakıyor da bakıyor.
bakar tabi onu etkilemeye çalışıyor kız kendi ayağı ile gelsin diye
gitmem isterse milyon kere baksın o gelecek.Hem ben öyle bakmayla etkilenmem.
:D arkadaşın değil mi idi :D bence etkilenmişsin ki bu kadar sinirlisin :D bence de gitme sakın yoksa daha da havalanır
değil arkadaşım hiç tanımıyorum kendisini sadece aynı sınıftayız haftanın iki günü görüyorum.
Kendi adıma konuşayım yakisikliyim(fotoğraflarına bak hesabimdan) giderim kız bana göreyse güzelse giderim
Gitmez isem o kız kezbandir
Gitmeme değecek birşey varsa giderim yoksa nescafe ve sigara eşliğinde otururum bakışırız herkesin ayağına mı gidelim onlarda gelsin :)
kadın her türlü erkeği ayağına getirir :D bu bizim sanatımız :P
ben iş atmadan glemesini kastediyorum.Kız bilmiyor oğlanın ondan hoşladığını.
takla falan atmıyor demek ki okadar ateşli değil bana karşı.
belki de bu gidişle kuş kanatlanıp uçacak haberi yok.
öyle olacak zaten.
herkese merhaba ; yakışıklıyım ve gitmem ! ! ! gitmezsem böyle gitmem işte ! ! ! !
hoşlandığı kızın ayağına gider ama çok hoşlanması lazım baya aşık olmalı öyle bişe yapınca olmaz kendi kendine olurr
sadece bakıyor.
ben giderim çok istersem... gitmezsem o gelir ...:)
Seviyorsa gider. on kere yüz kere gider. ilgileniyosa gitmez. yani o olmazsa bu olur hesabı.
olursa olur olmazsa çay demler içeriz der ve gider.
:) güzel yorum.
Dinsizin hakkından imansız gelir.Kız çok güzelse gider.
ben gittim evlendim. dogru kiza gidilir!
;)
Kız ya da erkek olsun ayağa gitmek cesaret ister!
ben arkadaşım kız haliyle gitti aşık oldu çünkü.
Samimi ve içten iş demek ki
öyle iyidir arkadaşım.İçi dışı bir temiz kızdır tam evlenilcek kız yani onun bir hanzoya gitmesine gönlüm raz olmaz.
Yalnız işte terslik burda iyi kalpliyse kesin fırlama birine denk gelir tada hanzonun birine... O yüzden arkadaşa söyle dikkatli olsun !
kızı köpekler gibi seviyorsa gider
kızı tanımıyor ki sadece aynı dınıftalar 4 aydır.
gider tabiki
değişir
gider. amuda kalkıp ellerinin üstünde gider.
iki akşamlar kolay gelsin
beğendiğim kız olsun..heryere giderim
gitmiyorum umrumda değil yani
öylede bir giderkii
sevıyorsa mutlka gıder be cicişş :))))))
aşık oldumu gider.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar