Bir kızın ilk defa birisiyle birlikte olması onu basit yapar mı ?

uzun zamandır tanıdığım birisiyle 3 yıldır görüşmedim ilk okuldan beri Şu an lise sondayız en son liseye geçişte konuşmuştuk ve yıllar sonra tekrar karşılaştık ilkten gayet arkdaşım olarak görüyordum çünkü birisiyle çıkıyordum ve birlikte olduğum insan benden farklı şeyler isteyince ayrıldım ondan sonra uzun zamandır görüşmediğim çocuk bana çok yakın olmaya başladı onunda sevgilisi vardı ama ayrılmak üzereydi ben sevgilimden ayrıldığım zaman kötü hissettim kendimi bunu aradım buluşalım diye hafiftende alkol almıştım sonra bunun evine çıktık falan üstünü değiştirecek bu beklerken koltukta biraz sızdım baktım başımda dikiliyor yanımda duruyor saçlarımı seviyor gülüyor sürekli ilkten her şey o kadar mükemmel gidiyordu ki anlatamam ilk kez kendimi bu kadar çok özel hissetmiştim sonra öpüştük işte baya bir utandım biraz o da aynı şekilde her gün buluştuk beni sürekli görmek istiyordu çocuklar gibi eğleniyorduk sonra çıkmaya başladık ve bir gün çok ileriye gittik ( arkadaşlar ailemde annaannem annem teyzem esnek yapıda kontrole gittiğim zaman bende esnek olduğumu öğrenmiştim ve bunu ona söyledim ) ona karşı içimde garip bir şey oluştu o anda, o olay oldu ilki yaşadık her şey güzeldi bir iki defa yaptık o şeyi anlatırken bile utanıyorum en son 2 hafta önce birlikteydik adamın yatağında uyudum yani ve sonra bir soğukluk girdi araya hiç bir hatam olmadı kusurum olmadı ne mesaj attı ne de beni taktı konuştuğumuz zaman aşkım bitanem hayatım cümleleri yoktu sadece ismimle hitap ediyordu kimi zaman sadece smile atıyordu.. buluştuğumuz zamanda o işi yapmamız bende ki değerini düşürdü dedi bunalıma girdim kendimi o kadar basit hissettimki ben ona cidden tüm kalbimle güvendim ve hiç bir baskı olmadan o ise giriştim çünkü ilk görüşte aşka onun sayesinde inandım 4 gün öncede fotoğrafımızı kaldırmış faceden twitter şifresini değiştirmiş dayanamadım en son mesaj attım seni bir daha rahatsız etmeyeceğim diye twitterdan mesaj attı sen harika bir insansın bu benimle alakalı bir şey falan gibisinden şeyler dedi sizce bizim iş ne olur ? aptallığıma ağlıyorum eski mesajlarını okuyorum adam 10. günümüzde ne mesajlar atmış nice aylara yıllara diye 1 ay oldu geçenlerde bildiğiniz sıkıldı. kendimi çok farklı bir şey olarak görüyorum adı bir insanmışım gibi kullanılıp atıldım her gün ağlıyorum ben onun için onun bundan haberi bile yok eğer böyle bir şeye kalkışmasaydım hala birlikte olur muyduk o kadar çok pişmanım ki ..
Bir kızın ilk defa birisiyle birlikte olması onu basit yapar mı ?