Hayir olgun severler ise bekar olgunlara asilsalar olmaz mi, evlileri rahat birakin yahu 😐
Cevabın nedir?
+1 yılOlgun kadın daha şefkatli ve ilgilidir... Genç erkek olgun sevgilisinin deneyimlerini öğrenmek özgür ve kaliteli bir cinsel hayat yaşamak istediğinden dolayı bu ilişkiyi tercih eder... Her genç erkek her olgun kadından hoşlanmamamaktadır... Genç erkek hayata yeni atılmakta kendinde bir çok eksiklik görmektedir... Genç erkek için genç kadınla cinsellik yaşamak çoğu kez zor sınırlı iken olgun kadınla çoğu kez daha kolay sorumluluk olmadan tecrübeli ve kaliteli cinsel deneyim yaşarlar... Olgun kadının cinsel tecrübesi genç bir kızdan kat kat daha fazladır... Genç erkekte daha tutkulu olduğu için kadın kendini daha çok arzulanan gibi hisseder...
12 Yorumla
Soran+1 yılHmmm anladim. Evlelerden uzak dursunlar yeter 😁
- +1 yıl
Özellikle otuz, kırk yaş arasında (en %50 ) evli bayanların en az bir kere yeni maceralar deneyimlemek istediğinide biliyorum... Evli kadınlarla birlikte olan erkekler aslında arzularının peşinden gitmektense kadının arzusunun bir parçası olmayı tercih ediyorlar... Bunları sadece genç erkekler istemiyor emin olabilirsin... olgun kadınlarda ( Pınar Altuğ, Madonna, Susan Sarandon, Demi Moore) genç erkek takıntısı, olgun erkeklerde (Ali Ağaoğlu, Halis Toprak, Nicholas Cage, Bruce Willis) genç kız takıntısı kaçınılmazdır... Gençken evli bir kadınla 3 yıl birlikte oldum yaşadıklarımı hissettiklerimi yazdım uzun oldu özür dilerim...
En İyi Cevaplar
Genç erkeklerin ve orta yaş düzeyi kadınların libidosu yüksektir. Bir nevi doğal çekim yasası ile seks yapma maksatlı ister istemez bu iki grubun yolları bir şekilde kesişir.
113 Yorumla
Soran+1 yılVou ilginç. Bu isin tabii boyutu galiba. Bilmiyordum 😁
- +1 yıl
Şöyle örnekleyeyim; 14-18 yaş arasındaki bir erkeğin hayal gücünü zorlayıp mastürbasyon yapma sıklığı ile 34-38 yaş arasındaki bir erkeğin -halihazırda elinin altında olmasına rağmen- eşiyle gerçekleştirdiği birleşme sıklığı aynı değildir. Kadınlar için de benzer şekilde, ergenlikte yaşadığı seks isterisi ile orta yaşlardaki duyduğu haz ve arzu bir değildir.
Soran+1 yılHmmm haklisin sanirim. Ama genelde kiz erkek gençler daha sevisgen oluyor derler
Soran+1 yılKesinlikle. Azami temkin ve tedbir 😊
Tesekkurler
Soran+1 yılYo yo rast gelmeye. 😁
Soran+1 yılYok ic gecirme falan yok da hep dostcanlisi gibi davranip cinsellige vuruyorlar uc dort oldu aaaa yeter dedim 😁😅
Soran+1 yılMelesef herkes ayni olmuyor. Demek ki yuz goruyorlar bazi kadinlardan ki cesaret buluyorlar
Soran+1 yılHaklisiniz. Tesekkurler 😊😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok basit neden çünkü biraz +18 e giriyo kadın bekarsa asılıp bir olduklarında kız üstüne kalabilir ama eğer bu kadın evliyse nasıl olsa açan açmış onu deyip heyecan yaşamk adına evlilere asılırlar
10 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 568 cevap paylaştı. evli bayanlar neden asılmalarına fırsat verecek kadar yanaşır? bir de bu yönden bakmak lazım.
52 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin yanašmak degil de selamdan belli niyetleri, ondan sordum
- +1 yıl
ikinizde haklısınız o tür slmları verdin geri dur ya da kadınların iç sesi baya kuvvetli selam vemeden uzak durun
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
74Cevap
olgun kadınlarda bakirelik sorunu yoktor içine boşalılır gebe kalmazlar önlemini alırlar saksoyu iyi çekerler istedigin posizyona girerler direkt soktururlar acıyo falan demezler bazıları analdanada verince sonuç kaçınılmaz oluyor genç kızlar oramı elleme buramı elleme yok acıyo der dururlar?
2110 Yorumla
Soran+1 yılVouuu iyi ozetlediniz. Anladim simdi bebeler ne pesinde. Tesekkurler 😊
- +1 yıl
ne peşinde olacaklar seks yapmak kızlardan korkuyorlar hamile kalırlar peşimizi bırakmaz diye evli kadınlar öyle olmaz demi seksini yapar bıraktımmı sen yoluna ben yoluma evli kadınında istedigi sekstir sonuçta sana gençlerden teklif edenmi oluyor pek olgun evlilerden teklif gelmiyormu?
Soran+1 yılBu sitede her onune gelen teklif ediyor da istemiyorum ki ben sorularda rahat takiliyim diye burdayim ama sorulardan bile rahatsiz ediliyorum. Hayir fotograf da yok profilde de evli yaziyor. Neden anlamadim ki 😞
- +1 yıl
işte dedim ya evli olman iştahı arttırıyor gençlerin dinamik bir penis isdedigini düşünüyorlar hni olgunlarınki biraz oynandıktan sonra kalkar gençlerinki hemen kalkar ya onda hevesiniz oldugunu düşünürlar var mı bilmiyorum ama olgunlarını bir kalktımı inmeyi bilmez gençlerinki çabuk uyanıtr erken söner ne yalan söyleyim bende genç kızlara yazdım teklif ettim hep hyr aldım gerçi benden olgun bayan yok mailesef ben olgunlara teklif edemiyorum bu yüzden. peki merakınız var mı tekliflere?
Soran+1 yılTeklifler cok cok ve merakim yok yani. Esim bana yeter de artar bile. Sadece soru cevap eglence icin burdayim ama anlayan yok 😐
Soran+1 yılŞu an esimden baskasina ilgim yok. 😎
Soran+1 yıl😅 yaw nerden sormusum bu soruyu dedirttiniz. Allah gostermesin esimden baska birini istetmesin. Ne diyeyim
Soran+1 yılNe dememi bekliyorsunuz ki?
Soran+1 yılTanismayalim. Kusura bakmayin. Tesekkurler
Soran+1 yılOzelden yazmiyim. Sebep evliyim ve hayatimdan memnunum. Fazlaluga gerek yok. 😊
Soran+1 yılHayir olmaz. Kibarca anlattim anlayin rica ediyorum. Iyi gunler 😒
Soran+1 yılAma anlamiyorsunuz ki. Soru sorma nedenim bile bu tur seylerden rahatsizligimi dile getirmekti. Siz de olgun olmaz mi diyorsunuz. Olgun da genç de istemiyorum esim var cok sukur.
Soran+1 yılDegildim
Soran+1 yılYok da ben gercekten istemiyorum. Hem istesem o kadar cok ki karsilik verecek insan. Ama yok istemiyorum. Sorry
Soran+1 yıl😑😑
Soran+1 yıl😒 yapmayin ama bu kadar ucuz olmamali sevmek.
Soran+1 yılSoru basligindan belli olmuyor mu
Soran+1 yılVar evet. Ya size ne yazabilirm ki anlatamiyorum ki. Ben mutluyum ve disardan heyecan aramiyorum. Burda sorularda vakit gecirmeyi seviyorum 😔
- +1 yıl
heyecan yaratalım demiyorum sadece arkadaşca konuşalım diyorum neden bu kadar inat yapıyorsunuz kaçırmam sizi korkmayın)) sonuçta bende evliyim çocuklarım var kendim nasılsam zarar görmek istemiyorsam karşımdakinide öyle görürüm bunu bilin dostane bir şekilde arkadaşlık kuralım diyorum tam yaşınız kaç
Soran+1 yılIsim vardi ama ben konusmak istemiyorum. Uzgunum. 😕
Soran+1 yılBeyefendi siz sevgi sefkat sehvet istiyorsunuz bunu bile bile sizle ozelden konusamam. Kusura bakmayin.
Soran+1 yılLutfen konusmalarimizi basindan okuyun
Soran+1 yılMerak yok. Ugrasmayin benimle. Yazmayin engellemeyeyim sizi. Iyi aksamlar 😔
Soran+1 yılSelam
Soran+1 yılSiz neden inatla bana yazıyorsunuz, burda cevap mı vermiyor kimse?
Kırmak istemiyorum ama konuşmak da istemiyorum ki :(
Soran+1 yılSize hiçbir konuda karşılık veremem bu yüzden yazmazsanız iyi olur :(
Soran+1 yılKalbinizi parçalamak istemedim. Hoşça kalın
Soran+1 yılAaaa 😄😄 bunca zaman sonra mi 😅
Ben ayni kafadayim ya cok pardon
Iyi gunler 😊
Soran+1 yılInat degil ki beyefendi, evliyim diye sinir çizdim ce asmamaya calisiyorum 😊
Soran+1 yılKandiliniz mubarek olsun 😊
- +1 yıl
Allah razı olsun rabbim tekrar nasip etsin sizinde kandiliniz mübarek olsun nasıl geçti ramazanınız benim için baya zor geçti oruç tuttunuzmu özel halleriniz dışında kaç çocugunuz var sizi tanımayı çok merak ediyorum eger istersen facemi verebilirim beni görebilirsiniz. ha karşılık istemem?
Soran+1 yılKarsilik istemiyorsaniz ne istiyorsunuz? Ilginc bir adamsiniz. Soru basligi ve en bastaki konusmalarimiz aslinda karsilik istediginizi gosteriyor ki. 🤔
Soran+1 yılBen evliyim zaten birini begenip begenmemem soz konusu olamaz 😊
Turkiyede yasamiyorum 😊
Soran+1 yılBak sevismek istiyorum diyorsunuz hala ya 😅
Buna hic evet diyemem, karakterime ters duser. 😊 Iyi geceler
Soran+1 yılHepsini esim karsiliyor ki ihtiyaclarimin 😏
- +1 yıl
ama heyecan yoktur düşünsene farklı biriyle degişik biriyle sevişiyorsun o duyguyu yaşamak nasıl bir heyecan verir kimbilir evlilerin ihtiyaçları karşılandıgı malum ama heyecenın dorugunu da yaşamak lazım türkiyeden nerelisin kapalımısın dedim sorularımın çogunu neden cevaplamıyorsun
Soran+1 yılTurkiyenin hicbir yerinden degilim yabanciyim ben, kapali da degilim
Ayrica cok asabisiniz
Soran+1 yıl13 yas kucugum ben sizden 😕
Soran+1 yılSorun o degil, sorun benim esimden baskasini istememem. Genc gosteriyorsaniz ne mutlu size
Soran+1 yılBaglanmaktan korkmuyorum, kaybedecek cok seyim var. sizin de oyle. Bir sacma hevescik icin aile riske atilir mi hic
- +1 yıl
milyonlarca erkek kadın saçma bir şeymi yapıyor güldüm valla evet bir heves dogru ama saçma degil yaşamak lazım kızmada bana burda herkes bir şeyler yapmış yapıyor vede burda bulunmanın amacıda bu degilmi sence deneyeceksin begenmezsen yapmazsın sanki seninle aynı yerdeyiz gibi geliyor böyle birşey olsa isteseniz görüşme imkanımız var mı peki
Soran+1 yılYok. Gercekten farkli yerdeyiz. 😊
Soran+1 yılTurkiyede yasamiyorum gercekten.😊
Soran+1 yılNe ilginc adamsin yaaa 😄😄
Manyak sensin bikereee 😅
Soran+1 yılDegiliz 😄😄
Normalde engellerim de gizli oldugum icin konustum sizle 😊
Soran+1 yılHayir cikmistim siteden. Merak ettim tabi kimdir nasil gornur ama arzulamak degil bu. Gercekten turkiyede yasamiyorum ve esimin ustune adam dusunmuyorum 😦
Soran+1 yılGorsem de faceden yine fikrim degismez ki beyefendi. Yani yine uzakta ve yine macera istemeyen evli kadinim 😊
Ama face bakabilirm herhalde 😁🙈😅😅
Soran+1 yılÖzdemir özdemir diye biri yok ki 😊
Soran+1 yılVao guzel bir aileniz var 😊
Mutluluklar dilerim 🙏
Soran+1 yıl😄😄 zaten asik olmusum bir kere bir daha olmam da siz de iyisiniz. Esiniz sevmis begenmis bana laf dusmez 😊
Hem ben cikiz biseyim Size gore 😄
Uzattim ya kusura bakmayin 🙏
Soran+1 yılBen istesem burda o kadar cok ki bilemezsiniz. Şu an bile israr eden var sadece kamera ac bak diye. Ama istemiyorum. Sorun sizde degil. Ben esimi seviyorum onla gayet iyiyim mutluyum😊😊
- +1 yıl
bende evliyim ama istiyorum seni biliyorum benden daha yakışıklıları var belkide sondan birinci olurum ama arzuladım işte seni dürüst oldum facemi verdim sizden asla ne face ne kamera nede telefon istedim demi sadece özelden yazmanı istedim bir heyecan yaşayalım istiyorum lütfen
Soran+1 yılCok pardon ama ben istemiyorum macera ve heyecan. Iyi gunler dilerim. Bol šans 🙏😊
Soran+1 yılAnlamadiniz.
Siz benle degil herhangi bir kadinla bir heyecan yasamak istiyorsunuz.
Ben ise sadece sizinle degil, hickimseyle birsey yasamak istemiyorum.
Baskasiyla ilgilenseydiniz simdiye gorusmustunuz belki de 😁😊
+1 yılBen evli bir bayana asla asılmam o kadar karakterimden emin olmayana birisi değilim. Olgunluktan katsın 40 yaş üstü mü oluyor yoksa 30 yaş üstü mü? Ben 30 yaş üstünden bahsediyorum karakteri yerine oturmuş, saçma sapan nedenlerden dolayı trip atmadıkları ve mantıklı düşünebildekleri için olabilir
13 Yorumla
Soran+1 yılEvli degilse sorun olmayabilir. Lakin benim ofkem evlilere asilan gençlere
- +1 yıl
O konuda haklısın ama burda asılan kadar bayan da suçludur eğer olumlu cevap veriyorsa tabi
Soran+1 yılOlumluysa šikayet etmez ki?
+1 yılBu konu benim en büyük sıkıntım 24 yaşındayım ve 1 senedir düzenli bir ilişkim ve cinsel hayatım var ama evli, dul, bekar ama olgun bayanlardan cok fazla hoşlanıyorum bu yüzdende sevgilim benden 5 yaş büyük ama yetmiyor, onlarla 24 saat uyumadan sohbet muhabbet ve devamını yapmak istiyorum buda benim belam :(
32 Yorumla
Soran+1 yıl😱 belani bulmussun tatlim gecmis olsun
- +1 yıl
Hemde nasil sadece belama ortak olacak birisini bulamiyorum :/
Deneme yapıyorlar işte.. mutsuzsa evliliğinde sorun var olup ilgisiz eşi varsa genelde amacı ne olabilir birlikte olmak :))))
25 Yorumla
Soran+1 yılBedavadan tecrube kazanmak galiba amaclari 😕
- +1 yıl
Yani öylemi desek basit olur.. şöyleki ülkemizde cidden evli olupta mutsuz, eşiyle sorunu olan, ilgi görmeyen, şiddet gören, duygusal ve cinsel anlamda istediği eşi bulamayan tada evlilikten pişman çok bayan var ve eşinde bulamadığı şeyleri ilgiyi, önemsenmeyi hatta cinsel anlamda istenmeyi karşı tarafta bulunca bazen karşı koyamıyor.. belkide bu nedenlerden olabilir...
Soran+1 yılHaklisiniz galiba. Tesekkurler 😊
Soran+1 yıl😄😄 evet 👏👏
+1 yılAbazalık yaptıkları sadece size değil nefes alsın yeter mantığında olan çok
11 Yorumla
Soran+1 yılBak bu dogru
+1 yılÖyle mi oluyormuş. Bende olgun bayanlardan hoşlanırm lakin evlisinden değil.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvlisinden uzak dur kardesim onurlu ol lutfen ya 😔
- +1 yıl
Evlisiyke ne işim olur arkadaş tövbe tövbe.
+1 yılÇünkü evli ve olgun kadınlar da genç erkeklere ilgi duyarlar. Genelde onlarla kaçamak yaparlar
25 Yorumla
Soran+1 yılDigerleri de o genellemenin kurbani oluyorlar demek ki
- +1 yıl
Neden kurban olsunlar ki, kimse kimswye zorla bir şey yapmıyor
Soran+1 yılEvet haklisin. Yaptirmak degil zaten asildiklari anda sutlaniyirlar da hep mi cinsellik dusunur bu gencler😕
- +1 yıl
Sadece gençler değil. Erkeklerin çoğu böyle. Toplum sağlıklı bir cinsel gelişim sağlamıyor ki, baskı var, yasaklar var. Dolayısıyla sapıklıklar çıkıyor. Baskının arttığı yerde cinsel sapıklık uç noktalara gelir. Dini yurtlarda olanlaer, arap ülkelerinde gay ilişki yaygınlığı, bazı tarikatlarda olanlar vs daha onlarca örnek var.
Soran+1 yılHmm evet. Sadece gencler degil baska da cok da. Yasirltlarimizin takilmalarini anliyorum ama genclern takilmasina anlam verememistim. Simdi oturdu aklima 😒
+1 yılErkekler tarafından ilgi duyulmayan bir genç kızımız daha :)
18 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄 bana dedi, genç kiz dedi 💃🏻😄😄
- +1 yıl
Evli olduğunu şimdi öğrendim yorumlarda :) evlenmek için genç değilmisin :) ben hala bekarım hayat bize güzel :)
Soran+1 yıl😄😄 yok ben evlendim namusumu harantiye aldim diyorum saldirilar bitmiyor ki. Ayrica 21 de evlendm 😎
- +1 yıl
Hem genç hem güzelsin demek ki erkeklerin ilgisini çekiyorsun:) bak hala genç diyorum ben senin olgun olduğunu düşünmüyorum :)
Soran+1 yılAsiliyorsun sen de 😅
- +1 yıl
Estağfurullah olmaz öyle şey. Bizde evlenicez başıma gelse katil olurum o yüzden böyle bir şey ters. Hem küçüğüm ben senden :D
Soran+1 yıl😄😄 aferin evladim, kuçuklugunu bilmek lazim 😉😊
- +1 yıl
Aynen abla elini öpmek yakışır bize dersem abartmış olurum dimi :D
+1 yıl14 Yorumla
Soran+1 yıl😂 guzel gif
- +1 yıl
Gonder gelsinler dovecem 😉
Soran+1 yıl🤗👏👏 sagol dostum
- +1 yıl
Eyvallah her zaman iyi gunler
Olgun bayanların kocalari genelde ask sevgi ve cinsel yönden zayif olduğunu düşünüp erkekler sevgiyi kullanarak cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için yaklasirlar
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin. Katiliyorum buna. 😒
Olgunlarla ne işim var yahu mis gibi çıtır benim yaşımdakiler dururken :))
12 Yorumla
Soran+1 yılIyi iyi kolay gelsin 😊
Asla asılmam evlilere parmağındaki yüzüğü gördüğümde bacımdr. Ama bazıları çok genç yaşta evleniyo onlar çok tehlikeli 😐
14 Yorumla
Soran+1 yılOnlar biye tehlikeli 😄
Soran+1 yılAh yavrum, gecmis olsun 😁
Nasilsa acik kapi nerden anlayacaklar bir sey yaptigimi kadina kafasi
31 Yorumla- +1 yıl
Acı ama gerçek... Maalesef.
Evli kadınlara asılmak sapıklıktır benim görüşüm. Ama olgun bekar kadınlar usta şoför gibidirler, yan koltukta oturarak aracı kullanan kişiyi yönlendirebilirler (:
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok gizemli, cok cekici oluyorlar ama tabii ki tercihim bekarlar.
120 Yorumla
Soran+1 yılbir zahmet. Bekar olsun
Cevap sahibi+1 yılEvli olanda nabiz yoklamistim bir kere. Bulusmaya cagirdi ben de kosa kosa gittim. Megerse beni dovmek icin cagirmis. Hadim ediyordu az kalsin zor ikna ettim yapmamasi icin ve bir daha evli bir kadina genc/olgun fark etmez karsi cins gozuyle bakmadim. Bu sartla bagisladi gelecegimi.
Soran+1 yılVouuuu kadinin kraliymis 👏👏👏 tebrik ettim. Bir abazandan kurtarmis diger evli hemcinslerimi
Cevap sahibi+1 yılYa abazan demesene ben karsilik veriyor sandim o yuzden ileri gittim ama o beni hadim etmek icin cagirmis bulusmaya. Manyak kadin elini bir attiysa gavur gebertir gibi sikmaya basladi. Hayatimda ilk defa acidan agladim, kopek gibi yalvardim ve koydugu sartlari yerine getirecegime serefim ustune soz verdirip oyle birakti. Yerden kaldirmadi bile beni. Insallah patlamistir diyip tukurup gitti. 1 saatte seke seke zor gittim eve. Hic mi icin sizlamadi yani cok canim yanmisti ama sen de mi onun gibi rahatladin cidden?
Soran+1 yılAaaaay kadin caniymis bea, ben birincisi o kadar ilerletmem. Korkagim acayip. Ikincisi b*k gibi bile olsa kimseye kiyamam. Esim halleder o isleri 😊
Geçmis olsun genç. Umarim bir zarar gormemistir. bir de artik bal olsa da yaklasma evlilere. E mi evladim 😅😊😊
Cevap sahibi+1 yılYa yok bu zaten sporcu bir kadindi boyle benden guclu bir yapisi vardi fitness hocasiydi o yuzden ne kadar cabalasam da acamadim elini. Zarar gormemis olma ihtimali dusuk ama en azindan benk gebertene kadar sikabilirdi hic yoktan canimi bagisladi onun icin bile tesekkur edebilirim. Iyi ders oldu ama ya sen ne diyorsun ablam sacmalama bal degil petek olsa yine evlk kadinlara yaklasamiyorum. Konusmak zorunda olursam da sizli bizli konusup, "peki efendim, saygilar efendim" seklinde konusuyorum nasil korktuysam artik 😅
Soran+1 yıl😄😄 tabi kim korkmaz. Ne zaman oldu bu olay?
Cevap sahibi+1 yılGecen yaz oldu ama hala evli kadinlara efendim diye hitap edip basim onumde konusuyorum. O kadar cok aci cektim ki bir daha o fobimi yenmem imkansiz.
Soran+1 yılYenme bosver. Evlilerden uzak dur daha iyi 😊
Cevap sahibi+1 yılAynen onlara artik hic yaklasamamaktan dolayi cok memnunum. Manyak kadin butun gucunu eline verdi, eger isimi bitirmediyse bile evli kadinlara karsi dunyadaki en zararsiz erkegim. Forever bekar hatta sevgilisi olmayan kadinlar :)
Soran+1 yıl👏👏👏 alkis o zaman 😊😊
Cevap sahibi+1 yılEheh tesekkurler kadindan dayak yiyip yarim erkege donustukten sonra bir daha bu ozguven nasil toparlanacak bilmiyorum ama yapcam bir seyler :)
Soran+1 yılDikkat et. Yarim degilsindir umarim
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum bir kere sikmayla patlar mi ama herhangi bir kiz olsa korkmazdim. Utanrak soyluyorum bilegi falan benimkinden gucluydu :D aciyk direkt beynimde hissettim. Hasar gormemesi imkansiz ama isi bitmemis olsun yeter bana.
Soran+1 yılUmarim bitmemistir. Doktore fl gitseydin
Cevap sahibi+1 yılHayatta gitmem ya sapiklik yaptim diye evli bir kadin sikarak patlatti doktor bey bak bakiyim calisiyor mu mu dicem? Olmaz olmaz evlenince ogrencem artik.
Soran+1 yılBir darbe aldim de sadece
Cevap sahibi+1 yılMantikli ama bilmiyorum cok utacnc verici ya oranin calisip calismdigini tanimadigim bir adama kontroll ettirmeyi hic kabullenemem.
Soran+1 yılSen bilirsin. Bekleyip gormek kalir o zmaan 😊
Cevap sahibi+1 yılAynen yapacak bir sey yok, hala saglam olsun da ben dersimi aldim coktan :)
Sevdiğinden değil tabi ki daha kolay yatağa atmak malesef
12 Yorumla
Soran+1 yılDul olsa daha kolay degil misir evli niye?
- Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılewli olgunlar olurmu? asılsalar sana onu kabulmü etcen?
14 Yorumla
Soran+1 yılBiktim diyorum ne kabulu. Haddini bilmez gencler var yani 😕
- +1 yıl
gençler artık tecrübeli tercih ediyor ama olmaz gidin yaşıtlarınızla oynayın :) de onlara.
Soran+1 yıl😄😄 peki. Derim ama mesaj kutusunu kapattim simdilik kafam rahat 😎
Tesekkurler 😊- +1 yıl
yazmak istersen beklerim :) :)
+1 yılolgunlar dikkatimi çeker derken 40 yaş üzeri değil o evlilere saygım vardır asla bakmam evli tüm kadınlar bacımdır
10 Yorumla
+1 yıldemi evli asılsın evliye :)
not : evliler bekarlara takılmayın adınız çıkar o. p ye120 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂 bak sen
- +1 yıl
espirili kız
bu işler saygıyla güvenle olur
insan güvendiğine teslim olur - +1 yıl
ya da uslu uslu durun fingirdeşmeyin ya :)
insan bu tipler yüzünden sohbet etmekten korkuyor ya
Soran+1 yılKim fingirdesiyor yahu 😁
- +1 yıl
yok be yanlış anlama
kadının o. psi
olurda erkeğin olmaz mı
işte o tipler selam dan belli dedinya
o tip kadın erkekte baştan belli manasında dedim
Soran+1 yılO zaman o tip olmayan kadinlara neden asilirlar sence
- +1 yıl
şimdi şöle kimse meyvesiz ağacı taşlamaz malum güzellik başa bela desene :) işte yani
ya tutarsa diye :)
Soran+1 yılAma fotograf da yok ise? Yok yok bunlar bildigin abaza herseye musallat olanindan 😁😅
- +1 yıl
ha sen netten bahsediyon gerçek hayattan değil
burda herkez kendi değildir
o asılanlar varya direk adresi vereyim gel bitir beni de yemez
gelemez yani
adam gibi adam zor bulun
hereşiyin bir adabı var
sevişmek 5 dk sürer sevmek bir ömür
ama sevmekle sevişmek eşdeğerdir
:) bunuda göz ardı etmemek lazım - +1 yıl
Bende san gelsin bu soruda
eşini aç bırakan eşmi suçlu
yoksa aç kaldığı için başka kollarda mutluluğu arayan eş mi?
suçlu?
Soran+1 yılOuuu bunlar derin mevzular dostum. Girdin mi icinden cikilmaz 😁 Hepsi suclu. Açlik iyi degil 😅
- +1 yıl
diyorsun ki kadın derin
ama erkek yüzmeyi bilmiyor? :)
( ben kadında boğulmayı seçerim açık net tereddütsüz)
Soran+1 yılBen oylemi demisim 😅
Olabilir. Sen de yiz o zaman ešin var ne guzel 😊😊- +1 yıl
evliyim canım gizlim saklım yok :)
sendeyiz ozaman derken?
Soran+1 yılSendeyiz degil sen de yüz olacakti 🙈
- +1 yıl
he canım
ben
ben kadını yanağından öpmem
dudağından hiç öpmem
tenine hiç dokunmam
önce ruhundan öperim... (sence yüzmeyi biliyormuyum bilmiyormuyum? ? :)
Soran+1 yıl😅😅 bence çok sey biliyorsun.
- +1 yıl
sen varya sen :)
eşin şanslı mutluluklar arkadaşım
mutluluğun daim olsun
Soran+1 yılTesekkur ederim. Size de Mutluluklar 😊😊
+1 yılevliler daha tecrübeli olduğu düşüncesi var erkeklerde kendimden biliyorum :)
12 Yorumla
Soran+1 yılSen de yzak dur evlilerden kardes
- +1 yıl
elimde olan bişey değil bu hormonlarıma engel olamıyorum daha çekici geliyorlar
+1 yılCunku olgun kadinlar tecrubeli ve ne istedigini bilir. Ne istedigini bilen kadinlar erkeklerin ilgiaini ceker
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben 22 yasındayım 35-45 yaş arası bayanlara bayılıyorum
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyaşıtlarım çekici gelmiyor ama olgunlar çok harika ya
Soran+1 yılAsmissin sen baya olgun onlar sana gore de evlilere asilma emi kuzum 😅
Cevap sahibi+1 yılevlilerle işim olmaz zaten ya evli olmayanlarıda uzaktan severim
Soran+1 yılIyi iyi uzaktan sev yaklasma 😄
+1 yılTam tersi de var bekar kızlar evli erkeklere asılıyolar bu daha fazla bence
10 YorumlaEvli değil de olgunlar hep ilgi mi çekiyor yaşıtlarımdan çok olgunlardan hoşlanıyorum zevk meselesi yhani (;'
10 YorumlaEvet cevabını bulursan benimlede paylaş
214 Yorumla
Soran+1 yılAyne dertten mi muzdaribiz 😄
- +1 yıl
Ozel kpli mudur
- +1 yıl
Kutu kapali ;)
- +1 yıl
Noldu
- +1 yıl
Okydym normal sory
- +1 yıl
Herkez öğrenir boşver müdü
Soran+1 yıl@AlasehirLi1991 aha boyleleri yuzunden soruyu gizli sordum. Kardesim git isine kendini yasinda bekar birini bul śrefsizlik yapma 😡
- +1 yıl
La ya laylom geziyonuz bulursam biliyom
+1 yılEvlilere asilanin serefinden şüphe ederim
21 Yorumla
Soran+1 yıl👏👏 essekliye alkis.
Ben sadece benden büyük olsun istiyorum. Evli bir kadına da asla asılmam
02 Yorumla- +1 yıl
Yine sen ve yine aynı kalıp cumle😂
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. azdırıcı bir fantezi... asılmayı boşver. karşılıklı rızayla olursa müthiş. erkek, kadının tecrübesinden, kadın da, erkeğin taze ve kuvvetli enerjisinden yararlanır.
00 Yorumla
+1 yılhiç asılmadım öyle genelleme. utanırım ben kimseye asılamam
10 YorumlaGenelde olgun kadınlar oluyor bekar olanı az o yüzdendir 😊
10 Yorumla
+1 yılçıtır candır onlarda kafa yok :D
13 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄 he anlat iste abileri çitir nedir onlara. bir rahat biraksinlar 😊
- +1 yıl
heves işte ya.
- +1 yıl
@crazyyman34 evli kadınlarda aynısını düşünüyor işte çıtır candır doğru... Sıkıntısızdır dert olmazlar başa bela olmazlar... Olgun kadınlar için en favori erkekler tecrübesiz erkeklerdir... Olgun erkekler içinse en favori kadınlar tecrübesiz kadınlardır...
Daha kolay yatağa atabileceklerini dusunuyorlar
11 Yorumla
Soran+1 yılLanet olasi pislik herifler 😡
Tesekkurler kuzum
+1 yılHeyecan arıyor gençler pampa 😊
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin galiba😒
evli değilde olgunluk başka bir şey çocukça tavırlı kızlardan her zaman nefret etmişimdir hala da öyle kız dediğin olgun olacak. Yoksa çekilmiyor.
Not ben asılmıyorum ;)00 Yorumla
+1 yılbu sorunun cevabını "olgun ve evli kadınlar neden genç, yakışıklı, dinamik ve bekar erkeklere ilgi duyarlar?" sorusunda arayabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYasak olan herzaman daha tatli gelir
14 Yorumla
Soran+1 yıl😞😞
Cevap sahibi+1 yılSikayetci gibisin ama seninde egon besleniyordur bu durumdan hatta bazen kafan bile karisiyordur tahminimce
Soran+1 yılmesaj kutu o yuzden kapali. Nefis var bende de. Uzak durmak en iyisi
Cevap sahibi+1 yılNormal seyler her insan begenilmeyi arzu edilmeyi ister. Evli bekar fark etmez. Ama siz kadinlar talep edilen kisimda oldugunuz icin isiniz daha zor
+1 yılonlara bunun onur kırıcı bir davranış olduğu söyle
11 Yorumla
Soran+1 yılAciktan asiliyorsa soyluyorm engelliyorum da yavastan sanki amac arkadaslikmis gibi yapanlara sinir oldum 😕
+1 yılBeni katma ben çıtır seviyorum
243 Yorumla
Soran+1 yıl👏👏 aferin 😊
- +1 yıl
Demi çıtır in tadı hiçbirşey de yok
Soran+1 yılHa onu bilemem. 😊
- +1 yıl
Bn tahmin edebiliyorum ama
- +1 yıl
Sen hangi kategoriden sin çıtır mi olgun mu
Soran+1 yıl30 yas artik herneyse. 😞
- +1 yıl
Olgun olmuş sun artık gençler kapını çalar evlimisin
Soran+1 yılÇalmak mi kiracaklar berneyse, evliyim hem de gayet memnunum bir kafalarina sokamadik bunu 😡
- +1 yıl
Evliler açık kapı birazda bakimliysa dediğin gibi kapı kırılmaya yakın bnce
Soran+1 yıl😒😒 neyse savasa devam derim
- +1 yıl
Bekar ken bu kadar talibin varmiydi
Soran+1 yılVardi tabi 😄😄
- +1 yıl
Tabi yaklaşma amaçları şimdiki gibi değilmiş tir ozaman
- +1 yıl
Noldu eşin mi geldi sustun
Soran+1 yılButun gun burda oturamam degil mi, arada beslenmem de lazim degil mi 😉😄
- +1 yıl
Yani de bnde eşin geldi sandım
- +1 yıl
Nbr
Soran+1 yılIyilik
- +1 yıl
Geç yazmış sın dün ya göremedim
Soran+1 yılOnemli degil. Nasilsiniz 😁
- +1 yıl
Nasılsıniz değil nasılsın olursa çok daha iyi olurum sen nasılsın
- +1 yıl
Nbr evli mutlu çocuk var mı bilmiyorum 😆
Soran+1 yıl😄😄 sen nerden geliyorsun ya gun gectikten sonra. Iyi ebn sen nasilsin?
- +1 yıl
Ben gelirim 😆
- +1 yıl
İyi ya nolsun iş güç devam
Soran+1 yılKolay gelsin o zaman sana çitirsever genç 😄
- +1 yıl
Sağol Sağol sen otur zaten nasılsa kazanan var 😊
Soran+1 yıl😄😄 bu ara oturuyorum ya normalde ben de kazaniyorum 😎
Bebis iznindeyim dayisi 😜😄- +1 yıl
Ooo allah analı babalı buyutsun
- +1 yıl
İzin ne kadar
Soran+1 yılBenim istedigim kadar 😉😄
Sagol canim 😊- +1 yıl
Yanlış anlamazsan takip edermisin ordan muhabbet ederiz
Soran+1 yılGec oldu 😊
Saat 12- +1 yıl
Şimdi daha fazla yazmam zaten yarın filan sohbet ederdik
- +1 yıl
Hoş sohbetin var
Soran+1 yılSiniri asmazsan sorun yok 😊
Ama soru basligini da bir oku tamam mi 🙈😄- +1 yıl
Onu kaç kez okudum bilmiyorum 😊
Soran+1 yılPeki tesekur ederim. Yarin gorusuruz caliskan genc 😊
- +1 yıl
tamam sabah yazarım 😆 iyi geceler
- +1 yıl
Günaydın
Soran+1 yıl😄 mutlu pazarlar. Erkencisin?
- +1 yıl
Uyudun mu
- +1 yıl
Günaydın kapatmış sin orayı
- Aile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılGaliba size asılan var
20 Yorumla Elvi kadinlar yasak iliskiler her zaman daha cok ilgi cekmistir ve heyecan ve adrenalin tavan yapıyor.
00 Yorumla
+1 yıl:) :) bir karışıklık var bu işde :)
110 Yorumla
Soran+1 yılNedir?
Soran+1 yılYo yo sagol. Özelden usandim kapali o kapilar 😁
- +1 yıl
:) :) tm tm korkma onlardan değilim
Soran+1 yılSeni taniyorum 😂
- +1 yıl
Doğrudur nerden :)
Soran+1 yıl😎 bende kalsin
- +1 yıl
:) merak ettim?
- +1 yıl
Harbi merak ettim ya :)
Soran+1 yıl😁😅
- +1 yıl
Baksana rica ediyorum yazarmısın snra tamam dediğine kabul istersen engelle :)?
+1 yılTamam ben sana asilirim canim 😊
14 Yorumla
Soran+1 yılHe bak neden iste, istemiyorm ben 😕
- +1 yıl
Sen bekarsinda sana asilan yokmus gibi anladim ben ☺
Soran+1 yılYalnis anlamissin
- +1 yıl
Peki kusura bakma o zaman
+1 yılTers davran yaklaşamazlar
10 Yorumla
+1 yılEvli misin 😂 allah kolaylik versin ne diyim
13 Yorumla
Soran+1 yıl😄 sagol kanks
- +1 yıl
Eyvallah zaman kötü kolla popoyu😂😂😂
Soran+1 yıl😂😂 ok. Sagol
bir olaya sahitlik etmis gibi soru:)
16 Yorumla
Soran+1 yıl😁😊 malesef😒
Soran+1 yılSagol. Insallah. Ama sanki masummus gibi muhabbet acarlar bir de, havadan sudan. Cinsellik istemiyor arkadas olacakmis gibi. Ona sinir oldum 😕
Tesekkurler
Soran+1 yılOfff cok digru bu bak
+1 yılHic olgun evli bayan iligimi cekemdi
13 Yorumla
Soran+1 yılAferin 👏👏
- +1 yıl
Evli kadina ilgi duymak agir o clugudur hea kadinda kiriklik var sa ayri
Soran+1 yılAynen. 👏
+1 yılHepsi böyle değil çoğu genç liselilere göz dikmiş
10 YorumlaKaraktersiz olduğundan.
10 Yorumla
+1 yılSende evlisin Demi ondan yaziyon boyle
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Nedenini merak ettim
- +1 yıl
Ya çünkü evli bayan şişmiş erkek napiyi o zmn
Soran+1 yılAnlamadim
- +1 yıl
Evli bayan tecrübeli ve vücut yapisi dolgun oluyor ister sn özl gl anlatym
- +1 yıl
Ozl gel ;)
Soran+1 yılSen de onlardansin? Ozele gelmek istesem sormam demi boyle soru 😡
- +1 yıl
C nku burada anlatilmaz bayan ;)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbakire olmadıkları için sevişmek kolaydır.
110 Yorumla
Soran+1 yılDul bulsunlar evlilere asilmak neden?
Cevap sahibi+1 yılasılanlara sormak laxım
Soran+1 yılSoruda cevap yazdilar fikri olanlar. 😔
Cevap sahibi+1 yılbakacam merak ettim yurdum abazanlarını
Soran+1 yıl😄😄 nasil sonuc cikardiniz
Cevap sahibi+1 yılevli kadınlar kocalarının ilgisizliğinden dolayı gençlerin ilgisini görünce kendilerini kaybediyor. genç erkeklerde evlim kadınların tecrübesine takılıyor
Soran+1 yılGenel olarak biyle galiba 😒
Tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılrica ederim. evlimisin?
Soran+1 yılEvet. Cok sukur.
Cevap sahibi+1 yılaman dikkat edin gençler takılmasın peşinize
Kapı açık diye düşünüyor denyolar.
01 Yorumla
Soran+1 yılAlçaklar onlar 😕
Adrenalin ve risk daha ilgi çekicidir
10 YorumlaEvlilerde duzgun dursun
10 YorumlaOlgun kadın gün görmüş tecrübeli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolgun olduğu için sanırım :)
00 YorumlaHeyecan vericidir :)
12 Yorumla
Soran+1 yılSacma degil mi ama evli yahu seref lazm
+1 yılManyaklik diye dusunuyorum
10 Yorumla
+1 yıles geçilmicek bir olgun kadın faktörü var
10 Yorumla
+1 yılElde edemeyeceklerini bildikleri için böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTecrübeli oluyorlar diye sanırım
10 Yorumla- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)