Hoşlandığınız bir kız var.Ve bu kişi ilk defa kısmetse sizinle sevgili olacak.Onu etkileyebilmek ve güven verebilmek adına nasıl bir teklifte bulunurdunuz?
Beyler,hanımlar?
Tüm önerilere açığım
Beyler,hanımlar?
Tüm önerilere açığım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer söylüyüm. teklif etme. niye teklif ediyosun ? işi şansa bırakmak gibi bişey. bir buluşma ayarlarsın. konuşursun. 2-3 ortam değiştirirsin duygu çeşitliliği için. kızın hoşlandığı sinyallerini alınca özel konulara girersin. sırlarından bahsedersin. önemli biri senin için zevk için çıkmadığından bunlardan bahsetmek sana güvnmesini sağlayacaktır. bir süre sonra dediği bişeye gülümsersin dudağını öpersin. biz sevgilimiyiz değilmiyiz diye bunu kız düşünür. öyle işte. teklif etmek saçma bişey bence.
''Hey, nasıl gidiyor, Üstündeki elbiseyi yeni mi aldın, sanırım bana öyle gelmiş. Bu arada biliyor musun, seni gördüğümde herşeye sahip olduğumu hissediyorum ve en değerli şeyimde dürüstlüğüm. Evet doğru, kalçaların yüzünden çok ilgi çekiyor ama kokunu doğaya değişmem. Meleğim olur musun. ?''
NOT : Kazanmak için kaybetmekten korkmayacaksın, eğer korkuyorsan sakın deneme. !
Hmm... Bence Ömür boyu benim olur musun ? Bunun gibi şeyler de :) Ama bunu derken küçük bir hediye verebilirsin.. Yada bir pastaneye götür şirin bişiler yaptır . Orda güzel bir anda soyle :)
O da güzel :D
Ben sana çok bağlandım ; benim sevdiğimsin zaten bir de sevgilim ol nolur be! de.
evet :(
kaldı mı senin gibiler :(
İlk defa biriyle birliktelik yaşayacak biri de biraz yeni yetme gibi oluyor yaşı büyük olsa bile..
Cevap
8Cevap
bir demek gül al... kırmısı olsun... sen diğer tüm kızlardan farklısın de... kalbinin temizliği yüzüne yansımış de...
olabilir teşekkürler.
daha neler neler...:))
senin gibi bir sevgilim olsun çok isterdim , sanırım bu bana lütuf olurdu diyip ilk kapıyı açabilirsin ;)
teklif etme olayı biraz saçma gibi ya ben denedim bir kaç kere tutmadı :D dahafarklı şeyler lazım hanım kızlarımızı bekliyoruz nası bişi isterler hem bizim içinde iyi olur fikir edniriz.
dik dur karsısında ondan baskası yokmus cevrende gibi kesinlikle davranma özgüvenin tam oldugunu görsün direk ve net bir şekilde konus.
Ben kürekle vuruyorum ağızlarına genelde. Ama daha hiç işe yaramadı.
o zaman denemeyeyim :/
dobra dobra git sen benle çıksana ya de emin ol hepsinden daha etkili oluyo :)
artık o eski hevesim yok.bir şey yapmazdım.akışına bırak
hislerine güven ben sana aşiğim dersin kız zaten seni seviyorsa oda birşeyler der heralde
ilk defa benimle sevgili olmasına izin vermem, kıyamam, evlenirim, sıkıysa evlenme teklif et
Onu da ederiz ilerde.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar