normalin zıttı rastlanan bir olay
bir kızdan hoşlanıyorum kız 88 li ben 92 liyim aramızda 4 yaş fark var kıza aşık oldum ama onun haberi yok sizce ne yapmalıyım kıza daha fazla açılmalımıyım yoksa unutmalımıyım
Ben nacizane. kendimce yorumlayayim. Flort ederken hoş guzel.. asiksin cunki. Bulutlarin ustundesin.. hic bir olumsuzlugu gormezsin. ya da Gormek istemessin.. ya da porblem olmayacagini.. evliligimin ilerki senelerinde de olsa sorun olmayacagini sanirsin.. boyle olmasini umarak sevmeye devam edersin. Evlenirsin.. ve ask bir gun biter. sevgi azalir.. iliskiyi flort dobeminde ayakta tutan hic bisey artik evlilikte yoktur. Mevcut evlilik simdi ne ile desteklenecektir. Saygi sadakat.. cinsel cekim.. Ve artik karsinda senden 4 yad buyuk bir kadin. Sencbugununu dusunuyorsun ama..40 yasinda sabah yataginda gozlerini actignda karsinda 44 yasinda.. cinsel cekiciligini artik kaybetmeye baslamis.. belkide menepoza girmis bir kadin. Neden 30 yasinda olmasin..35 olmasin. Unutma.. erkek ruhu genc sever. Gencsin ve bakarsin. Su anda bu bilincin.. bu bakis acisinin olusmasi senin adina zor. Ama ben evli bir abin olarak.. Duygularinin mantiginin onune gecmemesini tavsiye edecegim. Yani bu senin icin gercek bir hata olur. geleckteki evliliginde.. bu vb. ufak mutsuzluklar.. bosanmak icinde yeterli sebebleri olusturmaz. bosanamazsinda.. mutsuz bir evlilige mahkum olursun omrun boyunca. Bu akitte.. duygularindan ziyade mantigin ile hareket etmeni onerecegim. Es adayini mantigin ile sec. Duygular arkasindan mutlaka olusmaya baslayacaktir. Ve mutlaka es adayin senden 5-10 yasa kadar kucuk olsun derim.
bence kız 4 yaşı kabul etmicektir kardeş , bende 88 liyim , unut bu işi bence
şansını bir dene o zaman en azından denedim dersin
Yani 28 olsam 24 yaşında biriyle olabilirdim açıl sen açıl.
27 lütfen hemen 1 rakam arttırmayalım :D daha 28 olmamıza var :>)
@HayatAynaSnYansımazı pardon 27,5 diyelim o zaman :D
:D eyvallah
Cevap
3Cevap
tabi açıl yaa annemizle babamız arasıa kaç yaş oluyo düşün bakalım bir benimki vala 13 yaş büyük annemden belki daha fazla😅😅
bence hicbir mahsuru yok kişilik olgunsa her alikarda olur...
4 yaş çok sıkıntı değil be
Bence hiç problem değil çünkü aşkın yaşı yoktur ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar