Bazen de konuşurken uzun uzun bakıştığımızı hissediyorum yanılıyor olabilirmiyim?
el konusunda ne dersiniz.
el konusunda ne dersiniz.
kızın ilgisi var demek ki özen göstermelisin tırnakların biçimli kesilmiş olmalı hatta sana ters değilse manikür yaptırabilirsin bir de sıkça nemlendir
ellerime mi bana mi.
ellere karşı titizleniyor olabilir
napayım. bn bu kızı istiyorum
dediğim gibi maniküre git
normal bişi demek ki eller dikkatini çekyiyor kızın bence dikkat et ellerine ..
bende onun mu ellerine bakayım.gerçi gözlerine bakmaktan daha büyük zevk alıyorum da.
mesela göz göze geldiğimizde de kaçırmıyor gibi gözlerini.
yok hatta biraz muhafazakar.gibi.
hımmm da göz içi gülmek derken?
bilmiyom ama ben aşık oldum onu biliyom.
Cevap
4Cevap
belki de ellerinden penis boyutunu tahmin etmeye çalışıyordur :) hatırlıyorum öyle şeyler okumuş duymuştum ama doğrudur diye savunmuyorum.ellere ben de dikkat ederim :)
elle penis arasında nasıl bir bağlantı var çözemedim.
ellerimde bir görüntü sorunu yok.tırnaklarım falan gayet düzgündür.
e sorun yok o zaman.hem ellerine bakması belki de gözlerine bakmaya utanıyodur.o yüzden ellerine bakıyodur.bazı insanlarda takıntı olur ayrıca.nadir bir durumdur ama var sonuçta.bakmak istemediği halde gözü özel bölgeye takılan kadınlar da var.o da kendine böyle bir taktik bulmuş olabilir.bikaç defa benim de başıma geldi.insanın gözü bazen istemsiz şekilde diyelimkifermuar bölümüne gitti,tamamen kaza,tesadüf. ve karşınızdaki insan da tam o sırada sizi yakaladı.sonra utanıyosunuz,panik oluyosunuz
sence bu kız bana karşı birşey hissediyor mu
ellerin bakımlıysa kafaya takıcak bişiy yok..bakarsa baksın.bundan bir anlam çıkarmaya çalışma.kızın senden hoşlanıp hoşlanmadığı konusuna gelince acele etme.kızı itecek davranışlar yapma.temiz ol,temiz giyin,övünme,kaba olma,kesinlikle yalan söyleme.nelerden hoşlanır notunu al.buluştuğunuz zaman mesela cuma gün de şöyle bir film var,gidelim istersen de.onunlayken mesela "ya senin gözlerin de ne kadar güzelmiş" de..başka zaman "ellerin ne kadar zarifmiş senin yaaa"..bunlar örnek..
her buluşmada böyle iltifat et ama bunları o an farketmişsin gibi laf arasına sıkıştırarak söyle.ama her buluşmada bir iltifat..abartma.kız ürkmesin..kız yavaş yavaş sezecektir senin hoşlandığını.ve alışacaktır bu düşünceye.hoşlandığı başka bir erkek yoksa ve senle buluşmaktan kaçmıyosa senden hoşlanıyo diye düşünebilrsin bence.buluşmalarınızı sıklaştır.çok da uzatma bence aylarca filan.bu faslı uzatanlara kıl oluyorum.kız o arada bir bakmışsın başkasını görüp beğenmiş sen de ortada kalmışsın
ellerine bakıosa elinden tut.. tepki vermezse öp 2 gün sonra o da aynısını yapmazsa ben müslüm baba değilim.. :d
Belki yüzüne bakmaya utandığı için başı öne eğik konuşurken öylesine bakıyordur
Ondan neden utaniyo ki
BENİMDE ELLERİME COK BAKIOLAR HACI KIZLARIN %90 I ELLERE BAKIYOR YALAN YOK ŞİMDİ
eller her zaman onemlidir bence..bakimli bir el tirnak arti paun getirebilir,
Bakıyor olabilir. Eller benim de dikkatimi çeker.
peki bu bakma bana + mı kazandıır - mi
Ellerine bakması sana + ya da - kazandırmaz. Onları kazandıracak senin kişiliğin ya da tipindir artık kız hangisine önem veriyorsa. Örnek vermek gerekirse; benden hoşlandığını bildiğim biri vardı, ben bir şey hissetmiyordum ona karşı ama ellerini beğenirim.
peki kızın bana karşı bişiy hissettiğini ansıl anlıycam
Bilemem. Davranışlarından, konuşmalarından ya da bakışlarından bir şekilde belli eder herhalde.
tanışalı 4 gün oldu.tel numarasını vermesi randevu vermesi(gerçi haklı bir sebepten astı ama olsun) az biraz hoşlanma olduğuna delalet midir.
Zoraki bir şekilde olmadıysa bunlar; evet delalet olabilir :))
pek zorlama olmadı. ben numaramı verdim bir muhabbetten dolayı o da çaldırdı kaydet beni dedi.ben demeden. randevuda da fazla ısrar xorlama olmadı.
O zaman hoşlanıyordur için rahat etsin artık :)
ah bir emin olabilsem bir sevgilim olabilse yeminle kasımda falan basarım nikahı.
El fetişisti olan bayan sayısı bir hayli çok.
onun da mı fetişi varmış be vayki vay.ellerimin güzel olduğunu söylerler ama bilmiyom.en azından parmaklarım ince.
Olmazmı var tabi . :) Ne fanatik el fetişleri tanıdım normaldir bakması. :) Hatta yalamayı emmeyi sevenler var elleri.
Dikkat et derim parmaklarına. :D
oyşşş o kadar da değil ya.ha gelsin sevgilim,eşim olsun hergün emsin.
el fetişi mod on Lol.
napmalı. bn bu kızı istiyorum
ne bileyim olm :/
ulan ne kadar da kiz meraklisiymissiniz
erkek meraklısı mı olaydım
ne olursan ol bana ne
Ellerinden hoşlaşmış
peki bedenimin genelinden hoşlaşırmı
hoşlaşır hoşlaşır
napmalı bunu bütün bedene yaymak için.
ellerini bütün bedeninde gezdir bro
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?