Ateşli silah yaralanması!

Arkadaşlar, ben Muş'ta Jandarma olarak askerlik yapıyorum.Geçen hafta kan davası olan 2 aile arasında kavga çıktığına dair ihbar aldık.Olay yerine ulaştığımızda silah sesler duyduk.202-5 yaşlarında silahlı bir gençle karşılaştım.Benimle yaşıt belki 1-2 gün sonra askere gidecek bile diyebilirim.Silahı bana doğrultu.Bende mp-5 var ama daha namluya mermi almadım.Sonra bana silah doğrultan çocuğu diğer aile menshuplarından birisi vurdu.Çocuk da can havriyle bana ateş açtı.Göğsümde yakın mesafe atışıyla vuruldum.Allah'a şükür bir şey olmadı kaburgam da kırık ve çatlak var.Doktor kalıcı hasara neden olacak bir yaralanma almadığımı söylüyor.Ancak şu an şoktayım daha askerliğin yarısındayım ölebilirdim.Adamın teki öbür adamı vuruyor, vurulan adamda can havriyle beni vuruyor.Üstümde ki yelek beni kurtardı ama sanki biri göğüsüme balyozla vurmuş gibi hissettim.Komutanım yakın mesafeden 45'lik mermiler çelik yelek olduğu halde bir insanı komaya sokmaya yeter dedi.Ben çok küçük bir ihtimali yaşayarak bilincim açık forumda geziyorum.Babam kurban kesecekmiş.Rozet veya madalya alabilirim.Arkadaşlara hava atacağım.Vurulduğuma deydi diyebilirim.Yalnız 45 acp mermi çok acıtıyor.Sizce rozet filan alır mıyım?Son olarak nefes alıp verirken göğüsüm de ağrı oluyor ne zaman geçer doktorun yüzünü doğru düzgün görmedim ki sorayım?
Ateşli silah yaralanması!