yani, farkli gozukmek icin ne yapabilirim? ne soylersem sıkılmaz, daha cok tanimak ister beni?
erkekler, cevaplarinizi bekliyorum..
erkekler, cevaplarinizi bekliyorum..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Konuşmayı genelde erkekler yönlendirir. Dolayısıyla bu iş erkeğin işidir. Ama biz erkekler de bazen konuşurken tıkanırız. Artık konuşacak bir şey bulamayız bir süre sonra. Ve hepimizin bildiği gibi sohbette bazı anlar vardır 5-10 saniyelik bir sessizlik olur. İşte o sessizlikte senin devreye girmen lazım. O anda ne yap et konuşacak bir şey bul. Mesela çevrenizde o anda olan biten ilginç bir şey olabilir.
Böyle yaparak erkeği de rahatlatmış olursun. Ve erkek "kız konuşmayı devam ettirmek istiyor, iyi demek ki sıkmamışım onu" der ve bu erkeği rahatlatır.
erkeğin ilgisini çekmediysen ne yaparsan yap bence etkileyici olamazsın senin neyine bakıyor fiziğinle desen seni cinsel olarak düşünür cinsel konuşma desen bu sefer basit kız olarak görür benden sana tek tavsiye dostum zor ol ve onu umursama kimse kaybetmeyi sevmez sana yazarsa geç yaz ya da merak ettir onu öyle belki etkileme olur seni merak eder
daha yeni tanisiyoruz, ama israrla beni gormek istiyor bir yerlere cagiriyor, her seferinde hayir diyorum. ama cevap hizli yaziyorum, saniyorum hoslandim da o gec yaziyor
bence geç cevap ver hemen cevap verme merak ettir kendini özele gel oradan konuşalım ekle
Cevap
13Cevap
Hafif işveli cilveli ol. Ancak abartma sakın, hafif, az biraz.
Gözlerinin içine bakacaksın ama içinde kaybolup gidiyor gibi değil sıcak, samimi gülümseme olacak.
Fazla abartmadan ilgilen. Ne aşırı üzerine düşerek rahatsız et ne de çok uzak durup sıradan arkadaş gibi olma. Senin ona ilgini farketsin.
İş olacaksa, samimiyet yavaş yavaş ilerler falan derken bir bakmışsınız el ele tutuşarak gülüşüp eğleniyorsunuz ;)
kendin olabilirsin mesela kadın ya da erkek hiç kimse yapmacık hareketlerden hoşlanmaz bu yüzden sürekli taklit yerine olduğun gibi davran olursa olur olmazsa zaten sana hayrı yoktur
Bu zamanda bir laf etmene gerek yok çogu erkek zaten sen evet desen bile etkilenir merak etme
Ben şahsen doğal bir kızdan etkilenirim . Zaten etkilemek için farklı yollara başvurursan erkek karşısında komik duruma düşersin .
bak acık yureklılıkle 100 de 100 samımı olarak cevap verıyorum asla senedene sılklımaması ve senın etrafında pervane olması ıcın cinsellıkten bahsedıcen direk işin atamuna ınıcen yanı bunu senın pesınde pervane olmassa zaten erkek falan deıldır
Konusarak bir erkegi etkilemek mi sen bastan kaybediossun
yalnızca kendın ol
dıger ınsanlardan farklı kılan kendını ortaya koymaktır
nasıl değişik görünürüm olacak
Olduğun gibi gözük asıl fark budur.
konusrak degıl bakısarak etkıle
niye konuşuyonki susarak daha çok etkilersin
bi erkeği konuşarak etkileyemezsin :D
rahat ol...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar