Tatlı ve çekici bir erkek nasıl olunur ?
Sürekli o çekici o çocuk çok tatlı lafları duyuyorum,yoksa yakışıklılıkla tatlılık dogru orantılı mı :D
Sürekli o çekici o çocuk çok tatlı lafları duyuyorum,yoksa yakışıklılıkla tatlılık dogru orantılı mı :D
İllüzyon yapacaksın. Mesela Kıvanç Tatlıtuğ. Neden tatlı ? Cevabı basit. Popüler bir sima.
Sende çevrende sevilen bir insan olarak kabul görürsen, insanlar sana sevgi gösterileri ile yaklaşmaya çalışırsa, duruşun bakışın buna ayarlıysa, çekicisindir.
Mesela kafeye tek gitmek yerine, kız arkadaşlarınla gidersen bu senin için bir çekiciliktir.
Yada bir lokantaya gittiğinde, garsonun '' hoşgeldin xxx. Her zamanki menü mü '' şeklinde bir yorumda bulunması popülerlik sayılır. Aynı zamanda ilgi çeken ve beğeni alan Facebook profilleri de çekicidir..
aynısoruyu kendine sor tatlı kızdan kastın ne? sonra o türden bir kıza sor ben acımıyım ekişimiyim filan.Kızların vereceği cevapları 10 üzerinden derecelendir aritmetik ortalamasını hesapla.Sen o kadar tatlısın.
Biraz dalga geçer gibi oldu dostum ama önemli olan herkesin değil senin isteiğin kişinin seni tatlı olarak görmesi.Bu iş göreceli o yüzden ne desem boş.Ama genel hatlarıyla eli yüzü düzgün güler yüzlü azıcık utangaç ama pısırık olmayan elemanlar tatlı olarak adlandırılıyorlar.
Konuşması,bakışı,gülüşü bir uyumlu olacak ve kendi olacak yapmacık değil al sana tatlı çekici :)
ee kolaymış :D
peki bu tatlılıkla yakışıklılık dogru orantılı mı
niye kabul edeyim allah allah, ya bazen yakışıklı değil ama tatlı çocuk deniliyor,nedir bunu aslı astarı :)
Cevap
16Cevap
Yavşarsan her naneye sırıtırsan tatlı ve çekici olursun çok kolaydır aslında..Yakışıklı olup mizacı ve siması sert durumlarda olan arkadaşlarımız da vardır..
Kasma üsteleme titre ve kendine dön..
Bu tür bir soru soran adamın aklından şüphe ederim. En nefret ettiğim sorulardır.
Yakışıklı ya da tatlı sonradan olunmaz, yakışıklı ya da tatlı olarak doğulur.(teorik olarak estetik ile mümkündür) Bu arada resmine baktığımda ne çekicilik nede tatlılık göremedim yalan olmasın.
edit: 2. resmine baktım şirinlik var yes
hacı kusura bakmada sen olamazsın ki. bunu sen doğmadan önce ailen ayarlıyacaktı ama kaçırmışlar potasyumla azotu :(
:D
Çok güzel yazmış biri ordan ''olmaz doğulur'' diye :)
Sonradan olma hiçbirşey orjinali gibi olmaz, o ne ya çin malı sempatik gibi :D
bencil olma . sevdiğin kız varsa çık onla bağlan ona. belli ki herkesin aşık olduğu olma derdindesin. bu kızlar anlar bunu oturtur admaı
kızların fino köpeği oldun mu senden tatlısı yoktur. o yüzden s.ktiret.
tatlı olmak fiziki bir durum değil ama sen bu soruyu sorarak olasılıkları bile ortadan kaldırdın...
uzun sakal bırakacan cübbe giyecen takke takacan elinede bir tesbih. tamam işte tatlı ve çekicisin bu dedigimi yap seni begenmicek kız yoktur bu ülkede!
Olunmaz, doğulur.. :)
haklısın
sen olamazsın boşuna uğraşma
şaka yapmıştım.
ahahahahh :D
nednmiş
böyle görünce boynunu ısırasın gelir .
Zaten tatlısın demelerini mi bekliyorsun?
:D yok ben tatlı değilim yakışıklıyım :D hem tatlı ve çekicik tiple değil konuşmalarnla alakalı bir şeymiş
o ne özgüven o :D
Paralı ve iyi giyimli erkeğe denir...
yakışıklı değil ama şirin demek
Doğuştan olunur :)
olabilirde olmayabilirde :):)
:)
:):)
keller cok tatlı
Kendin ol kardeşim .
töbest
olunmaz doğulur