Nişanlım Dün Ayrılalım Dedi, Evde Ağlar Sızlarmış...

Bana ilkolu meznu birini bul istersen kendine dediğinde bende farkın yok, sende mızmızlık yapıyorsun dedim. Oda aban sokaktaki krodan farkın yok benim için dedi, sonrada vay saygıda kalmadı felan, ben istemiyorum artık, inşallah 2 yakan bir araya gelmez dedi ve kapadı :S Açıkcası canım yanmadı. Ama ne bilim işte hani var ya boşluk, düğüne bu arada 1 aydan az vardı. Herşeyin emeğini verdim, o ustune ustel,ik bırakınadam gibi tesekkuru birde hep surat, hep saçma sapan şeyler, emeklerime mi zamanamı, yoksa başta sorularıma verdiği cevaplara mal gibi kanmama mı yanayım, k, her dediğimde ben onu olemi demiştim, aa benim hatm olmus gibi yuzeysel basit cevaplar, ulan ben o cevaplarla yola çıktım ama... herneyse hem yok diyor hem ağlıyor, hem tel ettiğimde dün gece konuşuyor, dediğim gibi benimde içimde artık pek bişi kalmadı, cok ayrı kaldık, nişanlılık bok varmıs gibi babası 1 yıl uzattı, göster,işl,i düğün yapacak diye beyfendi 1 yıl uzattı, sonra herşey başladı. Kızına bir çöp vermeyen adamlar:S Çöpündede dğildim ama kızında saçma tavırları beni bile değiştirdi. ne olacaz biz. bugun gelecekti nikah işlemini yapacaktık, ki patronda yurt dısına bir iş için beni gönderecekti düğünden 1 hafta önceye kadar gelmeyecektim. Nasılsa benim olmamaı gerektiren birşey kalmadı vede kariyerimi olumlu etkileyecek diye bende seve seve kabul etti idim. pztsi gidecem dün aksam ayyrıldık diyen bir kız, ne istediğini bilmeyen ben ve ortada şaşkın anne babalar... bizdne bir halt olurmu diyorum, madem bunu diyorum zaten bir halt olmaz diyorum sonrada...
Nişanlım Dün Ayrılalım Dedi, Evde Ağlar Sızlarmış...