Sevgilim beni beğeniyor mu beğenmiyor mu?

3 senelik bir ilişkim var.İlişkimizin başında falan sevgilim hep bugün çok güzeldin falan derdi ama artık hiç öyle demiyor.Beni çevremdeki herkes çok güzel bulur okulda falanda hep sınıfın en güzel kızı bendim herkes beni sever falan:) Hatta arkadaşlarım makyaj yapınca Avril Lavigne'a benzediğimi söylerler.ve kız arkadaşlarımın geneli benı kıskanır ama uyumluyum ve kendimi beğenmiş değilm Allah'a şükür o yüzden arkadaşlarım beni sever.Herneyse işte.Bana güzelsin falan demiyor ama onun dışında herkes diyor ama ben en çok onun beğenmesini istiyorum.O da çok çok yakışıklı bir insan değil ama ben onu brad pitt gelse değişmem sevdiceğim benim dünyanın en yakısıklı insanı bana gore.Arkadaşlarımda zaten onun yanına yakışmyosun daha iyilerine layıksın diyorlar ama ben kızıyorum çünkü dış güzelliği önemsemiyorum.Ama o benden başka şehrde okuyo başka kızları beğenmesini istemiyorum :/ Böyle bana kendimi güzel hissetmemi istemiyor gibi bana bazen kendini çok beğenmişsin falan dediği oluyor :/ Ben ona iltifat ediyorum ama bana o hiç etmiyor neden ki ne yapmalıyım sizce:/
Sevgilim beni beğeniyor mu beğenmiyor mu?