Sevgilimin mesaj silmesi

Geçenlerde sevgilim annesiyle geçenlerde benim hakkımda konuşmuş benim kırılacağım birşey ama o gün de telefonu istedim vermedi falan sonra okudum neyse beni ikna etti inandım güvendim. 2 gün önce buluştuk telefonuna baktım en yakın arkadaşıyla mesajlaşmış önce onunla konuşmalarını sildi sonra verdi çok kızdım silinmeyecek birdaha dedim tamam dedi. Bugünde buluştuk işte en yakın arkadaşı fotografımızda bizi görmüş ayı gibi goril falan demiş yani bana bunları söyledi sonra telefonuna bakmak istiyorum dedim yine o kızla mesajını sildi verdi sonra bende şüphelendim acaba benimle ilgili başka ne konuştu diye acayip süründürdüm. Şimdi kimse bana kızmasın bir kere başıma geldi Şu an kesin benim hakkımda yine kıralacağım birşeyler konuştular ve en önemlisi arkadaşı ya da kim olursa olsun bana yani sevgilisine goril ayı falan demiş ve beni savunmamış neden savunmadın dedim ya aşkım benimle birdaha konuşma sevgilime böyle böyle dedin mi deseydim falan dedi çok kırıldım sizce ne düşüneyim şimdi? birbirimizi çok seviyorum yani bunu biliyorum
Sevgilimin mesaj silmesi