erkeğin bir kızla konuşurken ve ona bakarken yüzünde oluşan bir gülümsemesi varya onun sebebi ne? yani o kızla konuşurken gülümsemesi ne demek olur?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu soruyu 1 ay önce sormuşsun ve yine gündeme getirdiğine göre onu istiyorsun, buna şüphe yok herhalde..
Şöyle diyim, kimin kimi küçük kız olarak gördüğünü, kimin kimi arzuladığını kimse bilemez.
Şimdi bir örnek vereyim kendimden, ara ara bir kız görüyorum muhtemelen lise sonda falan ben üniv mezunuyum 25 yaşındayım ve inanılmaz beğeniyorum kızı arzuluyorum. Tabi yaşını kesin olarak bilmiyorum kızın ama yaş farkı nereden baksan 7-8..
Benim durumum doğru mu yanlış.. Ama diyorum işte kimin kimi beğeneceğini bilemezsin.
Benim durumumda o kızla çıkmam heralde imkansız gibi birşey çünkü 16-17 yaşa 25 yaş çok fazla. Ancak 23 yaşa 35 yaş çokta fazla değil.. Ben şahsen iş güç sahibi olsam gidip 30-35 yaşta kızların peşinden koşacağıma 22-30 yaş aralığında kızların peşinden koşmayı tercih ederim..
Olgunluk aynı zamanda yetiştiriliş tarzı ile ilgili. 25-30 yaşında kafası havada götü kalkık bir kaşarla çıkacağıma 22-25 yaşında güzel yetiştirilmiş ne istediğini bilen daldan dala atlamayan kızı tercih ederim mesela..
Bu konular aslında çok kompleks, aile uyumu, genetik uyumu vs olduktan sonra birçok imkansızlık yalan..44 Yorumla
Soran+1 yılseni tanıdım neden kendini gizleme gereği duydun? 1 ay önce açtım 1 ay önce gunun sorusu olsun diye istemiştim şimdi yaptılar onu istediğimden değil
Cevap sahibi+1 yılNerden tanıdın? :) kimmişim peki?
Soran+1 yılniye tanımıyım açık. ben konuştuğum insanları unutmam :) zaten cevabının içinde yorumlarından belli kim olduğun
En İyi Cevaplar
ister istemez oluyor. :D
731 Yorumla
Soran+1 yılsen herkesle konuşurken gülümser msn
Soran+1 yılpeki ne anlama gelir o gülümseme
Soran+1 yılbana öyle bakıyor.yüzüme bakarken hafşf gülümsüyor ben geldiğinde yanına ya da bulunduğu yere yine öyle bir gülümsüyor işte
Soran+1 yılbaşka kadınlara nasıl bilemem
Soran+1 yılkonuşsa da konuşmasa da fark etmez aramızda ilişki mümkün değil..onun için hiç gözlemleme gereği duymadım
Soran+1 yıldeğil olmaz ki.hem ben daha 23 yaşında kızım o 34 yaşında adam ben sadece nedenini merak ettim niye öyle gülümsüyodur diye
Soran+1 yılaslında hiç fazla değil de hani şu var beni küçük bir kız gbi mi görüyodur çocuk gibi gördüğü için mi öyle bakıyodur
Soran+1 yılnasıl bı kanıya vardın?
Soran+1 yılöyle görmüyor mu aslında
Soran+1 yılya nasıl görüyordur
Soran+1 yılçok teşekkür ederi cevapların için :)
Soran+1 yılseçerim tabi ne demek :))
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
Kusura bakmayın ama tam bir aptalsınız ikiniz de .Soruyu soranın neden sorduğu da belli oldu en iyi seçtiği cevaba bakarsak .Muhtemelen psikolojisi bozuktur ki ufacık şeylerin altında bile art niyet arıyor. Gülümsemek doğal bir şeydir.Kızı erkeği olmaz bunun.Sizin gibi aptallar yüzünden hiçbir kızın yüzüne gülemeyecek hale gelicez.Bİr kızla konuşurken hafif gülünç bir şey geçtiğinde tebessüm edince kız o zaman şunu düşüncek oha bu beni seviyor yavşıyor bana falan dicek .Halbuki alakası yok !
Soran+1 yıldefol gt aptal sensin
- +1 yıl
o tebessüm kıza rahatlatma verir ve ancak samimi olmak istediğin kızlarla konuşurken hep bir gülümseme olur hep bir kızı güldürme çabasına girilir ve kızda bu sayede hemen yumuşar haa bide hiç konuşmadığın bir kız ise kıza bak illaki gözü sana çarpacaktır göz teması yap sonra kıza fazla bakma kız sen ona hala bakıyormusun diye tekrar bakacaktır sonra tekrar göz temasına gelmeye çalış göz temasını birkç saniye beklet sonra küçük bir tebessüm et kız kendini bu sayede rahat hiisedecek ve tam zamanı kızla konuşmaya git ve kızla öncelikle tanış sonra yavaş yavaş kızı kendie doğru çek ve kıza bir kafede kahve içmeyi teklif et ama hemen o gece için değil boş bir vakti oldup olmadığını sor ve sonra kahve içerken ona küçük dil espirileri yap sonra komik bir anını anlat zaten o kahve içmeye geldiyse senin komik olmayan espirilerine bile güler sei pek takmazsada en çok paran için seninle olmak ister... az birşey bile yardımcı olabildiysem ne mutlu bana teşekkürler
senin ondan hoşlandığını düşünüyor olabilir ya da derin derin bakıp gülümseyerek etkileyebilceğini düşünüyordu tatlı olan kızlara erkekler gülümseyerek seksi olan kızların ise ciddi bir şekilde gözlerine dikerek çirkin kızlara ise başka yerlere bakarak konuşurlar :)
156 Yorumla- +1 yıl
çözmüş bu kız işi :D
Soran+1 yılooo bu iiymiş :D
- +1 yıl
kız haliyle çözmüş olayı zeki iyi bir gözlemcisin:)
- +1 yıl
sana bir şey sorabilir miyim aşk kadını
- 1 yıl
Ama yaşamadan bilinmez ki 😁
+1 yılcok nadır rastlana bısey bence ama heyecan verıcı bısey cunku bı erkek gulumseyerek bı kıza bakıyosa o kızı gercekten ıstıyo hoslanıyo demektır ve ben cok sanslı bırıyım cunku banada sevgıl dolu gulumsemeyle bakan sevgılım var :)
207 Yorumla
Soran+1 yılbence öyle değil güzelim ya :(
- +1 yıl
NEDEN ?
Soran+1 yılo gülümseme cinsellik amaçlıymıış
- +1 yıl
NEDEN ERKELER BU KADAR IGRENC YARATIKLAR... HERSEYI TERSINE CEKMEK COK KOLAY DEGIL MI COGU INSAN OYLE BAKABILIR AMA ARADA ISTISNALAR VAR MESELA ONUNLA BIRLIKTE OLMAK ISTEDIGINI SOYLEYEMEYEN UTANAN ERKEKLER GIBI YADA O GUN BIRLIKTELIK SADECE EVLENINCE OLUCAK DIYEN ERKEKLEER GIBI
Soran+1 yılerkeklerin yorumlarını okumanı tavsiye ederim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
117Cevap
+1 yılhayatımızda artık voice kontrol diye bir şey var. bilmem biliyor musun. telefon olsun araba olsun sesini tanır ona göre hareket eder. başkası seni seviyorum desin sesi tanımaz takmaz ama sen Allah belanı versin dersin hemen baş üstüne der. bu da öyle bir şey. o an o erkek voice kontroldedir. kız ne derse o güler. çünkü beyin o sesi tanımış bir kere. o an kız Allah belanı versin derse tamam der komut değişebilir ama sonuç hep aynıdır tamam der. sen kalkmışsın gülümsemesinden bahsediyorsun. o da bilmiyor ki neye güldüğünü emin ol sohbet bittikten sonra ulan ben niye gülümsüyordum ki der. tüh rezil olduk falanı da ekler.
91 Yorumla
Soran+1 yılbu cevap ilginç geldi neden gülümser peki o da bilmez ama
+1 yılBazı kızlar vardır, o kadar şirin, masum ve güzeldir ki erkeğin yüz kasları otomatik olarak gevşer ve gülümser bir ifade alır, bazı kızlar vardır ki erkeğin yüzü gülümsemeyi lüzumsuz bulur. Bu tamamen karşısındaki kızdan almış olduğu güzel duygularla ilgilidir. En azından bende öyle :)
172 Yorumla
Soran+1 yılistemsizce olan bşy yani :)
- +1 yıl
Evet bende aldığım duyguya göre otomatik yüz ifadesi oluyor. Aksi zaten yapay görünür.
Bir çok sebebi olabilir. Hoşlandığım bir kıza da gülümseyebilirim karşımdaki kızın muhabbeti hoşsa onu da arkadaş olarak sevdiğim için hep güler yüzle yaklaşırım ona. Aklımdan başka şeyler de geçiyor olabilir. Önemli olan senin hangi durumda ne hissettirip, hissettiğini kestirebilmen.
02 Yorumla
Soran+1 yılben kestiremiyorum ki...:/
1 ) gülmesi iyidir 2) dikkatli ol demektir 3 ) tehlike çanları kimin için çalıyor demektir. 4) devir kötü de anlaşılabilir 5) gerçekten de seviyor olabilir. 6) yanınızda mutlu olabilir 7) sırıtarak dalga geçiyor olabilir 8 ) konuşacak konu kalmamış ise gülümseyerek geçiştiriyor olabilir ... ama sen yine de dikkatli ol :)
30 Yorumla
+1 yılTatli bir tebessümdür,kendini o kizin yaninda mutlu ve huzurlu oldugunun göstergesidir bence.Kalbindeki mutluluk yüzündeki gülümsemeyi cikartir.O kizdan hoslandigi anlaminada gelebilir.
121 Yorumla
Soran+1 yıl:):)
+1 yılTEK Bİ AÇIKLAMASI VAR...kızların yüzüne gülünce götlerinin kalktığı..bunun başka bir açıklaması yok..hiç gülmese bu kim ki lan bana gülmüyo gülüyosun neden güldüki acaba ...daha bir sürü muhabbet ergen muhabbetleri bunlar soruya bak ..
31 Yorumla
Soran+1 yılkes lan
+1 yılben her akşam tayt giyen insanlarla beraberim :) spor salonunda dolu ama artık bir saatten sonrada çekici gelmiyor sevilme sebebi bütün fizik ortaya çıktığı için sevilmemesinin sebebi de bazılarına yakışmıyor ya :)
13 Yorumla
Soran+1 yılyanlış soruya cevap verdin galiba :D
- +1 yıl
Ne diyon ahahahaha :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılkız hoşuna gitmiştir. eğer aptal bir gülümsemeyse hoşlanmıştır yani. yoksa konuşmanın sonunda nezaketen tebessüm ettiyse bunda abartcak bişey yok. kızlar narin canlılardır ve onlara hak ettiği gibi davranmak gerekir. size karşı kibar olmak görevimiz diye düşünüyorum yani her gülümseyenden de anlam çıkartma.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı. İçten gelen ve engel olunamayan bir şey, herhalde ilişkiye başlıcak iki kişinin en samimi olduğu an o. :)
120 YorumlaTamamen ruh halliyle alakalı birşey,kimi zaman kız olsun erkek olsun insanların gözlerinde anlamlandıramadığınız neşe ve sevinç kaplar bir çift gözü...Aslında hoştur güzeldir,neşe ve sevinç ile parıldaması o gözlerin...
20 YorumlaO gulumsemeye karar veren ve vucuda " gulumse " komutunu veren organ beyin degil kucuk hanimefendi..:) Bu sebeple bu sorunun cevabini yazili olarak bir cok kez alsanizda aslen nasil bir his oldugunu siz hic bir zaman maalesef ogrenemeyeceksiniz..
15 Yorumla
Soran+1 yılnedir peki mert bey güzel düşüncelerinizi paylaşın lütfen
Soran+1 yılo neymiş
- +1 yıl
haha..Şakadan anlamamış gibi yapıp bana illa söyleteceksin yani.Al söyleyim de rahatla.:) O gülümseme kararını veren organ beyin değil " sik " güzelim.Erkek milleti sikinin derdinde olduğu için gülümsüyor anladın&rahatladın mı ? :)) Keşke bir Cem Yılmazfundamentals izleyeydin de benim cevabımı piç etmeseydin.
Soran+1 yılbütün erkekler iğrençsiniz
+1 yılKarşısındaki insandan hoşlandığı anlamına geliyor ona karşı duygularını gülümsemesiyle belli ediyor sebebi budur
92 Yorumla
Soran+1 yılinsanlar öyle cevap vermemiş pek
- +1 yıl
güzel
Allah allaaah sordugu soruya bak ne olabilir sence?
gazı varmıştır çıkarmıştır onun gülümsemesidir :))50 YorumlaSana ayrı bir ilgi duyuyor ve beğeniyordur bir nevi bakarak flört ediyor seninle,ayrıca senin yaşını bile bilmiyordur hadi bildiğini düşün çocuk olarak düşünse o şeklide bakıp gülümsemez. ;)
37 Yorumla
Soran+1 yılsıradan bir gülümseme olamaz mı? çocuk olarak düşündüğü sözü nereden geldi aklınıza
Soran+1 yılkimbilir...
Soran+1 yılherkes sen değil ama :)
Soran+1 yılteşekkür ederim değerli yorumlarınız için :)
- Aşk İlişkileri konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılKızın dişindeki maydonoz gözündeki çapak burnundaki sümük bıyığındaki ayran.
60 Yorumla Pişmiş kele gibi kıkırdıyorsa o kızdan hoşlanmış olablir ama bıyık altından tebessüm ediyorsa kızın halinede gülmüş olabilir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılaslında söyleyeceği çok şeyi olduğunu fakat söyleyemediğinin göstergesidir.. yani muhtemelen kaybeden adayıdır..
45 Yorumla
Soran+1 yılsöyle
- +1 yıl
ne söylim?
Soran+1 yılpardon yanlış yere yorum yapmışım
- +1 yıl
dert değil..
Soran+1 yıliyi
Bir insanın gülümsemesinin milyonlarca sebebi olabilir. Ama, gözlerinin parlaması; o ayrı konu...
44 Yorumla
Soran+1 yılgözleri parlıyorsa
- +1 yıl
Çok derin bir konu açtın. Yalnız şunu söyleyeyim önce; yok gülüyor, yok sırıttı, yok kaşının altından bakıyor gibi şeylere ANLAM YÜKLEMEYİ BI-RA-KIN!
Gözlerinin parlaması, ya da halk tabiriyle gözlerinin içinin gülmesi "HAYRANLIK" göstergesidir; bu kız için de erkek için de aynıdır.
Kelimeleri değiştirebilirsiniz, üslubunuzu değiştirebilirsiniz, ama gözlerinizin parlaklığını kapatamazsınız. Ne demişler "Gözler yalan söylemez".
Soran+1 yılben hiç anlamam o şeylerden
Bazı erkeklerin sadece gülümsemesi sempatik gelir kızlara. Birçok kızdanda bunu duyduysa ki seninde o şekilde elde etmeye çalışıyordur ;) kim bilir..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldirekt aşık olduğu anlamını kimse çıkaramaz bence.tanıdığın briyse çoğunukla seninle sohbet etmekten zevk duyuyordur.tanımadığın biriyse çoğunlukla üzerinde komik duran birşeyler vardır.deli de olabilir.
00 Yorumla
+1 yılKalbinde sana karşı hissettiği bişeyler vardır mutlaka
11 Yorumla
Soran+1 yılpek sanmam
Sana çok samimi söylüyüm erkek olarak senden hoslanıyo cok bellı .
60 Yorumlaher kıza bakarken olur o bir özel durum yok yani =)
01 Yorumla
Soran+1 yılher erkek bana öyle bakmıyor ama
Bu ne biçim bir soru. Eleştirel bir gözle bakıyorum lakin nedir bu! Laf olsun mu amaç
01 Yorumla
Soran+1 yılalgılaman eksikse ne yapayım laf olsun diye sourlmuş gibi bir hali var mı
Hosuna gidiyorsundur etkileniyordur senden yanii :))))
30 YorumlaBence o cocuk seninle konusurken hos oluyor veya senden hoslaniyor ya da saygi duyuyordur. :)
12 Yorumlaİnsanlar gülümserler karşındaki kız ya da erkek olsun ne farkeder ki .Bence çok normal .
04 Yorumla
Soran+1 yılnormal bir gülümseme olduğunu düşünmüş olsaydım sormazdım zaten
- +1 yıl
Her şeyde art niyet aramayın:Bu kezbanlığın başlangıcıdır sizde.Bir erkek size bakarak gülümseyince , gülümsedi diye sizi sevmiş mi oluyor beyinsiz valla ya.Erkekle konuşunca da gülüyoruz onlardan da mı hoşlandığımız anlamına geliyor bu. Karşı cinsle gülemez mi insan ya da tebessüm edemez mi ? Adım gibi eminim ki sizin psikolojiniz ya bozuk ya da çok zayıflamış.Kendi vücudunuzu bildiğinize göre bu dediğimin gerçekliği biliyorsunuzdur eminim.Çünkü doğal şeylerin altında art niyet aramak
Soran+1 yılsen anlamazsın ufaklık büyüyünce yorum yap bücür
Sana ölüyorum bitiyorum hayvanlar gibim aşığım demek. Ne demek olcak la anlattıgın şey ilgisini çekti demek he allahım yaa!
10 Yorumla
+1 yılKarakteri öyle olabilir. Güler yüzlü oalbilir, ŞAyet öyle biri değilse sürekli gülücükler saçmıyorsa yanında mutludur.
10 YorumlaAbi bunu bilemeyiz ki ya... Ben sadece kızlara karşı değil herkesle konusurken oyle davranırım mesela. Ama o normalde bunu yapmıyor ve sana yapıyorsa hislerini gizleyemiyor demektir.
00 Yorumlane yapsın bu çocuk güleryüzlü demi olmasın öküz altında buzağı arıoda olabilirsin demesi benden
01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ya
+1 yılaşık olmustur ya da kızın makyajı akmıstır komık gorunuyordur :D
00 Yorumla
+1 yılgülmez isen odun derler gülünce sebep sorarlar..
ar dedikleri damardan olsa gerek..utangaçlık falandır o00 YorumlaGülmekten bir anlam çıkaramazsın. Asıl mevzu gözlerde biter ..
20 Yorumla
+1 yılaranızdaki ilişkiye göre değişir bu tür gülümsemeler ;)
02 Yorumla- +1 yıl
diyelim takılmalık ne demek bu
- +1 yıl
Henüz takılmalık bir arkadaş edinmedim ben ama hoşlanıyor olabilir senden :)
karşı cins sonuçta haliyle biraz kibar davranmak istemiştir . Herşeyde bir artniyet aramayın kızlara gülümseyen erkek gevşek ya da abaza olmuyo
10 YorumlaEmınım gulumsemeselerdı bu soruyu yıne soruyo olacaktın, buseferde yuzume bakarken neden bukadar cıddıler sebebı nedır acaba dıye gelırdı soru.
20 Yorumla
+1 yılBen her kızla konuşurken gülümserim. Aşk dışında takıldığınız bi' detaya şahit olacağım günün hayaliyle yaşıyorum abisi.
21 Yorumla- +1 yıl
+1
+1 yılAklına bir piçlik gelmiştir ona gülüyodur :)
Ya da onun sebebi kız ise , tebessümün kaynağı kız ise kız çocuğu çoktan tavlamıştır ;)11 Yorumla
Soran+1 yılyok bee daha neler
+1 yılKibarlıgından,nazikliğinden olması gerek :)) eğer kızla samimi ise,sohbetınden veya birlikteliğinden hoslanıyordur..
02 Yorumla
Soran+1 yılama sadece bir kızla konuşurken oluyosa bu
- +1 yıl
bir kızla ise zaten ozaman daha emin olursun,bizzat kendimi yerine koyarak cewapladım.tabi sen daha iyi bilirsin.
elektrik alma denen mevzunun ilk aşaması o sonrası ya yamuluyosun ya da yamultuyosun:D
40 Yorumla
+1 yıl1 ay önceki yazıyı bile Günün sorusu seçiyorsunuz Bi benim soruyu seçmediniz .p
02 Yorumla
Soran+1 yılçatla da patla :D
- +1 yıl
Gece gece güldürdün :D
+1 yılBaktigi kisiye duydugu ilgili ifa eder o gulumseme.:-)
06 Yorumla
Soran+1 yılemin msn
- +1 yıl
Evet..ordan bakinca..kararsiz gbimi duruyorum
Soran+1 yılevettttt
- +1 yıl
Begenince gulumserim
Soran+1 yıl:) sağol
- +1 yıl
No prblem tatlim
+1 yılaşkın ilk kıvılcımı insanın gözlerinde başlar sonra bir tebessümle yüreğinin derinliklerine ulaşır ve alev alır...
12 Yorumla
Soran+1 yılne güzel :):)
- +1 yıl
:))
senden hoşlanıyor olabilir ya da çok samimi davranıyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende bu sorunun cevabini bilmekkk istiyorum :))
bende bu soruyu sormak isterken, sen sormussun :)
5*****00 Yorumla
+1 yıliçinden salak bu diyede geciriyor olabilir ama tabi cok tatlı kız diyede gülümseyeblr
00 Yorumlakendi kendine oluyor genelde yapçak bişey yok ama ben sert yapılıyım
00 Yorumla
+1 yılo anki ruh hali önemli konuş konuş az kaldı olabilir ya da canım benim nekadar güzel olabilir
00 Yorumla
+1 yılvidaları gevşemiş gibiyse alt beyni harekete geçmiştir
22 Yorumla- +1 yıl
öyle ama aklıma başka bişey gelmedi..(;
karşısındakine sıcak bir ortam yaratmak için olabilir.
10 YorumlaSevgilimle yüz yüze gelim hiç bişe yoksa birbirimize bakarak gülümsüyoruz durduk yere normal bıse yanı :)
20 Yorumlanormaldir bende gülümserim hep ama hiç birinede aşık olmadım
12 Yorumla
Soran+1 yılher kafadan ayrı bir ses çıkıyo
ne aşkı ne sevmesi ne seni begeniyorum falan demesi o an yapcak bişe yok gibi ufak bir tebessüm sadce ;)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yılkarşı cins olduğu için hormonal olarak ne olursa olsun gülümüsüyon
00 Yorumla
+1 yıleğer o içten bir gülümsemeyse ne ala yoksa vay haline.
00 YorumlaBen gülüyorsam bir kıza -ki genelde esprisine bile gülmem kızların, emin olsun o yatağıma girecek.
10 Yorumlaben ciddiye almadığım bir kızla konuşurken gülümserim :)
00 Yorumlaişler yolunda giderken = :))))))))
işler yolunda gitmezken = :((((((((00 Yorumlaşirinlik olsun dıye etkılemek ıcın yapılan bır bakıs :)
00 Yorumla- Devamını Gör (103)
Devamını Gör(148)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkeğin bir kızla konuşurken ve ona bakarken yüzünde oluşan bir gülümsemesi var ya, onun sebebi ne?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne