Dans teklifim niye reddedildi?

şimdi bir veda partisi vardı. ben de gittim. herkes dans ediyodu ama öyle kimse birbirini çok iyi tanımıyodu. benle de bir kız geldi konuştu, sohbet etti samim bir şekil de. sonra ben de ona dans teklif ettim. oda reddetti. aklımdan dedim herhalde dans etmek istemiyor. otuz saniye sonra orda çok çirkin bir erkek dans teklif etti... ben dedim aklımdan yok canım benimkini kabul etmediyse, onuda kabul etmez. kabul etti ve transa geçtim. şok oldum. dumura uğradım. böyle nispet yapa gibi. bir anlam veremedim. diyeceğim ki beni kıskandırma çalışıtı, eşim değil, nişanlım değil, sevgilim değil niye kıskanıyım. diyecem ki niyetimin kötü olduğunu sezdi, kendi niyeti iyi mi, ya da dans ettiği erkeklerin. diyecem ki beni tanıyor ama tanımıyor. diyecem ki çirkinim ama herkes yakışıklısın der.çirkin olsam bile kabul etmeliydi, etik olan odur. ki çirkin birisinin kabul etti. diyecem ki günahtan korkuyor, diğerleri babasının oğlu değil. diyeceğim ki ondan ben bekledim, söz konusu değil ben teklif ettim. diyeceğim dans etmek istemiyor ama benden önce ve sonra etti... arada bir beni reddetti. tanrım aklıma mukayyet ol. hay bin kunduz. tılsımım koru beni. ekmek unla sudan ibarettir, maruzatım bundan ibarettir.
Güncellemeler
+1 yıl
zaten ben kızlara daha aktif olurum da, böyle reddeliceğm böyle içime doğuyo. sonra teklif ve ret. sonrası mı karamsarlık ve kızlara karşı pasiflik.
Güncellemeler
+1 yıl
sonra da erkekler utangaç... utangaç olmasan ne değişiyor. anti feminist olacam valla. hani cahiliye dönemin de diri diri gömmüşler ya, utançlarından kız çocuklarını... şaka... şaka... ben düşünür müyüm öyle saçma sapan şeyler. hep bu şeytan getiriyor insanın aklına. melun şeytan... iblis... kızlar iyidir...
Dans teklifim niye reddedildi?