Bu kadar seven erkek ve karşılık vermeyen kız hakkındaki düşünceniz ve benim hakkımdaki düşünceniz neler?

Bu kadar seven erkek ve karşılık vermeyen kız hakkındaki düşünceniz ve benim hakkımdaki düşünceniz neler?

Bu cevabi seviyorum felan diyince aldim bende ona cevaben:

Bunu dedim yapmayacağım şey yok beni sevmesi için ama artık yoruldum ya 5 aydır koşuyorum peşinden o ise hiç :( hiçbir kızın gerçek aşkı haketmediğini düşünmeye başlıyorum bana yardım edin eksiğim ne sizce al fotolarımda bu baklavam yok dişim kırık ama onlar bir aya olacak şeyler bir ay sonra tamam yani ne eksiğim benim paramı? Var boyum 182 tam bir aşk adamıyım sadakat desen hat safhada neden beni sevmiyorum dedi alın fotolarım:

Normalde fotomu atmazdım ama dediki asla kez asla sevgili olamayız dedi neden dedi neden?

Çirkinsin olmaz tabi
O kız seni bir gram haketmiyor
Hiçbir kız o sevgiyi haketmez canını sıkma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: