Karışık Bir Konu ( kıza açıldım )

kısa kısa cümlelerle anlatım bir kızdan hoşlanıyordum bunla yakınlaştım baya konuşmaya başladık sonra ise ona sevdiğimi söyledim kız bişey diyemedi çok şaşırdığını söyledi bir cevap ver vermedi biz konuşmaya devam ettik daha da sıkı olarak iyice sanki sevgili moduna girmiştik sonra bu akşam mesajlaşırken bana ben seni aslında çok seviyorum ama arkadaştan öte göremiyorum filan dedi ama dedi benden uzaklaşma yanıma kal dedi ardından ben ona seni severken nasıl arkadaş kalacağım diyerek mesaj attım tabi başka şeylerde yazdım biraz sert çıktım oda arkadaşta olmalayalım bari yanımda kal benden uzaklaşma dedi daha sonra sen çok iyi birisin sen benim için gibi farklı mesajlar attı tabi ben bu duruma çok üzüldüm ertesi gün okulda bunun yüzüne dahi bakmadım üzülmüştüm ve beni sevmiyodu mecbur uzaklaşmam lazımdı ama bu beni yanına çağırdı gittim yanına dedi bana benden uzaklaşma , sen farklısın sadece biraz daha zaman ver dedi biraz daha konuştuk samimi gene buna kelime oyunları yaptım istediğim cevaplarıda aldım ama aklım gene biraz karışık

Dipnot: kız eski sevgilisinden 1-2 ay önce ayrıldı ve o ilk sevgilisi bana onu unuttuğunu falan söyledi çocuktan gerçekten nefret ediyo artık azğını yoklattırdım daha ben sevdiğimi söylemeden önce o zaman nefret ediyodu

Sizce Ne yapayım
Güncellemeler
+1 yıl
edit: kız arkadaşlarım var onlar bazen bunla konuşuyo bu onlara onu kaybetmek istemiyom çok iyi biri falan diyormuş

sizce ilgi alakayı kendimi unutturmadan kesim mi biraz ya da kendime dahada bağlamak için napım
Güncellemeler
+1 yıl
edit: akşam kıza mesaj attım mı şuan aramız normal yoksa biraz ilgisiz mi kalım
Güncellemeler
+1 yıl
Edit ( yeni ) : Artık daha sıkıyız aramızda arkadaş muhabbeti geçmiyo 2 gündür buluşuyoruz dışarda geziyoruz konuşuyoruz ben buna sevdiğimi söyleyince bu mutlu oluyo gülüyo hatta bir iki iltifat bile ediyor , ama bana hala sevdiğini söyleyemiyor bende bu durumdan sıkıldım artık biraz daha zaman diyor anlamıyorum arkadaş ne zamanı bu kadar arkadaşlarımada kanım ısındı çok iyi bir çocuk yanlış bir şey diyip kaybetmek istemiyorum filan demiş artık bende karşılık bekliyorum
Karışık Bir Konu ( kıza açıldım )