sizce ilgi alakayı kendimi unutturmadan kesim mi biraz ya da kendime dahada bağlamak için napım
Karışık Bir Konu ( kıza açıldım )
sizce ilgi alakayı kendimi unutturmadan kesim mi biraz ya da kendime dahada bağlamak için napım
sana üzücü şeyler söylemek istemem ama böyle birşey benmde başıma geldi . uzun süredir arkadaş olduğum ve çoook değer verdiğim birisi benden hoşlandığını söyledi bende ona aynı cevabı verdim seni çok seviyorum değer veriyorum ama arkadaş olarak kalalım . sonra o bunu anlamadı kızdı tamam konuşmayalım dedm ve mecburen arkadaş kalmayı kabul etti . ben ona aşık olamadım ama o hep bir umut bekledi . o üzüldü bende vicdan azabı çektim şimdi hala başkasına aşık olabilirsin diyorum ama yalnız.aynı okuldayız ve hep üzgün görüyorum . olmayınca olmuyo ısrar etmeyin sevebilecek olsa ilk başta olurdu. üzgünüm
Zaman diyorsa büyük ihtimalle bir şey hissetmek istiyor ama olmuyordur.
otur konus ciddi ciddi ciddiyetini sakin bozma deki bak eger istiyorsan burdayım zaman istiyorsa bir süre zaman ver baktin ses yok daha fazla duramam daha fazla umutlanmak istemiyorum felan de sana karsi birseyler var beli ondan uzaklasmani istemiyor gercektende unutmus olabilir ki belli eger unutmasa yaninda olmani istemez hayirlisi neyse o olsun Allah yardimcin olsun :)
Cevap
2Cevap
kıza bir şey istersen ben hep burdayım de bu onun çok hoşuna gidecektir
zaman ver,zaman her şeyi düzeltir.bence seni seviyo
bi kız zaman istiyosa seviyodur.
merak etme öyledir.kendine daha da bağla,etrafından uzaklaşma ama zaman ver.yakında her şey istediğin gibi olur
yakında beklediğin karşılık gelir merak etme
zaman ver dedin verdim yetmedi mi diye sor
eline ip al.
kızın belini bağla
bağlanmış olursunuz liseli
lan güncelliyip durma amk
bize ne ararsan ara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar