Nişanlım bana öyle bir laf etti ki..

Arkadaşlar 7 yıllık sevgilim hatta 1 aylık nişanlımdan öyle bir laf duydum ki hala üzüntüsünü yaşıyorum..Küçükken psikolojik tedavi gördüğümü anlatmıştım kendisine güvenip, kaygı bozukluğu vardı, anne babamı kaybetme korkum vardı, tedavi sonrasında tüm bu kaygılarım yok oldu..bir yıl terapi gördüm, psikologa gittim psikiyatra değil..ilaç kullanmadım yani..tabi ki bunları sevdiğim adama anlattım güvendim, dün bir kavgamızda dengesiz cevaplar verdim çünkü çok sinirlenmiştim yani bir evet bir hayır dedim gibi oldu, o da "dengesiz misin sen" deyince "evet" dedim sinirle. Sonra nasıl oldu hatırlamıyorum ama şey dedi "zaten psikolojin hep bozuktu, çocukken psikolojin bozukmuş tedavi görmüşsün zaten nize bıraktıysa tedavi görmeyi" daha neler.. İnanın yıkıldım.. Sonra da arkamı döndüm ve gittim yanından..15 dk sonra aradı, açtım gittin mi eve napıosun dedi bende yoldayım dedim kapattık. yani inanın bu söylediklerini unutamıyorum.. Nasıl davranmalıyım hatasını anlaması için?
Güncellemeler
+1 yıl
Yani şey filan dedi " Çocukken de psikolojin bozukmuş kendi ağzınla demiştin tedavi oldum diye, niye bıraktın ki zaten hala bozuk psikolojin" vs dedi.. Yani her yaptığım davranışı artık geçmişimle mi ilişkilendirecek? Bu haksızlık değil mi? ne insanlar var? Anlatmadıkları için eşleri bilmiyor, onlara prenses gibi davranıyorlar..
Güncellemeler
+1 yıl
Dün aradı beni, kim var diye, evdeyim arkadaşım var deyince tavır yaparcasına tahmin etmiştim diyip kapattı, ben de sen nasıl konuşuyorsun dün hiç mi bana söylediğin lafı düşünmedin hiç mi pişman olmadın dedim, hayır ben seni uyarmıştım dedi. ben de "ne olursa olsun ben asla senin geçmişinle ve kişiliğinle özellikle bana güvenerek anlattığın bir şeyi böyle nankörce yüzüne vurmadım" dedim..yorum yapmadı, neyse görüşürüz dedim kapattı.
Nişanlım bana öyle bir laf etti ki..