Üniversitede sevgililik hayatı nasıl?

Arkadaşlar ben dindar biri değilim. Üniversiteye gidicem şu ana kadar 2 sevgilim oldu ve dudaktan küçük bir öpücük ilerisine gitmedim cunku utangac bir kızım ve böyle şeylerin maneviyatına çok önem veririm. Gezmeyi tozmayı eglenmeyide cok severim. Cevrem tarafından beğenilen bir kızım da. Fizigim güzel. Daha önce aldatıldım ve bu yüzden universitede kullanılmaktan korkuyorum, ve büyük şehire gideceğim için böyle uçkur peşinde olan erkeklerle birlikte olmak istemiyorum Ve surekli bana universitede herkes sevgilisi ile birlikte oluyor vs. diyorlar ben böyle birseyi de güvendiğim beni cok seven biriyle yapmak isterim. Böyle insanlari ayirt etmek için napabilirim veya büyük şehirdeki üniversitelerde hep böyle mi? Sürekli birbirinin evine gidip ilişkiye giren sevgililerden olmak istemem. Ayrıca şunu da belirtiyim böyle insanlae karşıma çıkmasın diye gezmemi tozmamıda eksik etmem. Icki içmem ama arkadaslarimla gece gezmesine vs. de giderim cevaplar icin Teşekkürler yargılayacak veya dalga gececekler lütfen yazmasın
Güncellemeler
+1 yıl
Guvendigim ve beni seven bir insanla yapmak isterim derken bu evlendiğim kişi arkadaşlar, sevgililik döneminde değil
Üniversitede sevgililik hayatı nasıl?