+1 yılPazartesi günü,.
Abdullah el-Hiyem ibni Ehlim Mürre'dir (Müreh). Tacı vardır. Çadırı yündendir ve
yardımcılarının giyimi beyazdır. Müslüman olup adını Yusuf olarak
değiştirmiştir. Mekanı Mardin'in Musaybin ilçesi olup oranın sakini ve
kralıdır. 150 cm boyunda olup elleri, olduğundan daha uzun bir görüntüye
sahiptir. İki hizmetkârı da kendisine benzer. Şimşek hızına sahiptir.
Bu cin, Hz.Muhammed'in elleri arasında bu dini kabul eden cin
padişahıdır.
Salı
günü, Mihrez el-Ahmer'dir. Tacı, altındır ve çadırı
yündendir. Yardımcılarının giyimi, kırmızıdır. İblis'in çocuklarından
biridir. Kırmızı renkte ve insan görünümündedir. İnsanlara tasallut
ettiğinde (musallat olduğunda) burunlarından kan akıtır. Kuyuları
kurutur. Ateşten yatanların çoğuna halisünasyon gösterme yeteneğine
sahiptir.
Çarşamba
günü, Burkan'dır. Tacı vardır ve çadırı yündendir.
Yardımcılarının giyimi, sarıdır
Perşembe
günü, Şemharuş'tır (Şemhurış). Tacı vardır ve çadırı
yündendir. Yardımcılarının giyimi,.beyazdır. Çok bilge bir görüntüye
sahiptir. Görüntü itibariyle insana çok benzer. Görevi; altın, hazine
vs. işlere hakimlik yapmak ve bu işleri yönetmektir.
Cuma
günü Ebyab (Ebyed) ya da Zevba'dır (Zubea). Bunun iki adı
vardır. Tacı vardır ve çadırı yündendir. Yardımcılarının giyimi
yeşildir. Ay'ın etkisindeki cin padişahıdır. Her yanı beyazdır ve
ürkütücü bir şekli vardır. Soğukkanlı bir görünümdedir. Bilgin ve akıllı
cin liderlerinden biridir. Emrinde onlarca cin hizmetkârı bulunur. Aşk
ve iki şahsı birleştirme gücüne sahiptir. Görüntü olarak ihtişamlı bir
kral görümündedir. Davetlere hemen hemen hiç cevap vermez.
Cumartesi
günü,.Meymun Ebu Nuh'tur. Tacı vardır ve çadırı
yündendir. Yardımcılarının giyimi, siyahtır. Uranüs'ün yeryüzü cini de
diyebiliriz. Görünüm olarak yaşlıdır ve elinde bir asa ile dolaşır.
Çenesinde yedi kıl vardır. Genelde kuyu kenarları ve harabe yerlerde
dolaşır. Uçma özelliğine de sahiptir. Babasının adı, Deybac Afif'tir.
Pazar
günü, Ebu Abdullah Müzheb'dir. Tacı vardır ve çadırı yündendir.
Yardımcılarının giyimi beyazdır
Bu 7 padişahların emrinde toplam 378 kabile vardır. Her bir padişaha 54
kabile düşüyor ve bu kabilelerin sayını yanız Allah-u Teâlâ bilir. Bu
padişahların hükmüne girmeyen 42 kabile daha vardır. Bunlar şeytânî ve
azgın cinlerdir. Taçı altın olan Mihrez el-Ahmer, bütün kabilelere
hükmedebilir.
Diğer Cin Padişahları
Denaheş: Gezici cinlerdendir. Tayfasındaki cinler, hayal gösterme
(halisünasyon) ve insanların aklını çelme (vesvese) gücüne sahiptirler.
Hayallerde uzman olduğundan gerçek yüzünü gören hiç olmamıştır.
Fekacin Meğmet: Davetlerde en hızlı cinlerden biridir. Hemen
hemen tüm Arapça kitaplarda ondan bahsedilir.33 Yorumla
En İyi Cevaplar
ya ruh çağırma diye bişey olmaz. ruh sen çağırınca gelebilecek kadar ruhsat sahibi olsaydı en başta gitmezdi zaten. o kendi aleminde yaşamaya devam ediyor. zayıf karakterli bazı meraklı insanlar genelde uğraşır bu tip işlerle. cinler içinde süfli olanlar, ruhmuş gibi gelir ve onlarla dalga geçerler. olay bundan ibaret. bazen kötü sonuçlar da alınabiliyor. sen çağırmakla onların alemi ile bu alem arasında bir delik açıyorsun ama o ne zaman isterse o zaman gidiyor. öyle duayla filan da gönderemezsin sakın deneme.
21 Yorumla
+1 yılbizim arkadaş hayalet gördüm diye bağırmıştı
bütün gece de kaldırmıştı beni . 2 dakika uyuyamadım :D
sonrada diğer kızlar geldi :D dedi noluyo :D bende anlattım dalga geçtiler :D hala da gülüşürüz :D18 Yorumla- +1 yıl
ya kızın elinde böyle psişik bir kitap vardı
psişik ve ruhsal bişeyleriniz diye :D etkisinde kaldı garibim :D okuyodu :D hayaletler kısmına gelince bu etrafına bakınmaya başladı :D hızlıca çeviriyo gözlerini ama kitabın içine düşcek :D sonra aaaaa diye bağırdı falan ben uçtu falan sanıyorum ama :D öyle bir beklenti içindeyim :D düz böyle insanımsı bişey gördüm dedi :D anlatırkende ayağım dolabın ordaydı korkutmak için iktirdim :D pattt :D çığlığı bastı :D - +1 yıl
yurt değil :D böyle bir delilik yapıp 900 tl ile başka illere seyahat etmiştik :D 7-8 kişimiydik neydik :D
2 kişi kaldık içerdie diğerleri yemek alıp getiricek işte :D bizde saf saf oturuyoruz :D öyle yani :D - +1 yıl
:D hiç o açıdan düşünmedim ama :D korku filmlerindede gözlüklü ve şişman biride olur hep zaten :D ilk o gider falan :D bir cmylmzdan alıntımsı duruyor söz ama değil :D
- +1 yıl
yok :D hepimiz yaşıyoruz :D
+1 yılKuzenim ben ve bir arkadaş gündüz gündüz ruh çağırma girişiminde bulunduk :D o da nesi ki daha olayın yarışına gelmeden vazgeçtik :))
22 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
bu konularla uğraştım, hala uğraşıyorum.
göndermek daha zor. asla bu işlere kalkışma..tahmin edemeyecegin işler gelir başına.. tek yol havas ilmi'dir.
bu ilim de çok guç elde edilir, icazet almadan yapılmaz, maneviyat kazanmayan kişiye de icazet verilmez zaten..
ancak o zaman davet yapabilirsin..
kulak daveti (yani onlardan sesli haber alabilme)
Hüddam (hizmetli) çağırma gibi davetler yapılabilir.34 Yorumla- +1 yıl
bu tarz deneyimler umuma açık şekilde paylaşılırsa, bazı meraklılar davet yaparak çarpılıyor, ya da musallat durumları ortaya çıkıyor.
ancak kısaca şunu söyleyeyim. davet için öncelikle kiside manevi güç olmalı, ruhani olarak saglam temele sahip olmalı.
14 gün riyazet ederek oruç tutmalı, hayvandan ve hayvandan çıkandan perhiz etmeli (et, et suyu, yumurta, süt, peynir vs)
ve günlük tesbihlerini tam eda etmeli.
biz gece köyde çağırdık ortam sessiz sakin karanlık tabi mumlar falan da yanıyor derken çağırma işleminin bitmesiyle odanın pencere camlarını ''taak taakk '' etmesi bir oldu. sonrası mı, siz düşünün artık
22 Yorumlamacera gibi geliyorsa dene de bir bak arkdaşım bakalım ne gelio :) :)
34 YorumlaBiri beni mi cagirdi? :D
Kucukken Adile Nasit'in ruhunu cagirmstk gelmedi:)12 YorumlaBu konulara asiirri merakliyimdir beraber olsak cagirirdik ya :P
15 Yorumla- +1 yıl
sana cinlere hükmetme formülünü yazayımmı.? Amam işin ucunda ruh ve sinir hastalıkları hastanesini boylamakta var demedi deme.
çocukken çağırıyo gibi yapıp kızları korkuturduk =)
11 Yorumlamarketin elemanı sagolsun her zaman bize kendi getiriyo
link
(tamam kabul iğrençti) :D :D10 Yorumla
+1 yılbenim evde çift kale maç yapıyoruz hakeme ihtiyacımız var :)))
13 Yorumla- +1 yıl
bende sevmiyorum sevdirmeye çalışıyorlar ama nedense hep kaleye beni koyuyo deyyuslar :)))
- +1 yıl
benimkini göndereyim hiç yoktan kafam rahat olur
Bak şimdi bu soruyu görünce aklıma geldi. Merakım vardır ama çağırıpta kendimi riske atamam :D
11 Yorumla
+1 yılEvet mümkün ama hafife almamak gerekiyor. Bilmeden yapılan bir uygulama korkunç sonuçlar doğurabilir
40 Yorumla
+1 yılGeceleyin yalnızkene korkuyorum, o zaman çağırıyorum yanıma arkadaş olsunlar diye anasını satım.
11 YorumlaBu saatte uyanigim cunku uyku arasinda aklima in cin muhabbetleri geldi sonuc isiklar acik elimde telefon buralarda kafa dagitmaya calisiyorum :(
10 YorumlaBizim bir akraba yapmş bodrm katta oturuyordu tanıdıgı birininkini cagrmış sonra musallat olmş her gece öttüroyolarmış kadını dayanamadı evden cıktı:D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılben çağırıyorum her gece çift kale halısaha maçı yapıyoruz şeytan çok oyu bozuyor ama iyi frikik kullanıyor messi gibi namıssız
20 Yorumla küçükken apartmanın içinde ruh çağırmıştık. ey ruh geldiysen ses ver dedik. bodrumdan ağır bişeyin yere düşmesine benzer yüksek bir ses geldi. hepimiz koşarak oradan uzaklaştık
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok denedim de olmuyor kanka gelen giden yok inanma böyle şeylere
111 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyaş 25-29 neyden tırsıyorsun ki :) ben işte bizzat çağırdım 4 kere falan ama yok beni sevmemişte olabilir
- +1 yıl
yaşla ilgisi yok fobi gibi bişey bu.kertenkele den daha çok korkarım mesela :) artık eskisi kadar korkmuyorum cinlerden falan hatta bitti sayılır korkum..biliyorum bunlar insanlara kolay kolay bişey yapamaz çok araştırtırdım kitaplar okudum..ama insana zarar vermeleri mümkün.korkunç hikayeleri maceraları uzaktan dinlemek en keyiflisi bulaşmaya gerek yok :d
Cevap sahibi+1 yıllaaaann inkar etmeyin mi :O arkadaşım ben bir kere çağırdım musallat oldular doğru sakın çağırmaya falan kalkma
Cevap sahibi+1 yılarkadaşım ciddi değilim ya :D dedin ya inkar etmeyin diye hani inkar etmiyorum anlamında dedim :DD inkar etmiyorum yani cin falan vardır ama çağırmakla da gelmezler saçma bu yani
- +1 yıl
hani Kuran da var olduğu bildiriliyo ya,Kuranda yazanı inkar edersen kafir olursun..orda öyle diyo.gerçekte de öyledir..neyse işte işi bilen çağırıyo.az önce bir soruda kabalayla ilgilenen var mı demiş biri.yahudiler bu kitapla büyüler yapıyomuş..cinleri istihbarat işlerinde falan kullanıyolarmış mossad mesela.büyüler yapıp insanı etkileyebiliyolar..yoksa bizim çağırmamıza bir tarafıyla gülerler heralde :) işi bilen yapıyo ama
Cevap sahibi+1 yıllinke bakmadım ama tabi ki Kuran'da yazan inkar edilemez ben linke bakmadığım için onlar inkar edilemez yazıyor sandım inanmadığım kısım sadece çağırınca gelmeleri belki de doğrudur ama bizzat yaşamadan hiçbir zaman inanmam
Cevap sahibi+1 yılben de 4 kere ciddi denedim ama hiçbir şey olmadı sonuçta herkes inanmıyor illaki biri de ben olayım :)
6-7 sene önce arkadaşlarla denemiştik ne gelen oldu ne giden,
10 YorumlaBu varlıklara inanırım ama toplaşıp bunları çağırma olaylarına pek inanmam.
10 YorumlaGeçen sene yurtta çağırdım.Yanlışlıkla kızlar tarafına geldi sanırım.5dk sonra ambulans ssi duyduk.Kız bayılmış :(
10 Yorumlabiz beraber kalıyoz resmen ev arkadaşlarımı düzenli ziyaret ediyolar bir bana gelmediler ibbneler :D
14 Yorumla- +1 yıl
frekansları farklı. Onlar bizi görmekte ve duymaktalar fakat aramızda tıpkı ölü ve dirinin birbirini görememesi gibi ince bir perde var.Bizde siyasi ve cumhuriyet tarzı idare ve yaşantı varken onlarda halen monarşi hakimdir. Sürekli insanların arasına karışmazlar.
- +1 yıl
arkalarından konuşmak istemem ama, ticaret bile yapıyorlarmış :d
Gardaşım sen annenin adını birde kendi adını söyle gerisini bana bırak akşam görürsün
10 YorumlaBoyutlar, çok sağlam duvarlarla ayrılır. Ve bu duvarları yıkamazsın. Zıçıntı bir fincana parmak basarak olabilir lan ama, di mi?
10 YorumlaHerkez kendi aleminde yaşayıp kalsın fazla samimiyete gerek yok diyorum :)
00 Yorumla
+1 yılokeye 4. lazim olunca çağiriyor geliyorlar sağ olsunlar kirmazlar hiç
ama hile yaparsan çarparlar10 Yorumla
+1 yılGeliyorlar iki muhabbet edip 2 tavla,okey oynayıp gidiyolar
10 Yorumlasen güneşi görmeye çalışıyosun sanırım fazla kurcalama derim :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben çağırmadım ama bir keresinde cinin teki gelip benle konuştu.yani bir beden olarak çıkmadı karşıma sanki beynimin içindeydi.cince konuştu sanırım ne dediğini anlayamadım.
10 Yorumlagelirlerse gönderemezsen ayvayı yersin
25 Yorumla- +1 yıl
sana cin yakma formülünü göndereyimmi gülxx.?
ya bırahk yaaaaa :D :D :D :D
12 YorumlaAmanın ben korkarım böyle şeylerden :)
12 Yorumlaaptalca şeylerle kafanızı doldurmayın
11 Yorumlayok deneme derım
12 Yorumla
+1 yıliyi ruhlar gelmez kötülerle de benim işim olmaz =D
10 YorumlaHayır zaten en çok korktuğum şeyler .s .s
10 Yorumlacinleri görmek istersen görebilirsin ;)
10 Yorumla
+1 yılgören var :) olur mu
12 Yorumla- +1 yıl
Valla neye gelmişler bilmiyorum konuşmadık ama odama geldi gece 2 kişi. Sonra kayarak gittiler :)
Ben cagirdim bie hafta once geldi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben yataktayken yanıma geliyorlarmı bilemiyorum
10 Yorumla
+1 yılÖyle şeylere inanma.
10 Yorumla
+1 yılişi abartmasınlar.
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri