ne var ki karşılaşmak çok zor.keşke daha fazla olsalar :)
Tipik Türk Kızı Özellikleri....nedir nasıldır ?
ne var ki karşılaşmak çok zor.keşke daha fazla olsalar :)
egoistler en büyük eksileri bu bide evlenecekleri erkeklerin mevkisine kazancına evi arabası var mıbunlara bakar ama sorsan aşkı ağzından düşürmez onlar için aşk para gibi bişey sanırım :D bir italyan kadını okadar güzel açıklamışki türk kadınını aynen aktarıyorum " türk kadınları kocalarının babalarının aldığı arabayla sağa sola hava atıyor çok benciller herşeyi erkekten bekliyorlar peki onlar erkeklere ne veriyorlar?" hala bu soruyu cevaplayabilien bir türk kızı göremedik :D
Bunları okumak, Türk kızını kendi yöntemlerinle çözmenden daha fazla zaman alır. Benim fikrime göre işler kişiden kişiye değişir. Kendi kendini eğitmelisin.
bu Türk kızı şöyledir Türk erkeği böyledir bak elin Amerikalısına hiç öyle mi? Rus kadınlarına bak nasıl da anlayışlılar... diyen tiplerin Türkler dışında kaç tane sevgilisi olmuş düşündürüyo bazen beni :)
sen sorarken neden çekiniyorsun? birlikte olmayın canım siz de Türk kızlarıyla olur biter. neden günde 30 tane soru soruluyor ki bununla ilgili?
Cevap
5Cevap
ahhahahahah çok doğru çok doğru. şu 1.90 lık ilk maddeye tamamen katılıyorum :)) bir de şurası güzelmiş 'Onlara göre erkekler kadınların beynini keşfetmeli. Ulan ne varda neyi keşfedecek erkekler? Cristof Colomb olsa keşfedemez iddia ediyorum.'
saçlarını akşamdan örerek sabah kalkınca örükleri açıp dalgalı imajı veriyolla iticisiniz!
örüklü bir bayenn -lemiş :)
aha ahaaha alemsin ya
triplidir, kendini dünyanın merkezi sanar, sanki herkes ona aşıkmış, sanki herkes onu kıskanıyomuşcasına davranır, popüler olma çabasındadır, rus kızlarını güzel bulmaz, sevgilisi ya da sevdiği bir çocuk varsa hep ondan bahseder, kendi ipine bakmadan başkasını eleştirir, 1.90 dan kısa erkek erkek değildir havasındadır, sokak yollarını, koridorları podyum sanar... ama tabii herkes aynı değil çoğu kız böyle bazı kızlar çok daha farklı.
herkes için demiyor zaten bunları yazanlar.büyük kısım için doğrdu mudur.üniversite okuyanların bile birçoğunun burda anlatılanlar gibi olduğunu biliyorum ben.ama kimi de var ki ilkokul mezunu kocaman kadındır evli çocuklu.her işi bilir kültürlüdür kendini rezil etmez toplumda kalabalıkta saygındır
türk erkekleri zaten mükemmeldir.herşeyin en iyisini onlar yapar ama kadınlar bu linklerdeki gibidir.madem türk kadınları böle sizde birlikte olmayın onlarla beğenmiyorsnuz ya gerek de yok ozamn
Doğru canım.Oysa ki Türk erkeği bir dünya markası :) Kandırmayalım şimdi kendimizi bir yerde tencere kapak.
Türk erkeği zaten dünya markası :))
Ayrıca bu belli bir kesim kızın yaptığı davranışlar tüm Türk kızlarının değil .
Kız olmanın milliyeti yoktur. Türk kızıda aynıdır Alman kızıda ABD vatandaşı kızda aynıdır.
Önemli olan karşı tarafı bir kaba koymak yerine onun hayatına saygı duymaktır
bı kere aynaya bakmaz ama havalı olur yeme içme işeme osurma gegirme gibi bir özelliği yok hele mast asla yapmaz :) sonrada gelir burda takılır neden yanlızım diye :)
Hangi türk kızı yaktı canını kırçiçeem, hıı?
noluyor gizlicim amaç :)?
:D1.60 .150 gelıo aklıma direk nedense :D:D
eklıleyen kım uleeeennn cıksın karsımaaa yuzlesek:D:D:DD:::D
olabiilir :D:D
eksileyınn ulennnnnnnnnn :D dooğru soyleyenı dokuz koyden kovarlarmıszaten ::D hem bende 160ım genel olarak kısayı kızlr kbul ederlım hem kısa olmak kotu bişy değilkiiii
yanııııııııı:D
Özleri iyidir hastır evrimleşip kezbana dönüşenleri de mevcuttur.
Ben bunlara uymuyorum
hepsi doğru kardeşim,
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar