Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha fazla kitap okuyun, daha fazla müzik dinleyin, daha fazla tiyatro-sinema izleyin, daha çok galeri gezin... estetik algınız artsın böylece odun erkeğin hayran olduğu tek tip kadının aslında ne kadar çirkin ne kadar değersiz bir çöp olduğunun farkına varıp ukalalık da doruk noktasına varırsınız bu da sizi egoist biri yapar. böylece erkeğe o kadar da çok gerek olmadığını anlarsınız. zaten okurken bunu anlamış olmanız muhtemel olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoy uzatma ameliyatı yaptırabilirsiniz fakat çok pahalı ve acı vericidir ve 1 yıl boyunca bu acıyı her gün yaşayacaksın. İkinci seçenekse elhamdulillah diyip şükretmektir halinize
017 Yorumla
Soran+1 yılo ameliyatı duymuştum evet peki kısa boylu olmanın zorluklarından daha mı acı? yani ben para olsa yaptırırım evet bir yıl acıyacak evet ama o acıyı zaten ömür byu çekiyorsun kısa olduğunda
Cevap sahibi+1 yılBoyun kaç?
Soran+1 yıl156 falan
Cevap sahibi+1 yılOhoooorerryyy kuzum neden kendini kısa sanıyorsun. Normalsin basbayagi. Bende 140 sandım ya
Soran+1 yıl156 kısa değil miiiiiiiiiiiiiiiiiii? :D
Cevap sahibi+1 yılTbikide değil benim iki arkadaşımda 147 onlar kısa sen normalsin. Onlar bile Boylarından memnun. Eğer kilon yerindeyse boyun sana problem olmaz
Soran+1 yılonlar hiç erkeklerle sorun yaşamış mıydı boyları yüzünden?
Cevap sahibi+1 yılAsla erkekleri parmaklarıyla oynatiyorlar
Soran+1 yılo zaman burda kısa kızlar bana dokunmasıncılar yalan:D
Cevap sahibi+1 yılVallahi çok saçma geliyor bana böyle birşey diyenler varsa çünki kısa boylu çıtı pıtı kızlar burada çok popüler olmuştur herzaman. Belkide danimarkada yaşadığım için. Danimarkalı kızların çoğu sıska gibi erkekler onlardan bıkmıştır
Soran+1 yıldanimarkada kısa kızlar mı seviliyor? :O :O hemen danimarkaya gidelim o zaman bu türkler at gibi kız seviyor da
Cevap sahibi+1 yılEvet Türkiye'deki erkekler sarışın ve uzun boylu kızlara hayran burdada esmer olsun güzel olsun boyu ne olursa olsun diyorlar. Normaldir biz kızlarda aynisiyiz ona bakarsan düz saçlı kızlar Kıvırcık ister Kıvırcık saçlı kızlarda düz 😂
Soran+1 yılBEN DANİMARKAYA GİDİYORUM ABİ SIKILDIM BU TÜRK ERKEKLERİNİN UZUN BOY TAKINTISINDAN.
Soran+1 yılsenin boy kaç mesela, hiç sorun oldu mu boyun? oranın erkekleri de daha uzun olur
Cevap sahibi+1 yılGel kız kiymetinizi bilmiyorlar. Onlara rus kızları kalsın 😄 ben 165im
Cevap sahibi+1 yılVe Hayır eşim 177 o yüzden topuklu giyebildigime için mutluyum 😄
Soran+1 yılben 157yim danimarkada sorun olur mu bu? dediğine göre danimarkada kısa boylu ideal kiloda kızlar beğeniliyormuş? :D
+1 yılErkekler kadınların boylarına takılmazlar.. Yani 1.55'in altında olmadığı sürece.. Ondan sonrada düşündüğümüz şey boylarının kısa olması değil, doğum yapmaya elverişli olmayışı..
02 Yorumla
Soran+1 yılyani herkes ister uzun boylu bir kız olsun. ama ilk bakışta önemli oluyor o. kısa boylu biri de kendi kişiliği ile kapatmalı bu açığını.
Soran+1 yılsonuçta dış güzelliği önemsemeyen erkekler de var
Bu olabilir yani kısa boylu kız bence bu halinden utanmamalı veya kafaya takmamalı aksine özgüvenli bir duruş gösterip herkesi etkiliye bilir. :)
03 Yorumla
Soran+1 yılo özgüvenli duruş bende de vardı ama erkekler çok sıkıntı yapıyor bu durumu, itici buluyorlarmış
Soran+1 yılyani bütün erkekleri :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Ya kisa boylu kizlar daha sevimli oluyo bence ama tavsiyem cok abartili topuk giydiklerinde guluc oluyolar.
05 Yorumla
Soran+1 yılben giymem topuklu :D
Soran+1 yılkumral versiyonuyum :D
+1 yılUzun gözükcem diye 3 metre topuklu giyeceklerine 《《《ONURLARIYLA KISA KALSINLAR》》》
01 Yorumla
Soran+1 yıl10 cmden fazlasını giyemiyorum :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyle sacma sapan seyleri kafaya takmasinlar, insanlari begenen oldugu gibi begensin, insanlarin fiziklerine de aldanmasinlar elbet kisayida seven var, Allah da gonlunuze gore versin :)
05 Yorumla
Soran+1 yılkısayı seven yok da, yanibeğenen insan kusurlara takılmaz gönül gözüyle görür ucube bile olsa onu dünya güzeli görür
Cevap sahibi+1 yılIlk cumlen haric aynen oyle ki, kisayi da begenen var. Niye olmasin. Millet anadan dogma uzun mu istiyor, hayir. Bana gore kimisi kisa tatli olabilir, kimiisi uzun. Ki bunu gectim zaten sevdigim xaman hicbir onemi yok dunya guzelidir. Fiziike de takilmam..
Soran+1 yılyani bana öyle gibi geldi baksana herkes uzun seviyor ama haklısın seven adam bakmaz fiziğime
Cevap sahibi+1 yılYa sen millete ne bakiyorsun, seven adam bakmaz. Seven de oyle sevsin, sende kimseyi fizige gore secme :)
Soran+1 yılayynen öyle. :) bence dış görünüş önemli olmamalı zaten insanın güzelliği içindediir.
+1 yılGeri kalan yaşlarını böyle gereksiz amaçlara adamasınlar rahat olsunlar kendilerini sevsinler :)
01 Yorumla
Soran+1 yılevett yaşasız bizi biz olduğumuz için sevenlerrr
+1 yılGiyim üzerine çalıştığım için katalog çekimlerimizde kısa boylu kadınlar oluyor. Bol giyinmemelerine dikkat ediyoruz. Zaten dar giyim ürünlerinde kendilerini kullanıyoruz.
00 Yorumla
+1 yılkısa kızlara en büyük tavsiyem kısa erkeklere olan nefretlerinden bir an önce vazgeçip onlara da şans vermeleridir.
02 Yorumla
Soran+1 yılbunu bütün kızlara tavsiye etmen gerekmez mi
- +1 yıl
onlarada söylüyorum ama akıllanmıyolar. Türk kızları işte
Boyum 158 kısa diye artık hiç takmiyorum kafaya. Ne topluluyla uğraşıyorum nede benzer birşeyle ben memnunum. İlla uzamak istiyorsan zıpla.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. İlla boyları uzun olsun istiyorlarsa öyle bir dünya yok
topuklu giyebilirler oda her ortamda olmaz
bence doğal kalsınlar05 Yorumla
Soran+1 yılben sevmem zaten topuklu ya. beni beenen böyle beğensin. ya dabeğenmesin canım kendim
Soran+1 yılben kendimle evlenicem ya sıkıldım bu erkek milletinin kaprisinden
Soran+1 yılmantıklı
+1 yılYa neden "kisa boylu kizlar" diye bir sifat tamlaması yapıyorsun ki. 😄😄
00 Yorumla
+1 yılKısa boylu kızlardan hoşlanıyorum bişe yapmalarına gerek yok bence çok tatlılar
00 YorumlaUzun boylu görünmek için 2 metrelik topuklu giymesinler yeter.
01 Yorumla
Soran+1 yıloyoyoy ben 10 cmden sonrasını giyemiyorum zaten :D kalsın yani.
+1 yıltopuklu giymesinlerde ne yaparsa yapsınlar penguven gibi yürüyorlar gıcık oluyorum:))))
07 Yorumla
Soran+1 yılkimisi de topuklu giysinler diyor. kısa olduğu anlaşılmasın diye ne yapabilirler?
- +1 yıl
giymesinler ablacım yapmacık olmasınlar
Soran+1 yılo zaman da kısa oldukları belli oluyor :(
- +1 yıl
önemli olan boy degil bir kızın yakınlıgı davranışları dır
Soran+1 yıldış görünüşün önemi yok mu sence? :D
- +1 yıl
bir kız kadın olsun odun olmasın yeter li umarım nedemek istedigimi anlata bilmişimdir :)))
Soran+1 yıldavranışlar diyorsun yani :D
olculu topuklu ve kisa elbiseler bunu bir nevi az etkili gösterebilir
08 Yorumla
Soran+1 yılaz etkili mi?
Soran+1 yılbpyumun kısa olması negatif bir şey mi? :(
Soran+1 yılkısa boylu kız seven erkekler de mi var? :D
Soran+1 yılminyon değilim.. :/
+1 yılBasketbol Tavsiye Edebilirim Yüzme Olabilir Tabiki...
01 Yorumla
Soran+1 yılyaş geçmiş iş bitmiş
+1 yılKısa boylu sevgili edinsinler :)
Ayrıca minyon kızlar çok tatlı oluyo..00 Yorumla
+1 yılÖlmesinler bayılsınlar :)
05 Yorumla
Soran+1 yılok bayılayım
- +1 yıl
Espiri yaptım niye gülmüyorsun :)
Soran+1 yılxD xD
- +1 yıl
Vitaminsiz seni
Soran+1 yılgayette vitaminliyim hh
Şimdiden zıplamaya başlasınlar 😀😂😂
012 Yorumla
Soran+1 yıloney için :D
Soran+1 yıliş işten geçtiiiiiiiiiiiiiiiiii
Soran+1 yılgeçmiş olsun. benim için tabii.
Soran+1 yılgeçmiş olmasa niye burada manyak gibi konu açayım olum
Soran+1 yılsüt falan içiyorum yine de de umut fakirin ekmeğidir
Soran+1 yıl@Keşuşka boyumu nerden biliyorsun? :D
Soran+1 yıl@Keşuşka haa söylemişim. jsdkjl. hatırlayamadım. dış görünüş önemli mi ki bu kadar? :D
+1 yıl180 üstü erkeklerden uzak durun cnms. Onlar bizim.
10 YorumlaMerak etmeyin bir o kadarda yerin dibinde var:))
012 Yorumla
Soran+1 yılya çok kötüsün. :(
Soran+1 yılpeki kısa boylu olmak negatif bir şey mi
Soran+1 yıl155-156 falan
Soran+1 yıliyiymiş :)
Soran+1 yılöyle de ayakkabı ile erkeği kandırabilirim ama ayakkabıları çıkardığımda hayal kırıklığına uğramaz mı, ayaklarını poposuna vura vura kaçmaz mı "bu ne lan" diye?
Soran+1 yılgeneli kısa kızları sevmez de.
+1 yılErkek kucaginda gezsinler😊
00 Yorumla
+1 yılTobuklu ayakkabı ve at kuyruğu saç veya topuz 😉
00 YorumlaAt Kuyruğu boyunu uzun gösterir diye biliyorum
00 Yorumla
+1 yılboyu değil işlevi önemli :D
00 YorumlaBoyun kaç ki kısacık göreceli kavram
04 Yorumla
Soran+1 yıl155
Soran+1 yılkısa olduğum anlaşılmaz mı? :D
Yüksek bel pantolon giymesinler lütfen 😒
01 Yorumla
Soran+1 yılyoo güzel oluyor o, bacak boyunu uzun gösteriyor özellikle bacak boyları kısaysa giymeliler. ama bacak boyları uzun gövdeleri kısaysa evet giymemeliler.
Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı. kendileriyle barışsınlar
020 Yorumla
Soran+1 yılkompleksli olmalarının nedeni kimsenin onları istememesi, e haliyle üzülüyorlar :D
Soran+1 yılsitenin yarısı bu yüzden sorun yaşayan kızlarla doluymuş ya ülkemizin karayan yarası adeta khkasjdçşlkşh
Soran+1 yılaslında uzun kız sayısı da az olduğu için bu kısa kızlara bakmam diyenlerin de yarısı bize kalıcak? :D
- +1 yıl
yarısı diyerek iyimser bir tahminde bulunmuşsun çoğu de sen ona aslında boy konusu kadınların kafasında büyüttüğü bir komplekstir erkekler buna pek aldırmaz ama çok dalga geçeriz doğru buda kızları çıldırtır ama işin zevkide öyle çıkıyor biraz kendinizle barışık olsanız aslında sorun kalmayacak
Soran+1 yılhaha sahi? ben nedense çok gördüm çevremde boyu yüzünden reddeden erkek falan :D
Soran+1 yıl25-30
Soran+1 yıldünyadaki bütün insanlar sen olmalıydı...
Soran+1 yılherkes yani? peki hayatım boyunca hiç erkek arkadaşım olmadan da mutlu olabilir miyim? :))
- +1 yıl
herkes diyerek sevip sevilmekten kaçma hamlesi yapman boşa bu aşk işleriyle uğraşacaksın boşa kaçış kapısı arama kendine erkek arkdaşın olmadan derken sevgiliyi kast ediyosun sanırım mutlu olamazsın mutluluk oyunu oynarsın buda çok sevdiğin bir tatlıyı hayal etmeye benzer ama ona dokunmadan tadını almadan asla bu hazzı yaşamazsın bu bana yeter diyosan dene ama bir gün seçimlerin ağır gelmeye başladığında kendine yasakladığın bu duygular senden illaki intikam alır bunu kaldırabilirmisin onu bilemem
Soran+1 yılöyle de, kaçan ben değilim ki? boyumdan dolayı erkekler.. :D
- +1 yıl
karşılaştığın her kişinin bay doğru olma ihtimali yoktur illaki doğru yanlış seçenekler olacak bir gün seni olduğun gibi seven seninde onu olduğu gibi sevdiğin biri çıkacaktır karşına sen yeterki kalbini aklını buna hazır tut o geldiğinde farkına var tabi böyle düşünceler içinde olursan bu zor bir ihtimal olacaktır
Soran+1 yıltamam da, dışını beğenmediğin birinin içini merak eder misin?
Soran+1 yılhmm... ben kısa boylular otomatikman çirkin kabul ediliyor sanıyordum? ama bence bu da önemli olmamalı. yani seven insan güzel görür bence.
- +1 yıl
seven insan illaki güzel görür zaten sevmek bir nevi körlüktür ama bu sevginin başlaması içinde önce sevmesi gerekiyor değilmi çekicilik unsuru burda önemlidir sevdikten sonra zaten gözü bir şey görmez kısa boylu kızlar otomatikman çirkin nedir nerden çıkırıyosun bunu üstelik milletin hayranlıkla izlediği aktirisler ses şarkıcıların genel boy ortlaması 1.55 1.60 tır kısa boy senin takıntı ettiğin kadar milletin umruda değil anlayacağın :)
Kisa olsun nolcakki ne guzel iste
00 YorumlaGöbek atın başka da bir şey yok
02 Yorumla
Soran+1 yılgöbek niye atıyoruz? :D
+1 yılOnlarıda öyle seven vardır illaki
03 Yorumla
Soran+1 yılher topalın kör bir alıcısı vardır
- +1 yıl
Aynen aynen
Soran+1 yılya da yoktur.. bilemedim
Mutlu olmalarını tavsiye ederim
08 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya taktığımız şeye bak sanki bütün erkekler kusursuz :D
Soran+1 yılkimsenin kusursuz olmaması, ama karşısından kusursuz olmasını beklemesi...
Soran+1 yılaynen ya bayılıyorum bu 170 altı bana dokunmasın erkeklerine
Soran+1 yılaynen böyle oluyorum
www.sendefikibokde.com/.../...81867600668848_n.jpg
Kimileri minyon sever.
00 YorumlaŞu boya ne vaktiniz seven adam her türlü sever
03 Yorumla
Soran+1 yılseven adam nerde ya bulsun sevsin
Soran+1 yılgüzel cevaptı.
Makyaj sac stili kiyafet ile kapatilabilir
012 Yorumla
Soran+1 yılanlaşılmaz mı kısa olduğum? var bir kaç moda hilesi ama erkekler kısa olduğumu anlıyor genelde
Soran+1 yılboy o kadar önemsiz mi? :D
Soran+1 yıl160 kısa değil ki kısadan kastım 155 civarı
Soran+1 yıle ama bak sen de takılırmışsın boya :(
Soran+1 yıl157
Soran+1 yıldış görünüş önemli değil di mi o kadar? :)
bende kısa boylu bir erkeğim hiç dert etme boyunu
00 Yorumla
+1 yılevden cıkmasınlar
04 Yorumla
Soran+1 yılneden? :(
- +1 yıl
saçmalama kızım kısa boylu kızlarda güzel kolay sarılınıyo oh miss :)
Soran+1 yılbence şaka yapıyorsun :D
- +1 yıl
yok ya şaka yapmıyorum onlar ponçik fıstık pambık oluyolar ben seviyorum onlarıda :)
+1 yılVurdur geçer
04 Yorumla
Soran+1 yılnereye vurdurayım?
- +1 yıl
Töbe est ya allahım sana geliyorum 😄
Soran+1 yılben anlamadım ya :(
- +1 yıl
Canım sıkılmıştı fesatlık yaptım boşver
+1 yılbisi yapmasınlar
05 Yorumla
Soran+1 yılhani beğenilmek için falan? kısa erkeklere zenginolun derler mesela? :D
Soran+1 yıl@assddf geyik yapıyorum ya kimsenin bizi beğeneceği yok biz birbirimizi beğenelim
Soran+1 yıl@assddf ben de keşke karşılaşsam böyle erkeklerle... erkekler bu kadar rahatsız olmasa ben de rahatsız olmam aslında ama bana hep kısa boylu sevmeyenler mi denk geldi nedir
+1 yılSüt iç..
03 Yorumla
Soran+1 yılgeçti bunun pazarı :D
- +1 yıl
Henuz diill
Soran+1 yılyaş 23 umut verme alırım çünkü :D
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem