Reddeden bir kızın Allah gönlüne göre versin demesi ne demek ya içime oturdu

bu ne demek ya akşam akşam içime oturdu. Bir kıza açıldım bana sevdiğim biri var dedi ondan başkasını gözüm görmüyor ayrılmıştık barıştık dedi. ama araştırdım yoktu. iki günde sevgilisi oldu. daha sonra aileme bir söz verdim ben kendime laf getirmeyecem onların güvenini boşa çıkartmıyacam ümidinin sürmesini istemem dedi. sonraki mesajında '' birini sevmek asla ideallerimin önüne geçmeyecek, kimseye umut bağlamam, kendime iyi bir gelecek hazırlayacam, ama başkasını seviyorum umarım başkası çıkar karşına çok mutlu olursun'' dedi. sonraki mesajı ise ''ben görmemişler gibi gezmeyi sevmem -bunu neden dediyse artık alaka kuramadım- biz birbirimizi uzaktada olsa severiz sevgim gönlümde sadece Allah gönlüne göre versin mesajlar bunlar ben bu kızı anlamadım psikolojisi mi bozuk ne? alakasız alakasız birbiriyle bağlantısı olmayan mesaj attı.
Güncellemeler
+1 yıl
konuyu kapattım arkadaşlar. az önce gelen mesajla birlikte, aynen yazıyorum '' sen laftan anlamıyor musun sana başka türlü nasıl anlatayım, illaki hakaret mi edelim gönlümün ısınmadığı, hoşlanmadığım sevmediğim bir insanla birlikte olamam ben, kendine göre birini bulursun inşallah'' konu kapanmıştır hiç açılmamasıya. Allah hayırlı insanlar çıkarsın herkesin karşısına. üzülmedim, bu bir son değil aksine bir başlangıç hayırlısı deyip bakarım hayatıma.
Reddeden bir kızın Allah gönlüne göre versin demesi ne demek ya içime oturdu