Aramızda sadece fiziksel çekim var diyor ne yapmalıyım?

Yaklaşık 3 sene önce çok kısa süren ve benim açımdan çok fazla birşey hissetmediğim eski bir çıktığım çocuk vardı. Onunla çıktığımız sırada çok yakın bir erkek arkdaşını görüp çok beğenmiştim ama o dönem tabi ki ondan uzak durdum. Ayrıldıktan 1-1 buçuk sene sonra kendisi ilk adımı atıp gelip bana yaklaştı. Benim için de gördüğüm ilk andan beri tipini tarzını beğendiğim biriydi. Fakat bu ilişkiyi asla en iyi arkadaşına söyleyemedi. Ve benimle de geçmişte kiminle olduğumu bildiği için bir gelecek düşünemiceğini söyledi. Ben de bu kısa süren beraberliğe son verip ona çok sinirlendiğimi de göstererek terkedip gittim. Daha sonra çok arada sırada ortak arkadaşlarımız olduğu için karşılaştığımız ortamlarda bana karşı hep çok iyi ve yakın davrandı. Beni hiçbir zaman üzmek istemediğini söyledi hep ve kendisine kızmamam için çok uğraştı. Sonunda ben de tamam seni affettim ve arkdaş olarak kalabiliriz dedim. Fakat İkimiz de her zaman birbirimizi her gördüğümüzde bir fiziksel beğeni oluyordu ve iki hafta evveline kadar ben hep uzak duruyordum fakat iki hafta önce bende daha fazla direnemedim ve aramızda yeniden bir yakınlaşma oldu. O aslında yine çok duygusaldı sürekli tüm gece bana gözlerini hiç benden alamadığını söyledi ve bütün gece birbirimize sarılarak uyuduk. Ama hala aramızda çok güçlü bir fiziksel çekim olduğunu söylüyor. Fakat evleneceği insanın geçmişte birlikte olduğu kişileri bilmemesi ve görmemesi gerektiğini söylüyor ve bizim durumumuzda o kişi onun en iyi arkdaşıyken benle asla ciddi bir adım atamıyor. İlk seferde sadece bir aylık bir birliktelikten sonra bu konuşmanın üstüne ona çok kızıp hemen terk edip gitmiştim. Fakat şimdi eğer beklesem ve ona biraz zaman verseydim durum daha farklı olabilir miydi diye düşünüyorum. Çünkü bana karşı ilgisini ve benim yanımdayken kendini mutlu hissettiğini görüyorum. Bu sefer biraz onun yanında olup ona zor günlerinde destek olup zamanla bana daha çok bağlanmasını ve artık benle ilgili geçmişe değil geleceğe bakmasını sağlayabilir miyim sizce? Yoksa yine aynı vefasız insan değişmez diyim terk mi etmeliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Son iki hafta sonu çoğunlukla beraber geçirdik. Cuma akşamı iş çıkışı o annesine gitti ama sonrasında bana geldi buluştuk bi kahve içtik akşam bende kaldı çok tutkulu bir gece geçirdik. Sonrasında sabah kahvaltı ettik birlikte Akşamda sinemaya gittik yemek yedik. Yatak kısmıda cok uyumlu ve sefkatl ılerlıor ama sadece bunun ıcın mi benimle birlikte bilmiyorum.Tabusunu yıkmasını ve gecmıse deıl gelecege odaklanmasını ve zamanla bana bağlanıp benle evlılıge sıcak bakmasını çok istiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Onun olduğu aynı ortamlara girmek ve sürekli etrafında olmak ve onun her erkek gibi sekse olan zaafını kullanarak yanında olarak zamanla kendime bağlar mıyım. Yoksa tam tersi şimdi kaçan kovalanır mantığında ilişkinin bi adı olmadan ve onu sahiplenmeden onun fazla yanında olmayıp onun peşimden koşmasını mı beklemeliyim. Ne dersiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Yeniden geldi bir gece son derece sefkatli yanımda oldu. Ama sonra yine gitti belki de siz haklıydınız. Senden faydalanıcak sonra sen kendini kötü hissedeceksin derken. Ama o şu an benim arkadaş ortamımda ve diğer insanların yanında hiç birşey olmamış gibi davranıor bu daha da beni kahrediyor. Ama biliyorum ki bu aralar çok çok mutsuz yalnız ve depresyonda. Sürekli işinden şikayet ediyor ama değişebileceğini de düşünmüyor. O bu haldeyken ona destek olan bi ben varım. O yüzden de biliyorum ki..
Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten napıordum ben. Ne istediğimi hayattan ne beklediğimi tamamen unutmuş iç sesimi tamamen susturmuş ne onun davranışını açık olduğu gibi görebiliyordum ne de ne istediğimi düşünebiliyordum.Nasılda saçmalamışım.Meğer ne boş heveslere kapılmışım.Neyse ki gerçekleri gördüm artık.Artık gerçek bir paylaşım istediğimi biliyorum. Böyle sadece peşinden koşturup boş boş acaba zamanla ikna edermiyim acaba zamanla bana alışır mı gibi birşey asla değil.
Güncellemeler
+1 yıl
Mesajlarını cevaplarını esirgemeyen yılmadan bıkmadan usanmadan bana gerçekleri göstermeye çalışan yanımda olan herkese çok çok teşekkür ederim. Gerçekten şu an kendimi hiç ezdirmeden ve hakkettiğim gibi bana değer veren biriyle karşılıklı verilen değere ve paylaşıma dayalı güzel bir aşk yaşamahayalimin ğeşinden gitmeye devam edeceğim. Herkese tekrar teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
En son geçen hafta tel.imi açmadı 4 gün sonra tel.imi açmayınca merak ettim. Aramızda bi durum mu var bilemediğim eğer varsa ben de bilip ona göre tavır alıyım diye bi mesaj attım. O da yok sadece duymamışım ama bu şekilde devam etmemiz biraz ters geliyor sana haksızlık gibi geliyor diye birmesaj atmış. Düşünün normalde bunu benim demem gerekirsen aslında bu beni azda olsa düşündüğünü ve takıntılarını aşamadığından ciddiyetle yaklaşamadığını göstermez mi? Ben de şu an için içimizden geldiği..
Güncellemeler
+1 yıl
..içimizden geldiği gibi görüşmemizde bir sakınca yok demek istiyorum görüştüğümüzde O da eğer bunu kabul ederse zamanla bağlanma olasılığı var değil mi? Yoksa çok mu hayal kuruorum. Ama adam gerçekten çokta korkak ve zo günler geçirio ve ona böle destek olduğumu yanında olduğumu gösterdikçe zaman içinde sizce onun için vazgeçilmez olma ihtimalim yok mu? Özellikle bu son olaydan sonra ne düşünüorsunuz Lütfen yardım edin Teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
o olaydan bikaç gun sonra tamamen kayboldu. Cuma akşamından beri ki o gece de pekte konuşmadık dün hariç her gece facebook a girdim beni online görüo ve hiçbişey yazmıo Normalde mutlaka en az bi selam derdi mutlaka. Şu an aslında hayatınada baskası olma ihtimali de çok az çünkü gerçekten çok mutsuz ve hatta depresyonda. Bugün 5.gün Yeni yıl gecesi onunda olma olasılığı olan bir arakadaş buluşmasına ben özellikle gitmicem. Beni orda göremeyince kesin merak edecekmiş gibi geliyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Ama bu şekilde kaçması beni gerçekten üzdü.Sizce benle ne kadar zaman sonra yeniden iletişim kurar?Bunun olacağına eminim ama ben bu kadar süre yok olacağını da beklemiyordum.Şu an bende onu aramicam.Ama ben ondan hiçbir talepte bulunmamış hiçbişey beklememiştim Sadece böle devam etmek sana haksızlık dedı gıttı Sizce bi anda sadece kendi takıntıları korkuları yüzünden böle hiçbir kötü bişey olmamışken kaçan bi erkek geri gelmez mi?Ve ne zaman?Lutfen elestırılerınızı deıl fıkırlerınızı beklıyorum
Aramızda sadece fiziksel çekim var diyor ne yapmalıyım?