Bir erkek bir kıza sadece kız Fransız olduğu için aşık olabilir mi? Sanırım sevdiğim çocuk elimden kayıyor...

aSorduğum soru komik farkındayım ancak tamda böyle bir durumun içindeyim.Aşık olduğum çok sevdiğim bir çocuk var.Çocuk çoook yakışıklı ve çok olağanüstü zengin lakin ailesi çok cahil yani ailesi afedersiniz ama biraz sonradan görme diye tabir edilenlenlerden.Aşırı Avrupa özentiliği var ve bir vesile ile burda Fransız bir kızla tanıştık.Kız fena değil güzel sarışındı ingilizce almanca türkçe biliyor güzel bir bölüm okuyor Fransada.Ama bir ayağı hep Türkiyede bir nedenden dolayı.Bu çocukta bu kıza öyle bir ilgi gösteriyorki anlatamam hatta ilk başlarda kızın bile bir garibine gitti sonra alıştı şimdi hoşuna gidiyor g..zekalının.Sağda solda bahsederken duydum kız Fransız olacak o kadar havası falan diye.Yada ben ingilizceyi zor konuşuyorum kız 3 dil biliyor diye konuştu geçenlerde.Kıza bir ilgi var Avrupalı diye.Böyle sevdiğiniz erkek sırf görgüsüzlüğüyle sonradan gelen paranın getirdiği avrupa hayranlığıyla bu kıza bu kadar ilgi gösterse ne yapardınız? Hayır bir kere bu mümkün mü? Hatta geçenlerde kızın Fransa Cumhuriyeti kimlik kartını görmek istedi ya yok böyle bişey...Kızda şaşırdı ama gösterdi tabi.
Bir erkek bir kıza sadece kız Fransız olduğu için aşık olabilir mi? Sanırım sevdiğim çocuk elimden kayıyor...