Hoşlandığım kızla arayı nasıl ilerletebilirim?

Yaklaşık bir aydır tanışıyoruz. Aramızda resmiyet olan bir durumdaydık. Aslında daha önceden de görmüşlüğümüz var birbirimizi ama uzaktan, öyle konuşmuşluğumuz filan yoktu yani. Bir ay öncesinden ilk kez iletişime geçtim ve bir arkadaşıyla ona güzel bir restoranda akşam yemeği ısmarladım. Gayet güzeldi. Sonra ise ara sıra akşamları whatsapptan mesajlaştık. Ben bu sefer buluşalım filan dedim, ben çalıştığım için akşam buluşmamız gerekiyordu ve kış olduğu için hem hava soğuk hem de karanlık olduğundan bir de kız hastalanmıştı bir türlü buluşamadık. Neyse en son bir şekilde ben yine akşam yemek yiyelim mi diye teklif ettim, onun yerine haftasonu kahvaltı yapalım diye yazdı. Geçen hafta cumartesi günü kahvaltı yaptık. Kahvaltı sonrasında da kahve içtik. Ama biraz tutuktuk, yani sessizlik olduğu zamanlar oldu ara ara. Ama yine de iyiydi. Aynı gün akşamı da geçirdiğim en güzel gündü gibi bir şey yazdım whatsapptan. Şimdi aşağı yukarı durum böyle. Bazı kafama takılanlar var:
1. Hep ben mesajlaşmayı başlatıyorum. Hep ben yazıyorum. O hiç yazmıyor.
2. Ben ona ara ara iltifat ediyorum yazışmalarda filan, anlıyor mudur onu sevdiğimi?
3. Buluşmamız sırasında iki kez tuvalete gitti ve giderken masadan telefonu aldı. Özellikle dikkatimi çekti bu. Mesaj filan mı attı arkadaşlarına acaba?
4. Hep ben yazıyordum ya, cumaya kadar hiç mesaj atmamaya karar verdim. Acaba o bana yazacak mı diye. Doğru mu yapıyorum?
5. Ne yapayım? Akıl verin.
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün dayanamadım tekrar konuştum. Şimdi şundan çekiniyor "ya biri görürse". Ailesi filan da burada yaşıyor zaten o yüzden geç saatlerde dışarı da çıkmıyor. Başbaşa görmesinler yanımızda birileriyle olsak filan dedi.
Hoşlandığım kızla arayı nasıl ilerletebilirim?