160-165 cm boylarinda olan bir kız, neden 170 cm boya sahip bir erkeği kısa bulur?

Arkadaşlar soru başlığında da belirttigim üzere soru açık ve net kadın erkek herkesten fikir bekliyorum. Ayrıca şununda farkındayım bir birey kendi ölçüsü ve limitleri ne olursa olsun tercih ve talep etme hakkına sahiptir bunada saygı duyuyorum. Kendim 170 cm boya sahip bir erkeğim asla uzun boylu arkadaşlara haset beslemiyorum Allah daha çok versin yinede ben 160 cm civari boyunda bir kızdan yüzüme karşı açıkça kısa boylu olduğum, kendisinin erkek arkadaşının en az 178 cm boyunda olmasi gerektiği gerekçesi ile reddedilmiş bir erkek olarak bu sorunun cevabını arıyorum. Tamam bir tanesi sana denk gelmiş takma kafana diyebilirsiniz ama reel ve sanal ortamlarda söz konusu boya yani 160-165 arasi boya sahip kadınların da beklenti ve isteklerinin bu yönde olduğunu gormekteyim. Siz neler düşünüyorsunuz bu konuda benmi abartiyorum yoksa dusuncelerimde haklimiyim?
160-165 cm boylarinda olan bir kız, neden 170 cm boya sahip bir erkeği kısa bulur?