-evlenmek istyorum ama o daha evlenme teklif etmedi. ben mi etsem? uzun süre çıkmak istemiyorum evlenelim direk amerikaya gideyim işte. sonra ayrılırım olmadı :D
3 aydır oyalıyo beni istifade ediyo benden. sizce evlenmeye nasıl ikna etsem? ne yapsam da evlilik teklif etsE?
sev evlenme teklif et
hamile kal mecbur kalsın
büyü yaptır
bak ya evlenelim ya ayrılalım bu böyle yürümez de.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yabancı sevgilimi evliliğe nasıl ikna ederim? sevgilim zenci... fotolu?
Türk kızları değil Türkiye kızları trip canavarı çünkü ülke şartları ona zorluyor ayrıca benim Tayland'da sevgilim var 30 yaşında ve benden 5 yaş büyük evlenme teklifi ettim ona ve 14 şubatı ilk defa kutlayacam ve skype ne Zaman açacam muamma😄😄😄😄
taylandda yaşamayı düşünüyorum ama bazı konularda soru işaretlerim var.. sevgilimden ayrılmayı da düşünüyorum çünkü eğitim hayatımı kısıtlıyor.. bana en fazla 3 yıl bekleyeceğini söyledi ve ben daha nice seneler üniversite okumayı düşünüyorum..
onlar grup gezmiyorlar mı? geçen bir filmde gördüydüm. kızı köşeye sıkıştırdı 4 zenci sonra allah ne verdiyse. hani allah vermiş zaten ama o kadar da abartmaya gerek yok ki canım. :D :D
yeahhh man. zeni bir ülkede yokki. farklı farklı zenciler mevcut. ingiliz zenciler daha kibardır amerikalılar daha kaba. afrikalıların ingilizcesini bile anlamazsın ama en hoşları melezler yani bir taraf zenci diğeri beyaz eheheh
Senden istifade etmeyim ne yapsın bulmuş beyazı döşeme yapıyor aklın olsa zaten yaptırmazsın bence senle işi bitince bay bay der çünkü zenciye her yerde hatun var
@girlofire Ya sen ne saçmalıyorsun? Ulan görende her gün başkasıyla yatıyorum sanar yahu neyini çekemiyorsunuz şu yabancı kızların? Evet Türk olsa bırakırdım hey Allah'ım. Bunun Türklükle alakası yok evet sarışınlardan hoşlanıyorum fakat DNA mı ben kodlamadım ayrıca kız beni seviyor ben onu neyin davası isterse israilli olsun yine severdim soyla sopla alaksı yok şunu kafanıza sokun
Ulan oylesiniz inkar etmeyin yalakasiniz yabanciyi gordunuzmu yagcilik etrafinda 4 donuyosunuz elde etmek icin onlarda kendi memleketlerinde dayak yerken burda simartilinca kendilerininde farkindalar zaten dogru buraya bir sari saca tav olup burayada ben soyle kiz isterim boyle kiz isterim yaziyosunuz
@girlofire Bak onların ülkesinde dayak oranı nedir bilmem benim sevgilim hala Amerika'da. Etrafında dört dolanmadım karşılıklı elektriklenme oldu onun cesareti konuyu bağladı. Tanıdığın insanları bilemem ama herkes öyle değil işte.
hayır yanlış anladın. onlar sapık yani p*rno filmlerde oynayanlar sapık. bütün zenciler öyle değil . .. sizden farkı yok derken de yani normal insan , normal erkek sizden farkı yok benimkinin... sadece size göre daha kaslı demek istedim. noktalama koymayınca anlam karıştı :D
hayatım bence büyük hayaller kurma bu konuda ayrıca "benden istifade ediyor" demişsin seks yapmak istifade etmek değildir sonuçta sen de ondan istifade ediyorsun yalan mı ?
En İyi Cevaplar