İntihar ettim hastaneden çıktım ve sevgilim bana geber dedi neden haklı mıydı yani?

bana sen git bırını bul dedı ebnde bulcam dedı sonra bu laflara ragmen barıştım ,basit bır neden yuzunden tartıstık oda face yüznden abuk sabuk kadınlar eklıydı fotrflarına yorum yaptı bende kızdım insan hiçmi akıllanmaz kıskanc olduğumu bılıyosun dedım .. oda benım lıstemdekı herkesle ılişkım var dıyıp sınır ettı hadı canım gule gule dedı bende tamam bulştuğumuz cafedekı gıdarcı cocgun cıkma teklıfnı kabul etcem dedım HAlbuki yok ole bırsey canını yakmak ıstedım 3 bucuk yıllık sevgılım vede ondan baskasına bakmaycagımı bıldıgı halde cıddıye aldı ..hakaretler ettı vede dayamadım kaldıramdım ıntıhar ettım ..aynı zamnda sıtedeyız.vede ona korkma ınthr felan etmeedım dedım ..bana yazdgı aynen su...Utanmadan hala yazıyosun dimi çokta sikimde intiharmı ediyon napıyosan yap bu saatten sonra umrumda ble deyil qebere blirsin karışmıyorum artık o eskidendi benim için çoktan qeberdin sen bundan snra solistlerine anlatırsın... bende yazıklar olsun ben sınır etmek ııcn dedım aynı kelımlerı zmanında bana soyleyınce bırsey yok ben dıyınce neden bu kadar tepkı halbukı acıklama yapıyorum ağrıma gıdıyo yapmadım yapmamda oyle bırsey ama ınanmıyo aslında bahanesı sımdı egrcekten olmek ıstıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
dün cıktım yoğun bakımdan aslında salı gunune kadar yatmam lazımdı ona ıhtıyacım var vede duruma bakın
Güncellemeler
+1 yıl
dogru düzgun yoruma ıhtıyacım var anlatabılıyomuyum dalgaya almayın lutfen
İntihar ettim hastaneden çıktım ve sevgilim bana geber dedi neden haklı mıydı yani?