Arkadaşlar 3 aydır ciddi bir ilişkim var,ama erkek arkadaşımın ilgisini kaybetmekten korkuyorum. ondan önce 6 ay bir tanışma vastimz oldu,bekledi.yani beni sevdiğinin doğru olduğuna inanıyorum aslında, yakında ailelerde tanışır bir adımız olur diyor.bende onu seviyorum, ama ilk erkek arkadaşım olduğu için neyin eksik olduğunu çıkaramıyorum.
ilişkimizde sanki birşeyler eksik gibi geliyor bana.çok güzelsin çok iyisin diyor bana, ama sanırım bu benimle telefonlaşma, vakit geçirme arzusuna bir yararı olmuyo.arkadaşlarıyla,işiyle vs vs daha çok zaman geçiriyo,uzun telefon görüşmelerimiz hiç olmaz en fazla 5 dakika bu neden böyle:(
biraz daha enteresan ve çekici olmak isterdim onunla konuşurken, ne yapabilirim sizce?siz erkekler beğendiğiniz bir kızla neden daha fazla konuşmak zaman geçirmek istersiniz?acaba beni yeterince sevmiyor mu..?
ilişkimizde sanki birşeyler eksik gibi geliyor bana.çok güzelsin çok iyisin diyor bana, ama sanırım bu benimle telefonlaşma, vakit geçirme arzusuna bir yararı olmuyo.arkadaşlarıyla,işiyle vs vs daha çok zaman geçiriyo,uzun telefon görüşmelerimiz hiç olmaz en fazla 5 dakika bu neden böyle:(
biraz daha enteresan ve çekici olmak isterdim onunla konuşurken, ne yapabilirim sizce?siz erkekler beğendiğiniz bir kızla neden daha fazla konuşmak zaman geçirmek istersiniz?acaba beni yeterince sevmiyor mu..?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer