tuhafıma gidiyor. sanki evde kalmışım gibi hissediyorum. son 1 senedir böyle, gençlik bitti sanırım. galiba 30 yaş sendromundayım. muhtemelen benimle aynı derdi yaşayan yaşıtlarım vardır beni daha iyi anlar onlar. beğenmedikleri için mi yoksa yaşlı buldukları için mi böyle oluyor? 25 yaşlarındaki kızlar bile abi çekiyor bana. yakında korkuyom dayı diyecekler diye. kızlar sizce napmam lazım bunun önüne geçmem için?
Cevabın nedir?
Lütfen sizkendinizi bu şekilde adlandırmayın.. Günümüzde erkekler kızlar özellikle erkekler bile çok küçük yaşta evleniyor. Bu sizin evde kaldığınızı göstermez.. Normalde eski yeni şöyle bir bakarsak en bilinçli evlilik, bayanların 25-28 arası beylerin de 28-35(37) o şekilde ki erkeklerde en iyisi 28-32 arası bence.. Sizde bunlara takılmayın belki giyim tarzınızı değiştirmelisinizdir, ya da bilemiyorum ama daha 29 yaşında bu denli yaşlıya evde kalmışa bağlamamalısınız :)
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama benden yaşça çok büyük koca adamlar bile bana abi çekiyor. anlamadım gitti ben bu işi :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhahaha ya ağır oturaklı bir adamsın saygıdan öyle diyorlar ya da cıvıksın ve kızlar sen yılışma diye abi diyorlar 😂😂
26 Yorumla
Soran+1 yılbende cıvıklık yok. çok ciddi duruyorum. oturaklı olarak görüyorlar bence. kendimden yaşça büyük adamlar bile abi diyor. ama böyle demeleri yaşlanmış hissi veriyor, ben çocuk ruhlu kalmak istiyorumm.
Cevap sahibi+1 yılAhahaha kıyamam sana 😊😊
Soran+1 yılkıyanlar kıyıyor sen kıymasan ne yazar ki. :)
Cevap sahibi+1 yılGel seni öpiyim 🙆🙆💛
Soran+1 yılkeşke tanısaydım seni.
neyse EIG ü hak ettin.
+1 yılHenüz "abi" diyorlar. Bir de benim yaşıma gelince "amca" dediklerini düşünün. Esas kötü haber şimdi geliyor. Üstelik ben yaşımı hiç göstermiyorum.
Bunun önüne geçemezsiniz. Durumu kabullenip devam etmeniz en doğrusu olacaktır. Gençliğiniz bitmedi ama bazı şeylerin değiştiğini de anlamanız gerek. Bu dönüşümü nasıl yaşayacağınız size kalmış.12 Yorumla
Soran+1 yılben minyonum fakat sarkmalar var bende. ondan yaşımı fazla gösterdiğimi düşünüyorum. kalojen takviyesi alsam sence düzeltir mi vücut bu sarkmaları?
Soran+1 yılve sonradan oldu bu sarkmalar.
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanını sıkma bende 34 yaşındayım bana da abi diyorlar :) :)
16 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de dostum, benden yaşça çok büyük koca adamlar da abi çekiyor. benim durum çok vahim gerçekten.
Cevap sahibi+1 yılGörüntüye aldanıp demiş olabilirler. Boşver önemli olan Senin kendini bilmiş olmandır. Malesef bazı insanlar doğuştan minyon oluyorlar ve yaş ilerlese bile hala küçük muamelesi çekiliyor bazılarıda tam tersi işte ne yapalım bu böyle...
Soran+1 yılben 27-28 yaşlarına kadar minyon duruyodum. askerlik yapmadığımı sananlar bile oluyordu, bir depresyona girmem herşeyi altüst etti.
Cevap sahibi+1 yılCanını sıkma kardeşim. Hayat devam ediyor. Daha önünde uzun bir yaşam var. Bu yaşamı mutlu etmekte, berbat etmekte birazda bizlerin elinde inankiii.. Egoist olma, bencil olma ama lütfen birazda kendini düşün ve kendin için yaşa olurmu... Bu felsefeyle hareket etmeye mümkün mertebe çalış... Milletin Sana ne dediklerine değil Senin doğru bulduğun şekilde yaşıyor olman çok daha değerli Senin açından.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ediyorum sağol
Soran+1 yılsen de saol üstadım. biraz olsun görüşünle içime su serptin.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
26Cevap
+1 yılahah takılma yahu, abi bacı dıyenlerı uc bes ay sonra dugunde vıcık vıcık gerdek saatı beklerken gordu bu gozler, sıfatlara takılmayın bence ;)
23 Yorumla
Soran+1 yılorası öyle fakat hayatımda kimse olmayınca böyle takıntı yapıyorum bu mevzuyu.
- +1 yıl
ay kıyamam ben varım hayatında sıkma canını abiciğimmmm :))))))))
Soran+1 yılbir sen eksiktin tam oldu :)
Hepsi için geçerli olur mu bilmem ama abi diyosa illa yaş için algılama sana farklı duygularla yaklaşmıyolardır
14 Yorumla
Soran+1 yılgeç hepsini ya. al birini vur ötekine. iş kuracaz diye zaman kaybettik evliliği erteledik, şimdi de bakan yok. gitsinler işsiz güçsüz adamlarla evlensinler ne diyim başka.
Soran+1 yılİşte erken yaşta erkeklerin işsiz güçsüz sorumsuz olması kaçınılmaz oluyor. iş sahibi, sorumluluk sahibi varsa bile bu istisnadır ve bunlardan fazla yok. ben gördüklerimi söylüyorum.
- +1 yıl
Ya bn kendi adıma konuşuyum yaşıtlarım bana çoçuk geliyo kensimden 5-6 yaş biri daha çok dikkatimi çekiyo ama 10 yaş ta bir kıza göre çok fazla koz 30ken adam 40 olacak ileriye de göre hareket etmek gerekir mantıklı bir kızsa bunlarıda duşunur emin ol ya da basit bir örnek vereyim Şu an 30sun 20 yaşında bir kızla evlendin hemen çoçuğun oldu 31 yaşında oluyoaun çoçuğun 20 yaşına girdiğinde sen 50 olacaksn eşin 40 snde bir noktada rahatsız olursun eşinşe catışman olur bu benim duşuncem sakın yanlış anlama beni sende 20 yerine 25 yaşndaki kızlarla birlikte olabilirsin o zaman eşinşe aranda çok fazla çatışma da olmaz kız yanındaki erkek oldun olsun ister ama kokuna taktığında da yanında abisi tabiri caizse babası gibi dursun istemezler sakın sozlerimi yanlış anlama seni kırmak vs istemem gocunuşunu bilmiyorum belkide genç duruyosundur ama bu benim duşuncem
+1 yılvalla kardeş bende 2 seneden beri bu durumdayım kendimi yaşlı hissediyorum. en güzel yıllarımı 1 tanesinin 100ünden harcadım.
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen birader. adam yıkılıyor resmen abi lafını duyunca. kıza bakıyosun çok hoş görünüyor bir muhabbeti kurayım diyorsun, abi deyince tüm hevesin kaçıyor. Peki sen kendini yıprattın mı? bunalıma falan mı girdin?
- +1 yıl
ya şöleki. ben kendimce yani kendimi yaşlı hissedioırum yoksa herkezz demesede. genelde yaşımdan 5 yaş ufak gösterdiim sölenir. keşke 10 yaş olsa. önceden 20 idim 30 olim derdim şimdi 30 um 20 olim diorum :D
Soran+1 yılişte insanız hepimiz kıymet bilmiyoruz. nankörlük başa bela. sağlık olsun be napalım dünyanın sonu değil.
- +1 yıl
eyw kardeş.
+1 yılYaşından olgunmusun acaba cevrende hiç yaşından büyük gözüküyorsun diyen oldumu
12 Yorumla
Soran+1 yılevet oldu ya, özellikle yüzümü komple yıkadığım zamanlarda 35 gösteriyosun diyenler bir kaç tane olmuştu. kendi yaşıtlarım veya 1-2 yaş ufaklar hatta büyüklerden bile oldu. ben bir ara çok stres yaptım iş kurma yolunda ilerlerken. ondan sonra ne yaşadıysam yaşadım. ondan önce hiç bir problem yoktu. askerlik yapmadığımı düşünenler bile olmuştu.
- +1 yıl
Ondan oluyordur büyük gösteriyorsun birde oturaklı oluncada ögle derler kimne derse desin oturaklı olmak güzel bende 28 oldu. Ama belli etmiyorum herkes küçük gösteriyorsun dyor hoşuma gidiyor
36 yasindayim dolmuscular ogrenci mi diye soruyor. Sehirici ya da sehirlararasi otobuste yanima oturanlar hangi universite okuyorsun diyorlar :D
12 Yorumla
Soran+1 yılmemleket giresunsa normaldir. yani genetiktir sendeki. hafif sarışınsındır muhtemelen. benim enişte de senin gibi.
+1 yılBence sana abi denilmesi saygıdan ve yanlış anlaşılmaması için. Ben mesela benden yaşça büyük birine abi derim. Neden dediğime gelirse aynı sebep hem saygımdan hemde karşı cins tarafından ve çevredekiler tarafından farklı anlaşılmamak için
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm olabilir belki. ama herkes senin gibi düşünmüyor işte.
Yaşından biraz daha çocukça şeyler yap saçlarına felan ne bileyim birşeyler yap işte :D
12 Yorumla
Soran+1 yılyüz müsait olunca saçlara ne yapsan da kurtarmıyor malesef :D
Banada 18lik kızlar abi diyor demeyin lütfen siz 18 lik çıtırsınız😂
13 Yorumla
Soran+1 yılbu yaşta sana abi diyorlarsa senin durum da vahim. senin yaşındayken 18 sanıyorlardı beni. ben aniden çöktüm depresyonla.
Soran+1 yılfotoğrafına baktım da yaşına göre sen gerçekten çok olgun duruyorsun. benim yaşıma geldiğinde bu durum dezavantaj sağlayabilir sende, şimdiden alıştır kendini. bazı 22-23 yaşındakilere bakıyorum çocuk gibiler gerçekten. yaşının olduğunu bilmesem çoluk çocuk derim.
yaşım 29.30 yaş sendromum yok. Bence kızlara çok babacan davrandığın için abi diyorlardır :) giyim tarzın ve saç şeklin belki biraz yaşlı gösteriyor olabilir seni...
01 Yorumla
Soran+1 yıldostum benim yanaklar son zamanlarda sarkmaya başladı. bence ondan yaşlı görüyorlar. sen şanslısın.
+1 yılben 32 yaşındayım 17 yaşında asılan var tipim göstermiyor diye şansın yok dostum :D
13 Yorumla
Soran+1 yılsenin kadar şanslı olabileydim keşke bee. ne güzel...
- +1 yıl
şakası bir yana takma bence hepimiz yaşlanacağız yapacak birşey yok
Soran+1 yılbir depresyona girmem mahvetti, 1 sene içinde yaşımı fazlasıyla göstermeye başladım. ondan önce böyle değildi be. aynen yapcak bişey yok bu durumu kabullenmeye çalışacam artık.
+1 yılEee daha ne dicekler aranızda 9 yaş var sonuçta abi desinler bir zahmet
15 Yorumla
Soran+1 yılama hiç pas vermiyorlar ki. yaş farkı bu kadar mı önemli? bana abi derlerken kendimi bir amca gibi hissediyorum bildiğin.
Soran+1 yılpeki sen böyle bir durumla karşılanıca abi diyorsun ya, abi demen karşıdaki kişiye hiçbirşey hissetmediğin ve hissetmeyeceğin anlamına mı geliyor kesin olarak?
- +1 yıl
Ne alaka ben öyle bişeymi dedim hissederim abi desem bile ama saygı diye bisey var abi denmeli
Soran+1 yılne bileyim bana bu cevabın hiç samimi gelmedi nedense.
bana abi diyenlerin hepsi, karşısında amca görmüşler gibi yüzlerini çeviriyorlar.- +1 yıl
O kadarda değil ayıp denen bisey var yaşlı bir yaş değilki
Gizli Üye(36-45)+1 yılburanın kızların ensest fantezileri var. abi diyor ise evde mast yapıp abisini düşünürler fırsatını bulur ise nefes nefese abisi
20 Yorumlaben sana amca derdim. arado 9 yaş var daha ne desin, dua et amca demiyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılo da olur yakında :)
Abi olmussun yakinda amca dayi bile olursun hazirlikli ol.
04 Yorumla
Soran+1 yılpeki sen böyle olunca abi diyorsun ya, abi demen karşıdaki kişiye hiçbirşey hissetmediğin ve hissetmeyeceğin anlamına mı geliyor kesin olarak?
Soran+1 yılbak kendin söyledin içten abi diyorum diyorsun. :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende 29 yaşındayım. 1.80 boy var 80 kiloyum parlak olduğum için mi nedir, liseliler yanaşıyor. :) iş yerimdeki 94 lü 95 li arkadaşlar benden çok daha büyük gözüküyor ve onlara abi diyenler bana ismimle hitap ediyor :)
07 Yorumla
Soran+1 yılçok şanslısın dostum. biraz da genetik bence. demek ki minyon gösteriyorsun. keşke senin gibi olabilsem. benden ufakların bana abi dediğini geçtim, koca adamlar bile abi çekiyor bana :D
Cevap sahibi+1 yılvallahi kardeş bende senin yerinde olmak isterdim. çünkü ufacık veletler bana adımla hitap ediyor ve hatta bir tanesi lan lı lun lu konuştu ve dayağı yedi :) ben mali müşavirim bir devlet dairesinde işimiz olduğu zaman çocuk muamelesi yapıyorlar. bence hiç güzel bir durum değil yaşından küçük göstermek
Soran+1 yılsenin de kendine göre bu durumdan yakınma sebeplerin var, benim de kendime göre :) yer değiştirme şansı olsaydı düşünmeden değişirdim seninle bu yaşadığım durumu :D
ama bence her ne olursa olsun senin yaşadığın durum çok güzel. şuna dayanarak söylüyorum, ben de yaşımı göstermediğim zamanlarda senin gibiydim, kimse adam yerine koymazdı ve bu durum beni çok rahatsız ediyordu fakat Şu an o günleri inan çok arar oldum. aklın varsa yaşını daha genç göstermenin kıymetini bil, beslenmene herşeyine dikkat et, stresten uzak kal. stres mahvediyor adamı.
Cevap sahibi+1 yılbenim işimin diğer adı stres kardeşim. ben mali müşavirim. benim yanımda 95 li bir arkadaş çalışıyor işyerime gelen mükelleflerimin elemanları mali müşavir diye ilk önce onun yanına gidiyor. boylu poslu yapılıyım ama gören küçük sanıyor. yaşımı söyleyince inanmıyorlar :) pek dengeli beslendiğim de söylenemez. sadece akşamları yemek yiyorum :) ama şöyle bir durum var. bende sigara yok alkol yok gece hayatı ( yani disco bar falan ) haftada 1 , akşam saat 11 de yatarım :)
Soran+1 yılanladım hocam. anlattığına göre evet benim de zoruma giderdi bu durum. adam yerine konulmuyorsun seni iyi anlıyorum. bence genetik faktörler devreye giriyor ve akşam 11de yatıyor olman çok büyük avantaj sağlıyor. çünkü yüzdeki cilt hücre bölünmeleri gece saat 1de doruk noktasına ulaşıyor ve yüz derisi yeni bir güne hazırlık için sabaha iyice yenilenmiş oluyor. sigara, alkol bende de hiç olmadı. ben sadece işimden dolayı çok uykusuz günler geçirdim yani geceleri yarım yamalak uyudum, sabahlara kadar ayaktaydım bir aralar ve yaklaşık 4-5 ay aşırı stres yaptım.
Cevap sahibi+1 yıldoğru genetik faktörler de var biraz. babam 58 yaşında adam 40 yaşında gibi duruyor.
ağır iş insanı çökertiyor. Allah kolaylık versin
Soran+1 yılAmin cümlemize karşim.
+1 yılBen baya yaşlı buluyorum, normal. Kendi yaşıtların abi demez.
11 Yorumla
Soran+1 yılkendi yaşıtlarımdan bile diyenler var. onu geçtim yaşını başını almış adamlar bile abi çekiyor bazen.
+1 yılSende fosil olmussun artik :) hosgeldin aramiza
12 Yorumla
Soran+1 yılama ben çocuk kalmak istiyorum :)
+1 yılSenin yaşında insanların 6 yaşında çocuğu var ondan
04 Yorumla
Soran+1 yılonlar kapitalizmin kölesi olmuşlar, emekli olana kadar 3 kuruşa çalışmaya mahkumlar, ben ise rahatça paramı kazanıyorum. sadece işimi kurmak için biraz vakit kaybettim. seçim senin hangisi daha iyi sence?
- +1 yıl
İşini 26 yaşına kadarda kurabilirdin sana evde kalmış kızlar bakar anca
Soran+1 yıltamam canım.
- +1 yıl
Öptüm abiiiiiiicim görüşürüz dayiiiiiii dedem hoscakall
+1 yılAbi arada 8 yaş var ben sana ne diyeyim şimdi sen söyle?
24 Yorumla
Soran+1 yılbelki o kızdan hoşlandım? abi dediklerinde yıkılıyorum bildiğin. onu geçtim benden yaşça çok büyük adamlar bile bana abi çekiyor. bu nasıl iştir çözemedim.
- +1 yıl
Saygı ifadesi olabilir, bizim toplumumuzda iki yaş bile olsa abi deniliyor zaten.
Soran+1 yılo farklı birşey. benim durum seninkiyle aynı değil. yaşamadığın için bilmiyorsun işte.
Soran+1 yılpeki sen böyle olunca abi diyorsun ya, abi demen karşıdaki kişiye hiçbirşey hissetmediğin ve hissetmeyeceğin anlamına mı geliyor kesin olarak?
+1 yılMaalesef hocam aynı durumdayız
13 Yorumla
Soran+1 yılsen de takıntı yapıyo musun benim gibi bu durumu?
- +1 yıl
Biraz biraz. Yas 30 a gelince nedense hatunun yaşı ufak olmalı düşüncesi ağır basmaya başladı. Ama çoğu yaşlı gözüyle bakıyormuş gibi
Soran+1 yılmaalesef ki öyle oluyor. bir çoğu saygı maygı ayağına olduğunu söylese de gerçekler hiç öyle değil.
+1 yıl29 yaşındaysan ve 20lik kızların sana abi demesi sencede doğal değil mi
00 Yorumla
+1 yılbaba mı desinler adamlar yine saygı gösterip abi diyorlar :D 9 yaş arada azda degil :D
05 Yorumla
Soran+1 yıl9 yıl bu kadar uzun bir süre mi arkadaş. göz açıp kapayana kadar 1 ay geçiyor ya da ben kendimi işime çok verdiğim için zaman bana su gibi akıyor. ben anlamadım bu işi valla.
- +1 yıl
yaşına yakın kızlara takılmaya bak derim bence ;)
Soran+1 yılyok olm ya kendilerini çabuk salıyo kızlar. 25 den sonra salmayan belki çok istisnadır.
Soran+1 yılve illaki birşeyler yaşamış oluyorlar sevgilileriyle. ben bu yaşta bakirim, 23 yaşından sonraki kızlar herşeyi denemiş nerdeyse. bu sebeple yanaşmak istemiyorum
- +1 yıl
dogru senin düşüncede haklısın :D
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Gençlik bitti tabi adam olduk biz artık her yaşın ayrı keyfi var niye gençliğe takılı kaldın
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam kardeşim bişey demiyorum da, kızla muhabbete girmeye çalışıyorum belki ayarlıycam, abi dediğinde yıkılıyorum bildiğin. tüm hevesim kaçıyor.
Giyinişinde sorun olabilir yani birazdaha spor takılabilirsin genç dinamik gösterir
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 yasindayim gecen 18 yasinda sevdigim komsu kizi abi diyip duruyo cok pis bir durum
01 Yorumla
Soran+1 yılerkek misin? niye pembe üyeliksin?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbi demesinin sebebi sulanmasın diyedir, bende bacım diyorum :)
13 Yorumla
Soran+1 yılben de öyle düşünüyordum ama yaşlı göründüğüm için öyle diyolar gibi geliyor bana sanki.
Cevap sahibi+1 yılYok ondan değildir
Soran+1 yılDediğini anlardım ama benden yaşça çok büyük koca adamlar da abi çekiyor. anlamadım bu işi :)
+1 yılEmeklilik yakindir 😂
10 Yorumla
+1 yılYok ben aynı sorunu yasamiyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 733 cevap paylaştı. Abla deseler daha mı iyi.. Olumlu bak bence ;)
00 YorumlaSende sana abi demeyeceklerle takıl
04 Yorumla
Soran+1 yılhoşuma gidenlerin çoğu 20-25 arası kızlar ama.
Soran+1 yılcesaretimi toplarsam söylerim o lafı bidahaki sefere :D
+1 yılNe deseydi dostum tabii abi diyecek.
05 Yorumla
Soran+1 yılDediğini anlardım ama benden yaşça çok büyük koca adamlar da abi çekiyor.
- +1 yıl
Biraz yaşlı gösteriyorsun sanırım, bende öyleyim.
Soran+1 yılmuhtemelen öyle. ben alışkın olduğum için hala tipim bana genç geliyor aynaya baktığımda. ama dışardakiler ilk kez gördükleri için öyle değil tabi :)
- +1 yıl
Aynı şeyleri yaşıyoruz, bir an kendime kendime konuşur gibi hissettim :)
Soran+1 yıl:) :)
+1 yılBuyukler saygidan diyor
01 Yorumla
Soran+1 yılbunun saygıyla alakası yok. yaşayan bilir, çok farklı bir durum :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbisin yalan mı
12 Yorumla
Soran+1 yıltamam abla doğru.
Cevap sahibi+1 yılEvet ablayim valla😂
Tabi abi diyecekler normal.
00 YorumlaMerak ettim şimdi tipini
02 Yorumla
Soran+1 yılsarkmış heryerim. napcan beni görüp, dost. :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 yasina gelmissin 20lik kiza napican
01 Yorumla
Soran+1 yılhoşuma gidenler oluyor.
Normal zaten olması gereken de o
00 Yorumlane desinler peki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende abi derim ki
112 Yorumla
Soran+1 yılhep senin gibi kızlar yüzünden keyfim kaçıyor zaten.
Cevap sahibi+1 yılSen de kucuk kizlarla takilma
Soran+1 yılAma hoşuma gidenler oluyor.
Cevap sahibi+1 yılO da senin sorunun artik ne diyim ki?
Cevap sahibi+1 yılEn son abi dedigim kisiyle Şu an sevgiliyim o hic belli olmuyor😂
Soran+1 yılbak bunu demen keyfimi yerine getirdi. ee nasılsın peki mutlu musunuz? kaç yaş var aranızda?
Cevap sahibi+1 yıl10 guncuk var 😂
Cevap sahibi+1 yılcok mutluyuz😜
Soran+1 yıloha ben 10 yaş genç biriyle çıksam sübyancı derler bana. onu geçtim o yaştaki kızlar abi kelimesini ağzından düşürmezler bana karşı.
Cevap sahibi+1 yıl10 yil degil sapsal 10 gun😂
Soran+1 yılyav bir git kafa mı buluyon benle.
+1 yılAbisin çünkü
06 Yorumla
Soran+1 yılbir sen eksiktin.
- +1 yıl
Tanıyon mu beni?
Soran+1 yılhayır.
- +1 yıl
Evet kesin karar verdiğim için biriyşe çıkmak istemediğim içinde kanka derim
Soran+1 yılanladım.
Nornal
03 Yorumla
Soran+1 yılsende de oluyor mu üstad?
Soran+1 yılyanaşmaya çalışıyorum hiçbiri pas vermiyor resmen.
+1 yılne demesi lazımdı?
00 Yorumla
+1 yılAbi demek gerek
01 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası