Üniversite'de okuyorsunuz çok zengin bir görücü gelecek ne yapardınız? Böyle bir erkek niye görücü üsülü evlenir? Detay?

Babam babasını tanıyor. Çok zenginler lojistik Şirketleri Tırları var Petrolleri var aynı zamanda demir ticareti yapıyorlarmış. Çocuğun kendisi Mühendis babası Avukat. Instagramdan baktım yeşil gözlü uzun boylu Kumral dalgalı Saçlı falan baya yakışıklıca bir çocuk. Hani böyle bir çocuk niye görücü usulü gelir onuda anlamadım açıkcası? Ama şöyle bir durumda var bu çocuk beni Görmüş sanırım babasıda babamı tanıdığı için Babasına söylemiş. Ayrıca babası babama bu işi çözelim birçok ticari konuda yardımcı oluruz size demiş. Şu an babamda eski tip bir fabrikada var ama işletemiyor onu işletiriz makineleri yenileriz Demiş lojistiğini sağlarız Demiş babam çok istekliydi ben karşı çıktım ama çocuğa bakınca şaşırdım. Baba Avukat kendi Mühendis ticareten de tanınan insanlar görüşür müydünüz siz? Okul falan? Bu aralarda kızlarla fotoğrafları falanda var çocuğun internette...
Güncellemeler
+1 yıl
Bide adamın tek oğluymuş bu çocuk babamın dediğine göre bu adamın oğlu için yapmayacağı şey yokmuş o tipte bir adam dedi.
Üniversite'de okuyorsunuz çok zengin bir görücü gelecek ne yapardınız? Böyle bir erkek niye görücü üsülü evlenir? Detay?