• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Koç burcu erkeği ile Boğa burcu kadını anlaşabilir mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Koç burcu erkeği ve Boğa burcu kadını uyumlu olabilir mi, sevgilisi olanlar ya da bu ikiliyi bilenler fikirlerini yazabilir mi canlar :)
Koç burcu erkeği ile Boğa burcu kadını anlaşabilir mi?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ahhaa😄 okuduklarıma göre seni en ince ayrıntısına kadar araştırmış seni %90 oranında cözmüştür o sen rahat ol😄 Ama sevmediği kızla böyle ilgilenmez ne mutlu sana aşık olmuş ama sen bayağı sıradan davranıyorsun böyle yapma baksana adam seni önemsemiş biraz karşılık ver şu an sen biraz hafife alıyorsun bu elemanı gibi geldi. Bu araştırma huyu vardır koç burcları ve akrep burclarında ikisinde vardır sadece sevdiği kıza yaparlar ben koc burcuyum arkadaşımda akrep burcuydu sevdiğimiz kızları daha tanışmadan cözmüştük😄😄 Duygu konusuna gelince odun gibi olduğumuza bakma duygusalız ama belli etmeyiz ustayız bu konuda yani duygusuz gibi görünürüz ama değiliz. Vede kafamıza koyduğumuz şeyi er ya da geç elde ederiz hiç şasmaz baksana genc seni aklına koymuş vede şimdi senle sohbet ediyor. Ve huy pis bir huydur bizle lanet gibi birseydir zaten kocların en önemli özelliği. Haaa şunuda ekliyim bizler yanımızdaki insanla tartışmayı hic sevmeyiz yani huzursuzluk cıkmasını hic sevmeyiz ve alttan alirız. Sadece savaşmaktan haklı olduğumuz konularda asla geri adım atmayız hakkımızı yedirmeyiz gerekirse savaşmaktan asla cekinmeyiz gözümüz karadır yani tam erkek öyle yengeç erkeği gibi pısırık degilizdir. Laf dalaşı olsun fiziksel güç yarışı olsun genelde yenen taraf oluruz biraz rekabetci yanımız vardır. Ama sana şunu diyeyim özünde cocuktur vede saftır yani sana kötülük beslemez aman şunu kandırıyımda eziyim demez. Kın tutmaz ama iyi niyetini suistimal etme tavsiye etmem. Eğer bu gence güvenmiyorsan onu dene zorda kaldıgını söyle ne bileyim para sıkıntisı ya da kapkac uğradım gibi bir denemek icin yalan at emin ol eli kandada olsa sana yardıma gelir. Güvenilir insanlardır ama dediğim gibi o niyetini suistimal etme. Akrepten tek farkı daha enerjik daha aktif daha lider daha egolu vede en önemlisi kin tutmayan temiz kalpli insanlardır.

1
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Banada kinciyim hiç bişeyi unutmam dedi daha geçen gün. Bide çok sinirli ama bana sinirlenmedi daha. Etrafindaki bazi olaylara verdigi tepkiden gozlemledim. Hafife almiyorum onu oyle olsam konusmam bile. ama duygusunu hic belli edemiyor ya. Bu sinirimi bozuyor. Asker arkadasiyim saniyorum bazen. Dikkate alip boyle uzunca ve guzelce yazdiginiz icinde ayrica tesekkur ederim :) mutlu oldum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ozaman o sinirini burca bağlama belkide bir derdi vardır dertsiz insan mı var şu dünyada ama normalden fazla sinirli davranmaya devam ederse ayrıl bak sana koç erkeği olarak söylüyorum tatlı dille nedenini filan sor genelde biz koçlar caldığım düdük misali davranırız ama sevdiklerimize sert olmayız acıklarız nedenini bazen susarız ama sevdiklerimize kötü davranmamaya dikkat ederiz. kinci demissin gecmiş olsun belliki birinden kazık yemiş sirtından vuruldu cunkü koclar genelde akıllanmaz bir bebek gibidirler demekki iyi niyetini birisi ya da birileri suistimal ettiki artık kendine ders olarak hic birseyi unutmamaya karar vermis olabilir ha tabi her koc aynı olcak diye birsey yok tabi ama sana tavsiyem her zaman sinirli davranmaya devam ederse ayril sana zararı olur bizde inat vardır huyumuzu kolay degistirmeyiz. Ben kendimi tanıtığım icin kötü huylarımı filan elimden geldiğince aza indergemeye calışıyorum. Oda öyleyse hatasını kabul edip frene basar. Ama dediğim gibi her koc aynı olmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok zaten henüz sevgili değiliz tanıyoruz birbirimizi :) Bana herseyi cekinmeden anlatir. Yalan soyledigini dusunmuyorum. Kazik yemis olabilir cunku kimseye guvenmiyor. Bana bile guvenme dedi bana. Ne garip bir cocuk ben cozemedim. Siz bence daha mantikli dusunuyosunuz. O yaptigi herseyi dogru olarak goruyo. Frene basar mi basmaz mi okullar acilinca gorucez artik. Bu kadar guzel yorumlari da usenmeden yazmaniz cok guzel saolun :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ablam boğa burcu kuzenim boğa burcu sevgilim boğa burcu hayatım boğa kızlarıyla gecti onları iyi tanıtığım icin yardım ediyim dedim😉ama ben kendimi kesfettim yani kitap okudum filan yani nasıl desem kendimi gelistirdim. Evet koclar farklıdır düşün ailem beni bile cözemiyor öyleyiz ne yapalım zihnimiz karışıktır egodan dolayı her konu hakkında bilgi ediniriz liderlik icgüdüsü bilgisiz bir lider olur mu olmaz. Bende dahil olmak üzere milletten kazık hainlik yemis koclar cok vardır hep bu yuzden saf insan yerine süpheci koclar gelir kimseye güvenmez ben halen daha güvenmiyorum sana özelden neler yaşadığımı anlatsam oturur ağlarsın abartmıyorum. Hayat bize sert vuruyor bizde insanlara guvenimizi kaybediyoruz ama halen daha sert olduğuna bakma biri bizden yardım istese gene gideriz hemen hatta o kişi bize kazık atan kişide olsa öyle bir yufka yurekliyizdir iste bu yüzden duyguları gizleriz bende gizliyorum bana buzdolabı deniyor umrumda değil okadar canım acıdı deriz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yeminle onun gibi konusuyorsun :) Oda çok bilgili kitap okumaya meraklı biridir. bilgiye bu kadar aç bir insan daha görmedim. Ailesi sen biz gibi degilsin ne degisiksin diyormus. Gercekten oyle egolu ki bir an geliyo boğmak istiyorum :)) mütevazilikten yanayim her zaman kendini begenmis insana katlanamiyorum. Delleniyorum :)
      Mutlaka ki öyledir ben öyle kazık yemedim ama her zaman birseyleri kaybetmeye hazirliyorum kendimi. Buda güçsüz görunmekten nefret ettigim icin olabilir saglam adimlar cok onemli benim icin :) belli etmesemde epey duygusal oldugumdan ve de uzulmekten korktugum icin boyle olabilirim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tatlı dille anlatırsan cok sorun olmaz direk emrivaki bir dille anlatırsan tersine gitme huyu olur vede sende kendini gelistir cogu koclar kendini gelistiren bilgi kızlara karşı zaafı vardır vede akıllı kızlara boğalar gördüğüm kadarıyla akıllı oluyorlar vede duygusal ama karsındaki koc burcunu yaralı bir kurt olduğunu unutma.
      Untma tatlı dil bizim anahtarımız dır her seyi yaptırırsın ama yine söyluyorum her koc aynı olmayabilir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen öyle herkes bir olmuyor :) bakalım artık gittiği yere kadar. Oda benden birseyler ögreniyor her zaman bilmedigi seyleri soruyor biliyorsam paylasiyorum tabii ki. Surekli bir bilgi ogreniyoruz hergun. Boylesinide ilk kez gordum. Cıvıklığı biraz bile yok. Canım cicim demiyoruz hiç. Ama hergun sabahtan gun bitene kadar msjini atiyor ihmal etmiyor. Acaip ilgiye boguyor. Sonrasi ne olur bilmem de :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaten tatlı dilliyim :) kizdirmiyorum. Kimseyi kizdirmam yani. Ona özel bir durum degil. Cok sakinim agır bir insanim ama kizinca barut gibiyim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ahaha evet 😄 boğalarda var o huy sakinlerdir ama sinirlendirmeyi başarırsan vay anam vay neyse bir soru oldumu burada sorarsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen öyle her insan damarina basilinca öyle olur ama. Tamamdır anlastik sende bana her zaman sorabilirsin :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tamam iyi geceler.😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

11 civari uyuyan tavuk bir insanim çoook gec oldu gercekten iyi uykular :)

Yorumla

En İyi Cevaplar

• DesignerGFX
    DesignerGFX Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 58%
    +1 yıl

Adam gibi adam ile edepli bir kız anlaşabilir mi diye sorsaydın keşke. Burçlara göre adamını seçen nesil.. Ne kadar saçmalamaya başladınız.. Yunan mitolojisi öleli ve çürüyeli 1000 seneyi geçti siz hala saçma sapan batıl şeylere inanıp durun. Erkeğini kadınını yıldız ve gezegen şekillerine göre seçin.. Hayırlısını bulmuş olursunuz... Ulan varya!

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben burçlara inaniyorum ama genelde dogru cikiyor. Batil bir inanc dogrudur oyle olsada hoşuma gidiyor ne bileyim.

Yorumla
  • maakcur
    maakcur Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 44%
    +1 yıl

anlaşır neden diye sorma o kadarını biliyorum -.-

1
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Soyle soyle :) valla bana kalsa koc burcu biraz gicik gibi :(

Yorumla
    • maakcur
      maakcur
      +1 yıl

öyleyiz aslında ama suyumuza giderseniz yani her istediğimizi yaparsanız bizden iyisi yoktur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Her istedigimizi derken :/ herseye de tamam denilmez. Degeri kacar o zaman insaninda.

Yorumla
    • maakcur
      maakcur
      +1 yıl

tabi dediğin doğru yani isteklerimize set çekip engellenmesi ya da uyulmaması bizi deli eder o manada dedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bana 3, 4 ay boyunca ulasmaya calismis. Baya zorluk cikardim tanismamak icin ilk baslarda. 1 hafta oldu tanisali Hani ilk halinden de eser yok gibi tam cozemedim. Herseyimide begeniyor cocuk. O konuda sorun yok ama yinede garip biraz. Kesinlikle yılışık degil. Ama duygusuz gibi hareket ediyor. Bana mi oyle geliyor anlamadim. Ayrica herseyimide arastirdi sulaleme kadar biliyor bu kadar sure icinde :|

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani nasil bir kafa cozemedim.

Yorumla
    • maakcur
      maakcur
      +1 yıl

ceylanı avlayacak aslan gibi davranmış herşeyini araştırmış kabul etmedin ya ilk aşamada orda bir çoşarız elde etmek için elde ettikten sonra normal döner ilişki ilişkinizde bu kıvamda giderr artık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok inatçı kesinlikle. bir insan 3, 4 ay nasil aranir bulucam diye inat etmis :)) ben yuzunu bile unuturum.

Yorumla
    • maakcur
      maakcur
      +1 yıl

inatçıyızdır gözümüze kestirdiğimizi de alırız kaçamaz bizden bak bu doğruu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bakalim Şu an tanisma asamasindayiz. Surekli konusuyoruz gidip geldigimiz yeri birbirimize soyluyoruz. Bilmem ilerisi ne olur.

Yorumla
    • maakcur
      maakcur
      +1 yıl

iyi

Yorumla
  • Melissssss52
    Melissssss52 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Olmazzz

1
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden :)

Yorumla
    • Melissssss52
      Melissssss52
      +1 yıl

Koç erkeği kısıtlanmaya vs gelemez, özgür ruhludur ve bu boğayı rahatsız eder.. Boğa daha disiplinli, sağlam bir kadındır.. Mesela ben koç arkadaşımda boğa😄 Zıtız ama yinede çok güzel vakit geçiriyoruz😊 Kavgalarımız çok gürültülü oluyor ama 😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sorun cikinca konuyu degistiriyor Allahtan. Gecen gun o kadar sinirlendim ki. Yatistirdi hemen. :|

Yorumla
    • Melissssss52
      Melissssss52
      +1 yıl

Ama sana bşr koç olarak tavsiye vereyim😊 Kuzenimde koç ve çoğu kızlar tarafından bayağa çapkın biri olarak algılanıyor.. Onunla bir dost gibi dertleş, ancak o zaman onun içindeki o duygusal insanı çıkarabilir ve özünde nasıl biri olduğunu anlayabilirsin.. Birazda süründür bak o zaman senden hic kopamaz😄😄👍🏼

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Surundurmelere felan gerek yok dur bakalim taniyalim once belkide sevmicem :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok capkinlik sifir onu tespit ettim :) cok dikkat ediyor. Ayni okuldayiz zaten.

Yorumla
    • Melissssss52
      Melissssss52
      +1 yıl

O zaman hakkinda hyirlisi😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Insallah hepimizin hakkinda hayirlisi :)

Yorumla
    • Melissssss52
      Melissssss52
      +1 yıl

Tesekkürler

Yorumla
    • Özgürlük27
      Özgürlük27
      +1 yıl

En azından duygusal insan olduğumuzu bilen birisi bulundu.
      Genel görüş çapkın anlayan insan yok

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

6

Cevap

• ksk_edepsizyazar
    ksk_edepsizyazar Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

burcun ne etkisi olabilir arkadaş kafaları bırse huyları bırse krallar gibi anlaşır

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kafalar bir olmasina bir ama buna ragmen pek uyum icerisinde gibi degil tabi daha yeni yeni tanisiyoruz. Nasil olur ilerde bilemem.

Yorumla
    • ksk_edepsizyazar
      ksk_edepsizyazar
      +1 yıl

birliktelik sevgi ister emek ister öz veri ister anlyış ister alttan alma ister uyum ister isterde ister :D :D

Yorumla
  • _S_c_O_r_P_i_O_n_
    _S_c_O_r_P_i_O_n_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 52
    +1 yıl

Boğa burcu kadını için ideal partner Akrep burcu erkeğidir.

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şu an elimizdeki koç burcu, akrep burcu mu arayayım alla alla :D

Yorumla
    • _S_c_O_r_P_i_O_n_
      _S_c_O_r_P_i_O_n_
      +1 yıl

Ara tabi işin ne 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aramak gibi bir isim olamaz zaten boş vaktim yok :D kismetim desen cok. Ama aralarindan efendi olanlara ve ilgimi cekenlere tanisma sansi veriyorum. Kaderde varsa belki olur. Akrep burcu biri vardi zaten vakti zamaninda. Ilk aşktı benim icin diyebilirim. Gercektende iki burc iyi bir ikili iyi bir partner oluyorlar. Buna katiliyorum.

Yorumla
  • Ali_izmirr
    Ali_izmirr Takip Et
    Yoda Yaş: 44
    +1 yıl

Biri küçük baş diğeri büyük baş
    ara sıra takışırlar :)))))

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olay cikarmaktan zevk aliyor cocuk. Hergun olay olur valla :D psikopat bisey. Ama efendi yani ona lafim yok.

Yorumla
    • Ali_izmirr
      Ali_izmirr
      +1 yıl

Efendi katil... :)))

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

ben koç burcuyum, boğa burcu bir sevgilim vardı, nerdeyse hiç anlaşamıyorduk, ikimiz de dik başlıydık, inatçıydık

2
    0 Yorumla
  • YazYağmuruuuu
    YazYağmuruuuu Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

anlaşamaz hemen ayrılın denemeyin bile

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tanisiyoruz Şu an sevgilim degil tabi. Beni cok begenmesine ragmen kendinide alttan alttaan övuyor bazen deliriyorum :) degisik biri.

Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Cok iyi anlaşır :)

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Pekte degil gibi :/

Yorumla
    • emre00
      emre00
      +1 yıl

Ben Her burç ile anlaşırımda ondan

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evet anlasabilirsiniz

1
    0 Yorumla
  • Lalegzn
    Lalegzn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 50%
    +1 yıl

İkiside inatçı

1
    0 Yorumla
  • Markus66
    Markus66 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Sencer

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Koç burcu erkeği ile Boğa burcu kadını anlaşabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Koç burcu erkeği ile boğa kadını anlaşabilir mi? 15 cevap verildi
Koç erkeği ve boğa kadını anlaşır mı? 7 cevap verildi
Boğa erkeği ve yay kadını anlaşabilir mi? 5 cevap verildi
Boğa burcu erkeği ve yay burcu kadını anlaşabilirmi? 2 cevap verildi
Yay kadını ve boğa erkeği anlaşabilir mi? 8 cevap verildi
Boğa kadını ve akrep erkeği anlaşabilir mi 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Her şeyin farkında olup, susmayı tercih etmenin nasıl bir duygu olduğunu bilir misiniz?
  • Evlenme krakeriniz nedir acabasıı sayın KS halkı?
  • Hiç yaş incir yediniz mi, tadı nasıldı?
  • Ahını aldığın birinden af diler miydin?
  • Hanımcı erkek mi yoksa anneci erkek mi?
  • Pekii sizin en son neyiniz bozuldu?
  • Kalpli olan neyi seversin?
  • Aynaya bakınca vücudunuza hayran hayran mı bakıyorsunuz yoksa kusur mu arıyorsunuz?
  • Hangi saç rengi auranızı yükseltir?
  • Bitmeyen vajinal akıntı yaşıyorum, miyom olabilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨