of arkadasim valla hic iyi olmamis...erkekler bugibi seylerde cok gurur yaparlar..özür dile ne yap ne edip pisman oldugunu ona inandrici bir sekilde anlat ama affedermi orasi cok zor cünki dedigim gibi erkekler bu seyler kolay kolay affetmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılSagol kardesim, ama insan sevdigini her zaman iyi göstermek ister, onun yaptigida nazik bir tavir degilde..ama bosver hayirlisi aminn
En İyi Cevaplar
aşkta gurur olmaz sadece kıskanmış seni peşinden sürüklemeye çalışıyor. neden kıskandırıyorsun anlamış değilim gerçi. gerekli miydi? :D
126 Yorumla
Soran+1 yılBu olayin üzerinden 5ay gecti, ama beni görmek istemiyor, ne konusuyor ne cevap ne mesaj..
Soran+1 yılYa konustuk ama hep kisa, gecen hafta arayi verim dedim, bilemedin iki dakka konusmadik, kaza yapmis kamyonun altinda kaldigini söledi hastanedeyim dedi ?! Gelde inan veya inanma, tekrar aradim acmadi..offffff
Soran+1 yılYa yapma lütfen, ergen gibi davranmiyorum, tam tersi, ben hayatimda ilk defa internet sitesinden fikir istiyorum, veya yardim mi diyeyim.
Soran+1 yılOrasi dogru zorla güzellik olmaz AMA hatir olur, ve bir konusmayi bile insan nasil bukadar fazla görebilir bunu anlamiyor, bir kere dogru düzgün konussa, rahatima huzuruma kavusagim bende ya.. senin durum?
Soran+1 yılhaha herkezinki karisik yaa..
Soran+1 yılnekadar zaman gecti bitireli?
- +1 yıl
lise3 te bitti şimdi üni 3 teyim. ondan sonra başka bir kızı sevdim o da kabul etmedi. ve sınıf arkadaşım. en kötü tarafı da bu. hergün görüyorum konuşuyorum mesajlaşıyorum ama kabul etmiyor. gün geçtikçe daha da çok bağlanıyorum ama onda tık yok baktım olmuyor saldım bende herşeyi. aşık olmak büyük sıkıntı :)
Soran+1 yılama daha halen görüsüyorsun? benim durumum baya farkli, ben baska sehirde is buldum, sirf onu görmim diye ama MESAFE olsada olmasada kalpte olani cikaramassin duygularini degistiremessin Birkere insan tatli birsey gördüyse, karsilastiysa bu duyguyu herzaman ister yani hep o insani, olayi, isi ne olursa olsun ister CÜNKÜ mutluydu...kusra bakma karisik yazdim ama aklima ne geliyorsa icimden yaziyorum..
- +1 yıl
o lisede ayrıldığım kızdan sonra başka bir kızı sevmedim.şuan sevdiğim kız ilk yani. çıktığım oldu ama hep kısa sürdü. şuan sevdiğim kızı hergün görmem sana göre güzel birşey ama bana göre hiçte öyle değil. üzerinde hiçbir hakkın yok kıskanıyorsun ama bunu dile bile getiremiyorsun. hiçbirşey yapamıyorsun düşünsene hiçbirşey yapamıyorsun. tek yapabildiğin bakmak ve içine atmak.
Soran+1 yılOrasi dogru, ama sizde olan biten birsey yok bu bir, ikinciside eger iyi anlasiyorsaniz, veya bir öglen, aksam bulusma ihtimalin olursa teklif et, INSAN YAPAMADIGI SEYLER ICIN DAHADA ÜZÜLÜYOR! Sonrada keske deme.. allah umarim sizi birlestirir hayirlisi ile, ege biraz ilgi var ise kizdan ozaman bu olur inan bana, sana arkadas gibi degil erkegi görmesi lazim, insallah degerini bilir.
Soran+1 yılKaybettigin birsey yok ki, dürüst davranmissin helal olsun senin gibi Adamlara! Ama yinede eger gercekten onunla bir hayat düsünebiliyorsan, gelecek, iyi bir es/anne ozaman toplu bir sekilde arkadas ortami ile bir yere gidin, tabiki onun devamli gözüne caprmadan, sadece seni okul disinda görüsün, davranisini gülüsünü hareketlerini vesaire
- +1 yıl
okul dışında görüyor ya evime geliyor arada ödevlerinde falan yardım ediyorum. internetten veri falan indirip projelendiriyoruz bazen. geliyor evime beraber yapıyor. ben gelecek düşünemiyorum. aslında gönül sevdiği içindir belki ama eş diyebileceğim bir insan ama hiç ışık yok. karanlıkta ne daha ne kadar yürüyebileceğimi bilmiyorum artık.. o yüzden düşünemiyorum
Soran+1 yılAma bunlar arkdasca, yardim ediyorsun cok güzel, peki demin yazdigim gibi seni farkli gözlerle görebilmesi icin, birkere toplanip bir yere gitmeniz, bakis acisni degistiebilir, eger tabi baska sevdigi biri yoksa. Ama denemekte fayda var, arkana sonradan bakip üzülmemen icin
Soran+1 yılYeni gün yeni baslangic hic farketmez ha benim ha senin hihihi :D
Soran+1 yıl5den sonra daha BÜTÜN bir gün var! Insan birseyi isterse herseyin yolu vardir
Soran+1 yılboool sanslaar ben cikiyorum artik
Soran+1 yılNAptinnn? :D
kıskandırma tamam da, bar ortamında gidip onun arkadaşları ile takılman hoş olmamış. bar ortamında farklı algılanıyor birazcık ^^
19 Yorumla
Soran+1 yılAksine onlar benimle ilgilendiler, yani icecek, müzik hersey eglenceliydi, bir tek O cok farkliydi?! Kiskancliginida belli etmedi, tam tersi hic birsey demedi?!
- +1 yıl
o ortamda farkında olmadan yanlış bişey yapabiliyosun, onun yanına kız gelince doğrudan yanına gitsen belki sorun büyümezdi sen çıkınca o o kızla konuşmuş, sen de dışarıda başkasıyla konuşmuşsun, en başta onun arkadaşlarıyla konuştuğun için sana patlamış. senin suçun demiyorum sana patlamış sadece :) ama aramalarına da cevap vermiyosa fazla olmuş birazcık dinlemesi lazım en azından. sen ulaşmaya çalış yine ona yapacak bir şey yok
Soran+1 yılBir erkek telfna yanit vermesse, mesaja da nasil ulasabilirim o insana?
Soran+1 yılYa ne diyorsun ;) ama hepsini denedim, face, twitt kullanmiyor, whatsappten en son mesaj ile kizdim ordanda bloke etti beni yani tüm kapilari kapatti anliyacagin.
Soran+1 yılHa bir tek sirket teki telefondan aramadim, ona da danisman baglanir, kimligimi degistirip ulasabilirim ama eger ozaman telefna cikarsa cok kizar, o yüzden 5 aydir cepten baska bir ihtimalim olmadi.. yoksa sirketten aramami tavsiyemi ediyorsun ;) Zaten he de yapicam.. bekliyemiyorum
Soran+1 yılHaha :) yani diyorsun sirket ten falan aramim? Tesekkürler paylasim icin iyi gecelr..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılaferim tebrik ederim iyi bir başarmışsın
birincilik ödülünü yakında alırsın120 Yorumla
Soran+1 yılsagol sende gökyüzünün krali, ben sevdigim insanin kötülüklerini anlatmiyorum nede kendi fedakarliklarimi, cünkü daha hala aklimda, malesef böyle birsey gecti, 5 ay kovaladim, ama insaflik göstermedi.. umarim hayirlisi herseyin artik yoruldum..
- +1 yıl
ya sen madem 5 ay kovaladın elde ettin yakaladın onu
neden kıskandırmaya çalışıyorsun bek fırsatı teptin
mutluluk bir top gibidir önce peşinedene koşar yakalayınca da tepersin ( bu söze benzemiş senin ilişkin )
erkelerin % 90 kızar senin yaptıgına
Soran+1 yılHaiyir o benim arkamdan kostu, ve sonra bu olay oldu simdi ise 5 aydir kovaliyorum ama nafile .. simdi firsatim olsa yaparmiyim? EVet! Tabiki hayir yapmam! Ama O imkani bile vermiyor artik bana! Sirf, o konusuyordu diye, ben cekildim .. tamam olan bana oldu..
Soran+1 yıl%90ni kizar ama tekrar bir konusma istegi olur düzeltme cabasi
- +1 yıl
suç ve ceza
- +1 yıl
çok düşük bir ihtimal
- +1 yıl
bazı erkeler keskin bıçaktır
Soran+1 yılo keskin bicak nasil yumusar :) peki?
- +1 yıl
zamana bırak
Soran+1 yıl5 ay diyorum ..konusarak cözülür, küserek degil, eger istemessede görüstükten sonra saygi duyarim ama bana imkani versin fazlasi ile zaman gecti zaten..
- +1 yıl
sevgilinle sanırım aynı düşünce şeklimiz var
işin çok zor kızım bir erkegi kızdırmayacaktın
özellikle öyle bir ortamda o şekilde iyi ders olmuş sana artık
Soran+1 yılbukadar uzun kin tutmak niye ki, okadar SIkildiysa bir erkek bir bayandan ozaman onlarca mesajdan bikip bir kere görümezmi, devamli bukadar aradgimi gördügü halde, daha kolay degilmi basindan salmak? nekadar cözüm odakli bir insan oldugumu biliyor?BU arada sevgilin dedin ;)
- +1 yıl
sen daah kin görmemişsin şimdi acık konuşucam kalbin kırılıcak siz nasıl bazı konualrda hassanız erkeklerde o kunuda hassatır sen daha bir şey görmedin o arkadaşlarını gördükce seni hatırlayacak , daha çok sana kızacak nefrete dönüşme ihtimali bile var şuan ki duygularının
her erkek herşeyi kaldıramaz haberin olsun
( sevgili aşamasına gelmişsiniz diye dedim ) - +1 yıl
üzgünüm ama bu hatayı yapmıyacaktın bence yoluna devam et
Soran+1 yılsabah sabah kalbimi kirma tamam acik sözlü olda yinede sadece ben suclu degilmki. O hassas degil, egolu sadece heralde firmadan aricam artik bende biktim bukadar beklemeye yürek dayanmaz amada!
Soran+1 yılBeni sanki böyle yaptikca dahada bagliyor, cevap alamiyorum cünk+ü konusamiyorum, devam ediyorum ama Onu yanimda istiyorum ben bunu anladim artik, ve hic birsey icin gec degildir bu hayatta
Soran+1 yılSabaha kadar onu düsünüyorum ve sizlerinde basinizi yedim :( soorrry
- +1 yıl
sevgilini tanımıyorum ben kendi penceremden bakarak yorum yaptım
sen ne istiyorsan onu yap bakarsın affeder - +1 yıl
olur böyle şeyler sıkma canını
Soran+1 yılAllah razi olsun senden
Sana cok deger vermis olabilir. Verdigi tepki bence cok normal.
13 Yorumla
Soran+1 yılBenim tanidigim erkekler kiskanirsa, en azindan uyarir, veya yanima gelir, en azindan birsey yapar, ama o hic birsey yapmadi, tam tersi sustu?!
Soran+1 yılTesekkür ederim Morpeus, konusmadanda olmuyor iste, en azindan insanlar konusarak yollarini kessinler, helallesinler..
bu kıskandırma olayları sevgiyi etkiler...sevgileri de darma duman eder
15 Yorumla
Soran+1 yılPeki kendiside ilgilenebilirdi ama yapmadi, aslinda taninmis ve bakimli vs erkek, kendindende cok emin, bende kendimi ezdirmek istemedim. Gittim ordan onun yanina baska bir kiz dikilince, o onu birakip benimlede ilgilenebilirdi?
Soran+1 yılYorumun icin tesekkür ederim
Soran+1 yılTesekkür ederiiiiiiim vallahi ihtiyacim vardi buna simdi, elimde degil duygular kontrol edilse uzman olurduk ama nafile olmuyor iste.. pismanim ve kötü olan herzaman iyi isterim herkes icin pozitif pozitif.. al simdi bana pozitif.. :(
Seven insan neden böyle bisey yapsin ? Bence senin yaptigin cok cocukca. Oyunmu oynuyorsun neyapiyorsun ? Kendinde onu arayabilecek yüzü nasil buluyorsun anlamiyorum. Kusura bakma biraz acik sözlüyüm.
116 Yorumla
Soran+1 yılSagol acik sözlü oldugun icin, ama oda baska kiz ile muhabbette daldi, bende cekip gittim TMAM KISKANDIM... olan bana oldu..
Soran+1 yılAma istiyorum onu?
Soran+1 yılYok istemiyorum dedi, unut beni dedi? bir insana nasil unut dersin, hic birsey unutulmaz bu hayatta
Soran+1 yılTesekkür ederim, ama inan yapmam cok dua ettim, allahtan hayirlisini diliyorum her zaman ama bu sefer sanki tüm kapilar kapali gibi.. en azindan 10 dakka bulusalim dedim, isi vardi, gelemem dedi.. bende inatlastim hersey denedim gelsin diye, ama yokk
Soran+1 yılHahaaaaaaaaaaaa firrlaaaaaaat anamm firlat :D
Soran+1 yılGÜNAYDIIIIIN :P
Soran+1 yılgüncelleme yapamiyorum artik :D
Soran+1 yılsen firlat ellerimi actim bekliyorum :D ve ciiiktimmm hayirli bir gün diliyorum
Soran+1 yılatmadiim :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapacağını yapmışsın birşey kalmamış üzerine soğuk su iç yenisine yapmazsın artık
11 Yorumla
Soran+1 yıl:/
mantıklı olanı yapmış kıskandırmak ne demek ne kadar saçma ayrıca.sizin kıskandırmak dediğiniz şey erkeğin gözünde yollu anlamna gelir bazen
16 Yorumla
Soran+1 yıl:/
Soran+1 yılAma kendiside yakisikli, bakimli ve cok emin bir insan, bende bunun altinda kalmamak icin cekip gittim, cakmagimi unuttugumu fark ettim, birinden rica ettim, on dakka sohbet ettik, onlar yanimizdan cikisa dogru gittiler. peki insan demez mi, hadi biz cikiyoruz diye? beni orda birakti, bende tabi arkasindan kostum :) ama söyledigi tek birsey oda Neden Geldin dedi..
Soran+1 yılDogru insani kaybetmek olmazzzz :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılben söylemem. beni kıskandırmaya çalışan biriyle işim olmaz. erkek herşeyi bitirde susar
13 Yorumla
Soran+1 yılBir erkekle konusmakta o kiskandirma olayina mi giriyor? okadar kötü birsey yapmadim ki ben!
Cevap sahibi+1 yılkıskandırma tabirini ilk sen kullandın.bi erkeği kıskandırmak ... diye gidiyo kıskandırmaya çalışmışsın işte.kötü olmayabilir ama erkekler kötü düşünebilir
Soran+1 yılO kiz gelmeseydi, cok güzeldi hersey, benimde bir an salterlerim kapandi, cekip gittim iste.. :(
yakışanı yapmış kendisi bide yüzüne mi bakcak
12 Yorumla
Soran+1 yılBakmicak mi ? :/
+1 yılHala ısrar etmen çocuğun varlıklı olmasından kaynaklanıyor olabilir mi ?
04 Yorumla
Soran+1 yılInan ki öyle degil, tam tersi ben istemedim o israrla istedi benimle görüsmeyi, beni rahat birak bile dedim, calisiyorum durumumda normal iyi denebilir, ihtiyacim yok, hic birzamanda varlikta olmadi, ben ailemden yeterince hersey aldim, bu herseyde mutluluk, huzur, sihhat, parayla hicbiri alinmaz, o esra erola cikan bayanlari kötülemek istemiyorum ama 100de 60indan fazlasi erkegin zengin pparali vesaire olmasini istiyor ama ben bunu istemiyorum aksine! birbirimizi tamamliyoruz, zevklerimiz, haya
Soran+1 yılhayata bakis acimiz, espiri anlayisimiz, dikkafamiz ne bilim seviyorduk iste birbirimizi, cok seyi yapmak istedi ama inatlastim..
Soran+1 yılYinede sagol, ama bu tarz düsünmekle haklisin, kendi ayaklarinin üzerinde durmayan bayanlarin cogu bu tarz birsey ister.. ben degil.
- +1 yıl
öncelikle günaydın, ama 5 ay olmuş ayrılalı ve hala peşinden gitmen neyle acıklanabılır kı ? Sorsam 5 ay cıkmamısındır. Emin ol bu sekılde ayrılan ılk ınsan sen degılsın. Tamam herseye sureklı yenıden baslamak hıc hos degıl ama yapacagın tek bısey var: aksam eve gıdınce bir dus alıcaksın, ve o akan su gıbı onu da geride bırakacaksın, sabahta kendıne bı gunaydın dıyeceksın o kadar... MUTLU OL
Gizli Üye(36-45)+1 yılyatacak yerin yok..
164 Yorumla
Soran+1 yılNasil?
Cevap sahibi+1 yılböyle birşey yaptıktan sonra o çocuğun sana dönmesini beklemek kusura bakma ama ahmaklıktır.ben olsam bende dönmezdim..
Soran+1 yılAma kendiside diyorum ki baska kizla muhabbetteydi? Önemli olan en azindan bunlari konusmak, huzurumu geri istiyorum
Cevap sahibi+1 yılsavaştamısınız?o yaparsa bende yaparım mantığı ile hareket edersen sürekli kaybedersin ;)
Soran+1 yıl:) olsak en azindan orda konusuruz :) saka bir yana, askta bukadar sevgide gurur olmaz, kiskandigini fark ettiysen erkek olarak ozaman yanina gidersen kadinin ve biz gidiyoruz dersin dogru degilmi?
Cevap sahibi+1 yılkadın seçimini yaptıysa yanına gitmeyi bırak,mahallesinden bile geçmem.hayır çocukta değilsin 26 yaşına gelmişsin ama liseli ergenler gibi kıskandırmaya çalışıyorsun.o çocuk geri dönerse hata yapar zaten
Soran+1 yıl35 yasinda artik cocukda degil..
Cevap sahibi+1 yılben sana dedim 26 yaşına gelmişsin çocuk değilsin diye..sende hemen adama döndür konuyu :)
Soran+1 yılhaha öyle amaaaa napimm :( bu adam akildanda cikmiyor ki!
Cevap sahibi+1 yıleee sen baştan kaybetmişsin.kendin kaşınmışsın ne diyeyim ki!
Soran+1 yılKasindirana bakin birazda :/
Cevap sahibi+1 yılo zaman o da burada sorsun onuda şeytan taşlar gibi taşlayak :p burada olsa onada hatalarinı söylerdik ama onunda pek hatası yok gibi :s mahkeme kararını verdi : seni suçlu bulduk :@ alın bunu buradan :p
Soran+1 yılhahaaa gercekten allahta senin yüzünü güldürsün hic gülecegim yoktu! :D I*not guilty! o kendinden emin biri yatlar katlar derken buradan yazmak ona bos gelir, ama iyi bir insan off kafam yine karisiyor benim ;) almayin beni burdaaaaaaaan, ben begendim buradaki ortami :D
Cevap sahibi+1 yılşimdi burada maddi durumumu açıklayıp onu bunu ezmek istemiyorum :p ayrıca maliyede peşime düşer :) la hala ergen gibi konuşuyon.sana 3 gün katıksız hapis veriyom :@
Soran+1 yılyapma ama gizli arkadasim :) iste ask insanlara neler yaptiriyor..o hapisede Onuda at bol bol zamanimiz olur konusuruz :D
Cevap sahibi+1 yılşiiiştt çaktırma gizli olmam gerekiyordu..takip ediliyorum :p yarın burada göremezsen beni polis,jandarma hatta amerikan başkanı dahil herkesi devreye sok :(
Soran+1 yılyoksa sen kendini birine asiki mi ettin?
Cevap sahibi+1 yılkendini birine diiye soru olmaz :) ama birini kendime aşık ettim ;) bendr aşığım sanırım ama onun eski sevgiliside hala.peşindeymiş.bendende hoşlanan bir kız var.brezilya dizilerine döndü nan :s
Soran+1 yılHAAHa vallahi kafa gitti sabah olmus :D komik olmuss neyse sen anladin yahh, sen oyuncumusun :D naptin aya herkes herkeze asik burada ama iki sevenlere araya gelsin yaw yas kac merak ettim
Cevap sahibi+1 yılyaş 29 ama 30 görünümlüyüm :p doğan görünümlü şahin hesabı :) ben kimseyle bir araya gelemiyom anam benimki psiko :) oyuncu değilim ama maddi durumum iyi bah,efendi biriyimde.istersen seni kendime aşık edeyim :p
Soran+1 yılanam psiko bu güzelmis :D hehe esra erola cikartalim seni ozaman bahtin mutlaka acilir senin ;))
Soran+1 yılBirde kolay kolay asik oldum diyenlere sasiyorum
Cevap sahibi+1 yılyok la ben.kolay aşık olmadım.zorla oldu :( aşık olacaksın bana,benimsin dedi.iffetimi namısımı kirletti :( çoook utanıyorum bunları yazarken çooook :p
Soran+1 yıltabiiiiiiiii öyledir bende inandim?
Soran+1 yılYa ben napim simdi? sen ona fikir bul :D :(
Cevap sahibi+1 yılinanmadın mı?
Soran+1 yılyoooo niye kizin biri seni zorla aski etsin ki :)
Cevap sahibi+1 yılevet zaten bende inanmamıştım bu senaryoya :)
Soran+1 yılsen akrep burcusun heralde
Cevap sahibi+1 yılyoo koç burcuyum.neden sordunki?
Soran+1 yılo akrep burcuyduda ondan ;(
Cevap sahibi+1 yılkonuşmaları banamı benziyorduki bunu sordun?
Cevap sahibi+1 yılbu arada sorularıma geç cevap verilmesinden nefret ederim.ne işler karıştırıyorsun sen :p
Soran+1 yılSenmisin? hhaha
Soran+1 yılEvet oda nefret ederdi, bende herkes nefret eder
Soran+1 yılTesekkürler gizli arkadas vaktin icin
Cevap sahibi+1 yılben geldim nan :)
Soran+1 yıls.aleykm
Cevap sahibi+1 yıla.selam napıyon?
Soran+1 yılselam iyi diger tarftayiz :D
Cevap sahibi+1 yıldiğer taraf nere.la :s
Soran+1 yılhaha öbür dünya :D
Cevap sahibi+1 yılks demi problem var bendemi ? yarım saattir açamadım ya la :s
Soran+1 yılBende yönetim sorunu :D hata hata hata onlarda GÖTÜRÜN ONLARI BURDAN :D suclularrrr
Cevap sahibi+1 yılhayırdır la bir sevgi pıtırcığı olmuşsun :)
Soran+1 yılhehe :D
Cevap sahibi+1 yılbarıştınmı sevgilinle :) barışmadan bu hale geldiysen,ne içiyorsan aynısından bende istiyorum :) 40 yıllık içiciyim böyle kafa görmedim :p
Soran+1 yılyoooooooooo hic birsey yazmadim :D aramadimda sormadimda hiiicccc bisi yapmadim sustum düsündüm :D düsün düsün..**.ktur isin
Soran+1 yılyaa ben cooook neseliyim zatennnnnnn :D
Cevap sahibi+1 yılkesin içiyorsun sen haa!babana söyleyecem la seni :p
Soran+1 yılyooook ya sarki dinliyom ben ne icmesi :D
Cevap sahibi+1 yılolum dün ölüyom bitiyom diyordun?bugün bu kadar çabık.nasıl atlattın o psikolojiyi :O
Soran+1 yılherzaman pozitif düsünceksin kendine geleceksin yani :D hehehe ama hatirlatirsan yine Onu bana burada blog daha acarimmm ona göre!
Soran+1 yılYAAAAaa gec oldu bile geldi aklima :((((((((((( offffffffffffffffffff!1
Cevap sahibi+1 yılunutma unutulanlar unutanları asla unutmazlar :p bende sana o adamı unutturmayacam :)
Soran+1 yıldöveriiiiim yapma :D INSAF INSAFFFFFFFF
Cevap sahibi+1 yılbelki dayak.arsızıyım :p peşindeyim oloooomm :)
Soran+1 yılyolunu keserimmmmm
Cevap sahibi+1 yılmesaj attım ya niye cbp vermiyorsun puuu azcık insan ol :p
Soran+1 yılnirrrdee?
Cevap sahibi+1 yılmesajlarına bakarsan görürsün len ;)
Soran+1 yılyaw gilzisin yoooookkkkkkk
Cevap sahibi+1 yılgönderdim yeniden la sanada laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor :p
Soran+1 yılgicikmisiiiiin yaaaaavv Xper Level 3 altında üyelerin mesaj almaya da yollaması için arkadaş olmanız gerekir sil nan
Çok yanlış yapmışsın
15 Yorumla
Soran+1 yılDefalarca özür diledim, ama napapilirim? Artik konusmuyor, dinlemiyor beni, cokta üzgünüm, yoksa burada sizlere sormazdim bile.. maalesef oldu. ve farkindayim..
Soran+1 yılAma insan sevdiyse, bukadar cabukmu vazgecer? En azindan dinlemezmi? Ben herkese sans veririm ama bukada acimasiz davranmam- yani mesaja en azindan cevap veririm..
Soran+1 yılCanim yukarida arkadaslara yazdigim gibi, 5 ay gecti üzerinden.. maalesef hic bir sekilde kala almiyor yazdiklairmi aramalarimi, oysa ki ben hic birzaman bir erkege kosmayi birak, bukadar yzmazdim..
+1 yılone la pembe dizimi çekiyorsunuz?
13 Yorumla- +1 yıl
allah akır fikir versin nelerle uğraşıyoruz,herşey yapmacık olmuş layyynnn
Soran+1 yılamiiiinnn
Ben olsam dönüp suratına bakmazdım açıkçası
19 Yorumla
Soran+1 yılOffff Tripmen deme öyle gercekten, aylardir moralim bozuk düsümim onu diyorum, aklimdan cikmiyor, bir kisiyi begenmek degil birak, hic bir erkekle ondan sonra(nede erkek arkadaslarima) disari ciktikm!
Soran+1 yılKaldim pismanligimla, cünkü gercekten ondan baska kimseyi düsünemiyorum, inan bana fazlasi ile erkek var ama hic biri ilgimi cekmiyor, bana simdi 10 dakkasini ayirsin diye inan ki cok seyi yaparim, yaptimda. Insallah, hayirlisi.. görüsürüz diyorum, insan hayatta hep iki kere görüsür..
Soran+1 yılNeden kötüydü 2.görüsmeniz
Soran+1 yılÜzüldüm vallahi, allah gönlüne göre versin insallah, sizin olayinizi bilmedigim icin baska birsey diyemicegim ama hepimiz degisiyoruz, olaylar bizi degistiriyor, simdiki aklim olsa, farkli davranirdim, o kiz geldiginde belki ben sahiplenirdim, ama asil ben bunu erkegimden beklerdim..
Soran+1 yılMaalesef öyle, insanlar birbirlerini seviyorlarsa birbirlerini üzmemeli gerekiyor, gercek hayatta herzaman olmuyor, insani disaridan etkileyen cok sey oluyor, karisiyor.. umarim herkes sevdigi insani bulur, ve huzur icinde yasar..amin .. sagolun benimle gece gece ilgilendiginiz icin allah yanlarinizda olsun.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar