Sizce böylemidir bu durum
23 yaşına kadar hiç teklif almayan kız çirkin midir?
23 yaşına kadar hiç teklif almayan kız çirkin midir?
Namuslu ayagina yatanlari bir kenara birakalim.
Bu kadar abazanin oldugu bir donemde cikma olmasa bile yanasani olmustur.
Eger olmamissa kiz ibiraz sorgulamak gerekiyor.
Bir ay icinde kac farkli erkekle tanisti ve bir kac cumlelik bir sohbet yapti?
Eger cevresinde boyle bir ortami yoksa, guzel olsa da pek yanasani olmayacak, cunku cevresinde kimse yok.
Ama cevresinde erkek varsa biraz kendi bedenine baksin.
1. Asiri kilolu ve asiri kisa mi?
2. Yuzu asimetrik mi? (cirkin diyen var buna)
3. Bakimsiz mi? (Kokabilirm yuzu sivilce ve benzerleriyle dolu olabilir, saclar yagli falan, etc.)
Tum bunlara olumlu cevap veriyorsan biraz daha disari cikip gezmeni tavsiye ederim o kisiye. Cunku tekrar basa donup dar bir cevreye sucu atabilir.
güzellik göreceli bir kavram bildigimiz gibi. kilona, giyimine-kusamına bir hassa konusmana, oturup kalkmana dikkat ediyorsan eğer, eminim birçok kişiye göre güzelsindir.
aslında bir foto olaydı daha net bir cevap verebilirdik:)
Tabiki değil:)) ben de teklif almadım ama guzelim:D sen de böyle diyeceksin güzelim.mesela ben nie almadım benden korkuyorlar ya korkmak da değil ama hani abi bu kız eğlenilcek kız değil ağır olun ayakları falan..hem ben de çok olmasa da ağırbaşlıyım sen de öylesindir.ve bence bakımlısın da ama eksik olan tek şeyin özgüvenin.bu gizli tarifi başkalarına da hissettir ben hissettirmek istemiyorum şimdilik:D okulda falan kimsenin suratına bakmıyorm gider basketimi oynarım tenisimi oynarım ama muhattb olmam.bence sosyal aktivitelere katıl biraz da.hem böyle düşünmek için kendini meşgul etmiş olursun hem de daha çok kişi tanırsın.
(o kadar şey dedim ama bak profilimi göstercek kadar özgüvenim bile yok :D:D)
değildir..bu soruyu soran kız özgüvenini kaybetmek üzere çirkin olmayan kızdır :)
özgüven gitmek üzere gerçekten
Cevap
19Cevap
Sosyal yaşantıyla dogru orantılıdır bence örnegin bar'lardan cafelerden çıkmıyan insanlar daha çok teklif alır tabi doganın kanunu gibi birşey bu ama ev kızı sınıfına giren kızlar ise tabiki teklif almaması dogaldır bu çirkinlikle açıklanamaz hiç bir kadın çirkin degildir klişe ama öyle yani yani güzelligin net bir ölçüsü yoktur bence güzel ama neye göre sadece yüz güzelligimi yoksa iç güzelligimi önemli olan göreceli yani takma her hafta biriyle çıkan kızlardan olmak çokda iyi birşey degil
teklif almaman senin güzel olmadığını göstermezki. belki çok gezmeyen bir insansındır belki arkadaş grubun kalabalık değildir belki duruşun serttir cesaret edememiştirlerya da vs vs çoğalabilir bu
değildir, kendine bakmıyordur, ilgisiz olduğunu belirtiyor olabilir ya da insanlar bir şekilde istemeyeceğini düşünüyodur, son ihtimal sosyal çevre büyük değildir :)
Görsel olarak bir hanımın erkelere vermiş olduğu izlenim şuolursa "Görücü usulu evlilik".O hanım teklif alamaz ama cirkinde/güzelde olamaz
evlenilecek kızdır eline erkek eli değmemiştir helaldir ...
Mersi, elimin tersi diyengillerdendir. Çirkin kızların her zaman sevgilisi olur kırçiçeem.
Amazon ormanlarında yaşıyorsa gayet güzeldir.O cesareti gösteren olmamıştır.
Çirkin değildir.
Teklif almak iş hayatı dışında cazip gelmez bana.
erkekler yanasmaya korkuyordur mesefa koymustur erkekle arasina bizim erkeklerde nefes alsin yeter diyen dolu var illa kaparlardi :D yani yoksa
Niye çirkin olasin ki erkek çevren olmamasi güzel birşey çok teklif alipta bir yerlwri kalkan kizlar vat
yada tam tersi çok güzeldir..Güzeller yaklaşmaya cesaret etmezler,bu beni begenmez,sevgilisi vardır derler
Ya çirkindir, ya ilgi çekici değildir, ya çekici değildir, ya da çok soğuk ve katı bir kızdır.
Saçma bir düşünce. Başka sebepler olmalıdır mutlaka.
25 yaşına kadar hiç ilişkisi olmayan erkek nasıldır sence
iyidir aslında.ama kızlar genelde bu konularda deneyimli erkek isterler.günümüzde malesef böyle
ya hatun beğenmiyordur, istediği gibi birine denk gelememiştir, ya da özgüven problemi olabilir.
bence çok guzeldir mılet cesaretsızdır benım yanıma gelsın hemen teklıf edım :)
bunun gerçekten olma ihtimali varmı.öyle uzun boylu falan değilim.ama güzel olduğumu söylerler.
Ne alakası varki,dayak bile nasiple bu dünyada.nasibin çıkınca olur inşallah:)
Çıkma teklifi değil de, yanaşanda mı olmadı?Hoşlanma belirtisi gösteren?
Değildir. Kız kendinden uzaklaştırıyor olabilir?
kimse yaklaşmıyorki.çevremdeki herkes başka kızların peşinde
Yaklaşmaktan çekiniyor olabilirler belki. Hani çok soğuk veya kızgın bir dış duruşun varsa olabilir.
çok kasıyodur erkekler yaklaşamamıştır
yoo sadece teklfi istememiştir:)
teklif nasıl istenirki zaten.erkek kafasına takarsa demezmi
bahtını eyi goremeyrum ...goremeyrum...
Ucubedir... Yüzüne bakılmaz :p
çirkin değildir namusludur
yoo degildir cevresinde erkek olmayabilir
çirkinsin desem inanıcakmısınız sanki
helal valla böylesine
evet çirkindir hem bedenen hem ruhen
Çirkindir...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?