Yorumlara bakıyorumda yani kısa boylu kızı ben beğenirim ama benim boyum mesela 180 kız beni bile geçmiş 155 boyla 190 erkek istiyor çok saçma değilmi yani onun yanında rahat edebileceğine inanıyormu ilahi adalet bumu:)?
Cevabın nedir?
+1 yılİnsanların sığ ve şekilci olduğunu düşünüyorum. Sadece 190lık erkekleri isteyen kızların da (bu kızların boyunun 155 olması önemli değil), sırf boyu 155 diye onunla dalga geçip uzun erkeklere bakmasını ona fazla gören egolu erkekleri de. Boyum 162, bir çok erkeğe göre götten bacak bir kezbanım, fakat muhtemelen dünyaya yine gelseydim, aynı boyda olmayı veya erkeklerin dalga geçeceği başka bir fiziksel kusura sahip olmayı seçerdim. Kusurlar sizi siz olduğunuz için sevecek doğru partneri bulmanız için sığ şekilci insanları filtreleyen özelliklerdir.
Bu boyla 193 sevgilim de oldu, 140 da. Evet 140'tı. Cüceydi ve hayatımda gördüğüm en zeki erkekti. İlişkimiz de o İngiltereye gidince bitti falan filan uzun hikaye. 1 metre erkeğe de bakarım, 2 metre erkeğe de. Ben beyinlere aşık oluyorum, vücutlara değil.
Sapyoseksüel baylar selam30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl190 boydaki erkekler bana cok itici geliyo
160 boyum erkek 170 ve 177 gecmemeli uzun sevmiyom32 Yorumla- +1 yıl
yapma ya valla 1.78 im kurtarmaz mı ya..
- +1 yıl
Sanirim numunesin
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslinda ben 1.67 boyunda bir erkek olarak durumu gayet iyi anliyorum. Kadinlarin es secimi cocuklarina yatirimdir. Kiz bir sekilde 1,90 cocugu elde ederse cocuklari 1,55 olmayacaktir ki bu gayet iyi bir sey. Bende bu mantikla su an 1'75 bir kizin pesinden kosuyorum hadi hayirlisi bakalim :) olursa evlenir 1 hatt modaya uyup 3 cocuk bile yaparim bakarsin
01 Yorumla- +1 yıl
en az 3 çocuk:))
Kızın boyu 1.50, hayalindeki erkeğin boyu 1.90, beraberlik 3.30 , karşılıklı gol var 1.95
ben buna handikaplı girerim bro ;)23 Yorumla- +1 yıl
demi bide soru neden beş yıldız alıyor diye kızıyor yukarda kızlar bana beş yıldız verin beyler yani:))
- +1 yıl
alkollü ks kullanmayalım:)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
10Cevap
Flört & Tanışma konusunda 628 cevap paylaştı. egoyu bırakın bir kenara karşındakinin kalbiyle ilgilen boyuyla degil. kısalar uzunlara bakamıycak diye birsey yok. 160 boyumla dalyan gibi 190 ı da sevdim o da beni sevdi tatlı tatlı geçindik gitti. kime ne bundan? kalp seçer karşındaki kişiyi boy değil.
71 Yorumla- +1 yıl
doğru soyluyosun bu soru eğlence maksatlı relaxs ol;)
1.58 im ve 180 boyu sewiyorum erkekte napalım gonul bu:) kısa olabilirim ama bu kısa boylu birini sewebileceğim anlamına gelmiyor:)
36 Yorumla- +1 yıl
hiç utanmıyosun demi:) senin 168 i sevmen lazımdı :))
- +1 yıl
Eee 170 erkek kimle ewlenecek?
- +1 yıl
158 in tercih etmesi gerekirdi ama etmedi 140 falanmi tercih edeck olmaz yani senin hakkin 170;))
İstemekle sahip olmak arasında fark var. Adam ferrari ister ama doğana biner.
31 Yorumla- +1 yıl
alıyorlarda yavv öyle deme:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok beaa ne alakası var ben 170 im 180 istiyorum seni istiyorum yani:)))
32 Yorumla- +1 yıl
hahaha hadi len kim bilir kimsin ikile:)
1.55 boyum hemen hemen ama bugüne kadar en kısa sevgilim 1.83 dü :) Ben her türlü rahattım valla ama arkadaşım sağolsun kıskançlığından konuşa konuşa ahı tuttu şimdi görüştüğüm insan 1.75 civarı :))
03 Yorumla- +1 yıl
20cm farki bile begenmyr Allahim ya:)
- +1 yıl
İgrenc birisin
- +1 yıl
Barbossa
Flört & Tanışma konusunda 754 cevap paylaştı. Sonra niye İtalyan erkeği niye yabancı erkek, adamlar beyninin her alanını kullanıyo.
24 Yorumla- +1 yıl
sizin gibi pırasayla doldurmaktan iyidir bence:;)
- +1 yıl
ya bırak italyadan bir ferarari ile gel istediğin kızı alırsın gezdirirsin bunlar hep hikaye italyandan kasıt ooo:))))
Gizli Üye(30-35)+1 yılbi zamanlar bende aynı soruyu sormuştum dostum cevaplar hep aynı bu kızlardan olmaz :D
12 Yorumla- +1 yıl
Brnde yazacam artik benim boyum 180 ama 190 kiz istiyorum diye bide bakalim onlar ne yazacak:))
Cevap sahibi+1 yıl:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılAman boşver istesin sanki çıkıyorlar 1.90 erkeklerle.
11 Yorumla- +1 yıl
Goryorum bazen noktali virgul gibi takilyrlar
Belki 1.55lik boyuyla sevgilisinin karakteri 1.90 olsun istemiştir.
18 Yorumla- +1 yıl
En sacma yorum sensin:)
- +1 yıl
Nekadar sacmayiz aman Allahim bir askmi basliyor yoksa:))
- +1 yıl
Yasin kucuk buyude gel:)
- +1 yıl
tamam ufaklık yaş sorun değil benim için boyda sorun değl eğleniyorum sadece sen takılma böyle şeylere otur dersini çalış
Boyum çok uzun değil ama uzun bir erkeği tercih ederim :)
09 Yorumla- +1 yıl
utan utan hiç utanmıyomsun:)))
- +1 yıl
utan yani 120 boyunda bir erkek seni isterse anlarsın ozaman o duyguyu:))
- +1 yıl
sen 180 misin yok 180 isen çok uzun değilim neden dedin çelişkili ifadeler kullanıyorsun:))
- +1 yıl
yaa hala hala 155 boyunda sporcu olunca 190 bile az geliyor:))) anlamıyorum kafam karışyor sen çok uzun değilim demişsin sporcu olduğum içi az geliyor nedemek anlamadım.:D
- +1 yıl
bence sen bile ne yorum yaptının farkında değilsin :))
+1 yılboyum 171 erkek 180 olsa ii diyorum
43 Yorumla- +1 yıl
bişeymi ima etmek istiyosun:)
- +1 yıl
üstüne alınmasan şaşardım:))
- +1 yıl
çok çakalsın beni nasıl dize getireceni iyi biliyosun peki pes teklifini kabul ediyorum:)
Kısa boylu kızların korunma içgüdüsü onların uzun boylu erkeklerden hoşlanmasına sebep oluyor, ben 150yim 170-185 arası isterim yani, istemek başka olması başka, insanların isteklerine saygılı olmak gerek bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazıları da büyük ister, kaldırabiliyorsa 1,90 lığını neden istemesin :D
01 Yorumla- +1 yıl
:) boyla alkali degil ama o dalga
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi sen 170 olsan 180 lik kızla yan yana olmak ister miydin cevap ver bakalım Ali bey..:)
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBana göre her boyda insan sevdiğiyle çıksın. Boy da neymiş.. boyum 140 olsa, 190 lık aşkım varsa var, kime ne...:) Bir erkek, kadının yanında kısa kalırsa dikkat çekiyor toplumda. Ama Bir erkek uzunsa kadından kimse dönüp bakmıyor... Bence hiç biri dert değil yeterki gönüller coşsun @Tontana ve@Aaalliii8... :)
- +1 yıl
yeminlen ben 170 üstü kızları itici buluyorum...ya mankenler iyi hoş güzellerde elektrik direği de olmaması lazım erkek kızdan uzun olmalı o da min 10 max 15 cm budur .
Cevap sahibi+1 yılEvet nükleer başlıklı terlik, aynı fikirdeyim, ne o öyle Nba mi harlemmi nerdeyiz bilelim :))
- +1 yıl
Neden gizlisin bu birrr bence arada 10cm den fazla fark olmamali brn mesela 170 alti kizi begenmem napim ben buyum gizliden cik arica:)
Cevap sahibi+1 yılKısa boylulardan nefret eden birini ilk kez görüyorum, Amerikadan mı geldin sen..?Wuhuuuu :)
- +1 yıl
Senin cok kisa boylu kiz arkadasin var heralde bende kisa boylu kiz fantrzisi olan bukac kisi disinda kisa istiyen erkek tanimadim erkekler kisa kizlardan etkilenselerdi butun mankenler 150 olurdu 180 olmazlardu:)
Cevap sahibi+1 yılHer erkek boyuna bakmaz canım senin gibi, sende bir şey var ama hadi hayırlısı. Önemli olan boy değil sıcaklık, tatlılık, sevecenliktir güzel içten bir gülüştür, kibarlıktır, aşktır. Her şeyi problem yapma..:)
- +1 yıl
Boya bakygm falan yok bea bir tercihim olsa uzun kiz tercih ederdum burda eglenyrz soruyu cok ciddiye almussin sen bence:)
Cevap sahibi+1 yılÇok eğlenmişsin belli.
- +1 yıl
Gergin gibisin bir sorununmu var benle anlamadim ki?
İster niye istemesin. Ben de saf bakire kız istiyorum yok mu hakkım şimdi.
10 YorumlaUtanmıyor.
Koca göbeğinizle
90-60-90 kız isterken utanmadığınız gibi.91 Yorumla- +1 yıl
Oneminite oneminite bende zerre gobek yok ki kusura bakarsak sizin cokelege donmus totonuzla erkek bulmaniz bile mucize olurdu:)
vay terbiyesizler ali.
15 Yorumla- +1 yıl
haksızmıyım sevimli resim:)
- +1 yıl
beş yıldız ver soruma ozamn :)
- +1 yıl
hakaret gibi yorum yapma :) adını yazarım bak buraya:)))
+1 yıl1.55 boyla 1.90 isteyen bir kız ne gördüm ne duydum.Kaldıki, kızların çoğunluğu 1.80 boyundaki bir erkeğe kötü demez.
10 YorumlaEmin ol müdür o kız o 1.90 lık adamla evlenir :) çok gördüm gelin damat :)
01 Yorumla- +1 yıl
aynen aynen:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılhahahah evet doğru ya isteyenler var ama ben okadar istemem ben 165im 175 ile 180 arası olsa iyi olur:D
20 Yorumla:)))) sormussun nan cidden
13 Yorumla- +1 yıl
sorudum beş yıldızı çak kanka:)
- +1 yıl
eyvallah ahbap:)
+1 yılyoo hiç de utanmıyoruz
69 Yorumla- +1 yıl
yhtryertewtwsy
- +1 yıl
boyun kaç bebeyim
- +1 yıl
Utanmazlar
- +1 yıl
tanışalım mı? asdfghjklşi
- +1 yıl
Bilmiyorum beni etkilemen lazim ikna olmam icin bir sebep soyle:))
- +1 yıl
ben kısayım sen uzunsun. al işte sana sebep. asdfghjnmö
- +1 yıl
böğğğğ bu nasıl sebep:)
- +1 yıl
soruya en uygun ya oolum
- +1 yıl
bırak ya bırak:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzun boylu erkekleri sevmiyorum ben 165 im eski sevgilim 185 di baskete başladım
03 Yorumla- +1 yıl
iyiki sevmiyosun sevsen 2 metreden başlıcan:))
Cevap sahibi+1 yılO istisnaydi
- +1 yıl
tabi
Gizli Üye(36-45)+1 yılmanita yapamamanın acısını ve elemini bazı ergenler kızlara sataşarak çıkarıyo heralde
30 Yorumla
+1 yıladalet değil bence yanı çok saçma yanı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUtansaydı istemezdi
11 Yorumla- +1 yıl
evvet çok güzel cevap:))
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurada sairin biyunun 165 170 arasinda oldugu kanaatine variyoruz. Ama sairr merak etmesin onu sevende varrr
00 Yorumlaadam haklı beyler dağılın
11 Yorumla1.65 boyundayim ama 1.90'lik hiç istemedim :/
20 Yorumla
+1 yılSizde rus kızları istiyonuz 1.70 boyunuzla?
33 Yorumla- +1 yıl
yok ben 180 nim 180 rus istiyorum adil değilmi:)))
- +1 yıl
al ruslar senin olsun :)
- +1 yıl
teşekkür ederim ruslar olmasa cennetteki hurilerin nekadar güzel olabileceklerini asla tahmin edemezdik onların kıymetini bilmek lazım:))
+1 yılHAHAHAHA,guzelmiw/..o kadar uzunboylu olmamali
01 Yorumla- +1 yıl
:)
+1 yıl1. 74,5 kafi.
213 Yorumla- +1 yıl
sen kaçsın?
- +1 yıl
1.80
- +1 yıl
bırak ya
- +1 yıl
alçak gönüllüyüm
- +1 yıl
ciddi melrak ettim boyun kaç?
- +1 yıl
1.55
- +1 yıl
180 bile olursa yani kendimden biliyorum 155 benim için sorun değil yanlış anlama sakın soruya takılma diye söyledim eğlence maksatlı sordum:)
- +1 yıl
bana ne 1.80 den ben 1.74,5 olanından istiyorum
- +1 yıl
Kimmis o aklindan gecen biri var ozaman
- +1 yıl
yoo duyar da gelir diye yazdım
- +1 yıl
Duymasini isyedigin ozel biride yoksa artik yazma :)
- +1 yıl
tamam
- +1 yıl
Yazdin demekki istiyosun birini aklinda biri var:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu soruların hep çok iyi 5 yıldız veriliyo neden acabaa sen mi diyosun birine ver diye yoksa başka hesaptan sen mi 5 yıldız veriyosun kendine :/ çokta iyi sorular sormuyosun sonuçta
011 Yorumla- +1 yıl
kıskançmısın sen:) sevenim çok ayrıca bu sorunun 5 yıldızlık olmadını iddaa edebilirmisin yok bu soru beş yıldızlık değilse hangi soru beş yıldızlık neden kendini gizledin oda ayrı bir durum ayrıca!
Cevap sahibi+1 yılhahaa ne kıskanacam be sevenin çokmuş muş kızların hepsine kur yaparsan tabi sevenin olur
- +1 yıl
hepsine değil sadece genç güzel ve nabzı atanlara bunudamı kıskandın yoksa?:)
Cevap sahibi+1 yılneyini kıskanacağım senin kıskanılacak bir yerin yok :)
- +1 yıl
neden gizlisin sen çıksana açığa nezaman canını yaktım senin neyin intikamını alıyosun merak ettim kimsin?ölmezsin ya açığa çık kaçak oynama
Cevap sahibi+1 yılsen beni tanımıyosun bu gece sana sataşasım var şımarmak olmak istedi canım
- +1 yıl
şımarmak bana şımarmak istediğgin için nekadar şanslıyım ya:) bukadar erkeğin içinden beni seçtiğin için çok teşekür ederm çok mutlu oldum şuan:))
Cevap sahibi+1 yılüf git be ben herkese şımarabilirim senin bir özelliğin yok yani neyse byes sana
- +1 yıl
amanda aman amanda aman utanırmışta gizli hayranım amanda aman :))
Cevap sahibi+1 yılhahahaaaa ne utanması yaaa gizli hayranın felan değilim aslaaa, konuşmayı sürdürmek istemediğim için senle bye dedim ve sonkez diyorum bye
- +1 yıl
cilvede yaparmış nazllarıda varmış yanaklarını sıkasım geldi bak şimdi hadi utangaç kız git bakalım seni daha fazla utandırmıym iyi geceler tatlı rüyalar:);)
1.90larda o kızlara hasta:-D
127 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha yok oyle bir dunyaa:)
- +1 yıl
-1
- +1 yıl
çünkü bunu fazlasıyla hakketin yorumunu beğenmedim ondan
- +1 yıl
ne desteği yavv 190 lık adamın 155 lik kıza hasta olması gibi bir durumla nasıl bana destek oldun
- +1 yıl
bende benle dalga geçtin sandım:)
- +1 yıl
nebilim 155 olabilirsin sende 190beğndgin için yazmış olabilirsin mesela :)?
- +1 yıl
Bunlar reklam kokan hareketler sanki bana 180sinde havalar bak yaa:))
- +1 yıl
Saka bir yana boyun iyi bitaz da tiipin varsa turkiyede alir basini gidersin:))
- +1 yıl
Sana garanti ediyorum tipsiz kiz yoktur sadece bakimsiz veya yakistirmayi bilmeyen kiz vardir Allah kimseyi cirkin yaratmaz kul bakmasini bilsin yeterki:)
- +1 yıl
Senin elinde olan bir durumndiyetisyene git spor yap ver bu senin kaderin degil...
- +1 yıl
Yiyosan yakinma ozamn:)
- +1 yıl
Valla bogazina sahip cik ac kalmak saglikli bir durum hatta
- +1 yıl
Malesef:)
- +1 yıl
On dakka once degildin ama:) kac kilisun merak ettim simdi
Püff seni geren bu olsun!
21 Yorumla- +1 yıl
Rahatm ben
Devamını Gör(20)