İNTERNETTEN TANIŞTIĞI BİRİNİN EVİNE GİTMEK?

kızlar ve erkekler acıl yardım ıstıyorum. canım cok sıkkın. benm kız arkadasım olacak sahıs benden once İNTERNETTEN tanıstıgı oglanın evıne gıdıyor. ve oglan bunu bır guzel becerıyor velhasıl. bır sure sonra bız tanıstık ve bana bakıreyım dedı. Sen ısın ehlı olan bır adama yalan atarsan olan olur. neyse ılıskının basında durdum kalktım ve pantolonu gıyındım. sen bakıre degılsın dedım. agladı zırladı. her neyse ortada netten tanıstıgı adamın evıne dusunmeden gıdıp ve kendını bozduran bır kız var. pısmanın dıyor ama ben ınanmıyorum. ! bekaretı takan bır ınsan degıldım. abı 1 yıllık 6 aylık sevgılınle beraber olursun anlarımda netten tanıstııgın bırının altına yatmak nedır? ben bu kızı cok sevıyorum ama her baktıgımda bu ıgrenclık aklıma gelıyor yalanı yasadıgı olay. netıce olarak kızlar ve erkekler elınızı vıcdanınıza koyun ne yapmalıyım.
Güncellemeler
+1 yıl
peki ne yapmalıyım işin içinden cıkamadım. işin ehliyim dogum uzmanıyım cunku
Güncellemeler
+1 yıl
la bana yardım edın lutfen sevıyorum ama netten tanısıp gıtmıs evıne ne yapayım ne edeyım bılmıyrum. ayrılmalmak ıstıyorum onsuz ne yaparım dıyorum. ama bunu da kendıme konduramıyorum ayrılmak ıcın aldattım dıye yalan mı atsam dedım senı sevmıyorum mu desem dedım aklımdan herseyı gecırdım ama hala aynı noktadayım
İNTERNETTEN TANIŞTIĞI BİRİNİN EVİNE GİTMEK?