178 cm veya 179 cm boy bir erkek için çok mu kısa?
Normal
Uzun
Kısa
Çok kısa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence gayet normal bir boy zaten Türkiye'de kadınlar da çok kısa değil ve kuraldır ya erkek uzun olacak işte tabi ben standart Türk kadınları arasına malesef girmiyorum
Eşinin boyu kaç cm olsun istersin?
benim 160-165 boyunda kısa bir arkadaşım vardı. herifin kol gibi şeyi vardı. öyle olacaksa kısa boyum olsun isterdim şahsen :D
170 ne oluyor cücemi boyun gayet iyi sırık değilsin çok uzunda iyi değil
Cevap
5Cevap
Bizim 1.50 lilik kezbanlar,1.90 lık erkek istediğine göre çok kısasın.
Düşünsene adile naşitle, tarık akan :)
biz 1.70 iz uzunuz diye dolasıyoz ortalıkta sen hesap et :)
Eğer çıtayı çok yüksek tutduysan kısa bir boy
Çıta derken yani senin görüşlerin veya bekletin beklentisi çok yüksek biri isen o boy kısa gelir. Ama sen normal beklentileri olan o bana yeter diyen bir tipsen o boy sana yeter
O zaman kısa demiyelim ama idare eder çünkü ben mesala 1.75im topuklu giyince deve gibi oluyorum ve hep topuklu giyiyorum sende böyle bir bayanla olursan sorun olur sende napacaksın hafif tabanlı ayakkabılar gidiceksin ya da kendine taban alicaksin ayakkabına koy uzar biraz boyun kimsede fark etmez benim eski sevgilim de kullanıyordu adam meğersem benden kısaymış ayrılınca anladim:))) sende boyunu uzar taban alda yoksa kızlardan yana şansın yok
Bu türk kızları hiç çekilmez hiç bisey begenmiyolar sanki adriana lima bende türküm ama diğer kızlar gibi çirkin olupta kendimi beğenmiyorum sende git avrupaya ordan kız bul onların çenesini cekme
Avrupaya gidemem. Çünkü oraya gitmek için yeterince param yok :D Param olsa bile oraya gitsemde yinede kız bulamam :D Avrupalı kızlar bana bakmaz bile :D Çünkü benim boyum avrupalı özelliklede kuzey avrupalı erkeklerden daha kısa olduğu için hiçbir avrupalı kız bana bakmaz :D Ben ne yapayım şimdi? :D En iyisi kızsız hayat devam etmek :(
Avrupa kızları bakar onlar kalp temizliğine bakıyor burada ki kızlar gibi kaslı olsun 1.8o olsun bmwsi olsun demezler. Bide avrupaya gidemiyosun madem kendine ayakkabı tabanı al eğer hiç olmuyorsa olayı akışına bırak kendiliğinden gelissin
Türk kızları (bazıları) her erkekte model güzelliği, boy, kas gibi şeyler istiyorlar :D Ama bu istekler her erkekte tabi ki olmayabilir. Bunları istemek için önce kızın kendisi Megan Fox, Adriana Lima veya Kristina Pimenova gibi güzel olmalı ve boylarıda 173+ olmalı. Fakat öyle değil. Ben 155 cm boylu kızın 185+ cm boylu erkeği yanında olmasını istemeğini hiçbir zaman anlamadım. Ne bu iştah :D Araba konusunda katılmıyorum. Pahalı BMW ve ya diğer pahalı markalı arabam olsa türk kızlarından önce avrupalı kızlar arabama biner :D YouTube'dan pranklara baksana pahalı araba görünce avrupalı kızlar nasıl atlıyor arabaya :D Akışına bırakmak lazım.
Bana göre normal, 179'um.
benim o civar, memnunum
Normaliz 😀
Normal
Kısa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar