Kızlardan cevap bekliyorum. Saçlarım şu anda siyah ama epey aktı. Kuaföre sordum komple hepsini açıp öyle boyayacağız dedi ve 100 lira ücret çıkardı. O parayı vermek koyuyor açıkçası. Şuan kumral renginde köpük boya alsam ve kendim evde boyasam saçımın tamamı tutar mı o renk? Kuaförde boyatmak şart mı yani? Kumral rengi istiyorum da?Siyah saçtan dönmek için
Kahve saç renklerine bayılıyorum. Ben de uzun süre kahve tonlarını kullandım. Siyah saç ne kadar güzel olsa da zahmet isteyen renklerden biri.
Siyah saç için benim tercihim Palette Deluxe!
Siyah saçtan başka renge geçmek için saça açıcı kullanmak gerekebilir. Schwazrkopf Palette Deluxe sayesinde siyah saçtan dönmek mümkün.
Palette Deluxe koyu renklerde bile etkili
palette deluxe
Saç boyları saçları 1 ya da 2 tona kadar açar. Palette Deluxe koyu saçlarda bile etkili. Palette Deluxe Yoğun Renkler saçları 2-3 tona kadar açıyor. Koyu saçlarda en etkili sonuç için tek tercihim Palette Deluxe. <3
Palette Deluxe Yoğun Renkler ile saç açtırmaya son
Palette Deluxe yoğun renk açıcı
Siyah saç için saçlarımızı açtırmamız gerekebilir. Palette Deluxe 7 tona kadar açılmasını sağlıyor. Saçları en etkili şekilde açmak için Palette Deluxe yoğun renk açıcı kullanılabilir. Palette Deluxe yoğun renk açıcı saçı önceden açıp sonra saçını dileğin kahveye boyayabilirsin.
Marula yağı sayesinde 8 haftaya kadar parlak saçlar!
palette deluxe yoğun renkler
Palette Deluxe marula yağı sayesinde 8 haftaya kadar parlak ve yumuşacık saçlara kavuşmamızı sağlıyor. Yağ bakımı sayesinde saç yıpranmasını da önlüyor. Daha önce saç boyattığım için saçlarım yıpranıyor ve sertleşiyordu. Palette Deluxe ile tanıştıktan sonra parlak ve yumuşak saçların keyfini çıkarıyorum.
40 zengin seçeneği ile her renk bizimle
Palette Deluxe 40 zengin seçenekten oluşuyor. Palette Deluxe Yoğun Renkler renk seçeneği sayesinde istediğimiz her tonda boyaya ulaşabiliriz.
Boyalı saçlarımın sırrı koyu renklerde bile etkili Palette Deluxe Yoğun Renkler!
Göz alıcı saçlarımın sırrı her tonda etkili Schwarzkopf Palette Deluxe <3 İstediğim her tona kolayca, saçlarımı yıpratmadan ulaşabiiyorum. Palette ile iyiki tanıştımm. <3 Koyu saçlarda bile etkili Palette Deluxe denemeni tavsiye ederim.
Evde kendin o saçı açtırmadan boyayıp herhangi bir renk elde edemezsin. Kendin evde açıp boyamaya kalkarsanda saçın yanabilir kopar bir arkadaşım açıcı boyayla denemişti boyayan kızda kuaförlük bölümü bitirmişti ama saçları yandı kızın :S Risk alma eğer çok istiyosan birkaç kuaförle daha görüş fiyat indirimi olursa ve güvenilir bir yerse yaptır. Yada hiç açtırma sağlıklı değil çünkü.
Kumral rengini evde tutturmaya çalışırsan kızıllıklar olabilir. Evde boyamak risk. Sonra boyaya verdiğin para da boşa gitmiş olur birde kuaföre 100 lira verirsin en az 150 lira zarara girersin. Bence kuaföre gitmeyi tercih etmelisin
siyah saci senin dondurmen zor olur sen yaparsan eger begenmiceksin kuafore gidiceksin birde oraya parayi bayilicaksin daha cok masraf canim kendimden biliyorum birde benim sacm uzun iki kutu boya kullanmistm yazik oldu
bende uzun zaman sıyah kullandım ama baska renge dondrmek gercekten zor bıkac boyama sonra bıle zor dondu en sonunda bekledım hepsı aktı oyle boyadım .s
En İyi Cevaplar