Saçlarımın rengini kuaförde açtırmıştım ama sonra tekrar siyaha boyadım. Daha sonra boyadığım hiçbir renk tutmadı. Loreal veya Koleston renk açıcıyla siyah saç boyamı açsam ne renk olur veya açılır mı? Kızıl istiyorum veya koyu kumral beyaz tenliyim.Siyah Boyalı Saç Nasıl Açılır?
Saçlarını siyah yapmak isteyen arkadaşlarıma birkaç kez daha düşünmelerini söylüyorum :) Çünkü siyah maalesef geri dönülmesi zor bir renk. Kolayca renk değiştirebilmek için üzerinden uzun bir süre geçmiş olması gerekiyor. Kendimize yakıştıramadıysak bu süreyi bekleyemiyoruz tabii ki :)
Siyah saçı açıcıyla açmak mümkün mü?
Siyah saçı açıcıyla açmak
Elbette. Açıcılar birbirinden farklı özelliğe sahiptir, bazıları saçları 4 tona kadar açarken, bazıları da 9 tona kadar açabilir. İçeriği de oldukça önemlidir, bu sebeple güvendiğiniz kaliteli bulduğunuz markaları tercih edin derim. Böylelikle saçlarınız daha az zarar görmüş olur.
Siyah boyalı saç nasıl açılır?
Siyah boyalı saç nasıl açılır?
Öncelikle siyah boyalı saç açılır mı sorusuna evet cevabını verdik :) Biraz zor bir süreçten geçecek olsanız da, siyahtan dönmek imkansız değildir. Siyah boyalı saçı açmak için çok kaliteli, profesyonel bir saç açıcıya ihtiyacımız vardır. Saçlarımız biraz da olsa zarar görebilir. Siyahtan kızıl, kahve gibi çok açık olmayan renklere geçiş yapmak istiyorsak, platine kadar açmamız gerekmez. Yani bir tık daha şanslı hissedebilirsiniz kendinizi :)
Siyah boyalı saçı açmak için açıcı önerisi: Palette Deluxe Yoğun Renk Açıcı
Siyah saçı açmak
Siyah boyalı saçlarınızı açmak için kullanabileceğiniz en kaliteli açıcı Palette Deluxe Yoğun Renk Açıcıdır. :) Kendim de kullandığım için gönül rahatlığıyla öneririm. Saçları 7 tona kadar açıyor, içeriğinde sarı renk aktifleştirici bulunuyor. Bu sayede daha berrak sonuçlar elde edebiliyorsunuz. Zaten kızıl ya da kahve rengi gibi saç renklerine geçiş yapacaksanız, saçlarınızı çok fazla açmanıza gerek yoktur. Kızıl-kahve tonlarında bir açılma, üzerine boya uygulayıp istediğiniz tonu elde edebilmeniz için yeterlidir.
Palette Deluxe Yoğun Renk Açıcı içeriğindeki mikro yağlar sayesinde saçlarınıza bakım da yapar, açıcı sonrası saçlarınızın sertleşmesinin önüne geçer ♥
siyah olayı zordur girişme kendi başıan bu işe derim saçların berbat olur yıpranır.Bırak siyah boya bir iki ay aksın.Aksi halde açtım başka boya boyadım derken saçların ölür.
Şimdi şöyle bişey var saçın cinsi çok önemli bu tür açıcılar fazla oryal kullanılmadan hazırlanıyor evde amator kullanım olduğu için oda her saç tipini aynı oranda açmıyor kalın saç ince değişiyor.. Ve boyalı saçlarda en fazla 2 ton açıyor.. ayrıca altı farklı üstü farklı renk oluyor dipler daha kolay açılıyor çünkü kendi saçın geliyor ordan boyasız şekilde.. Yani alacalı bulacalı hafif yanmıs görüntüde çıkıyor ...Kızıl tutarmı üstüne bilmiyorum
Yakacaksın saçlarını, saçlarıyla çok oynayan bir arkadaşım vardı en sonunda son kullanma tarihi geçmiş süpürgeden hallice olunca saçları bıraktı bu hevesini
Benim saçlarım ilk siyahtı (boya) 1 ay akmasını bekledim dibim gelince 2 hafta da bir toz oryal ile açma işlemi uyguladım. 1 ay falan yaptım bunu ki bunu yaparken saç yağı falan da kullandım çok yıpranmasın diye. Şimdi saçım kırmızı. Saçının yapısını bilmen çok önemli ona göre kullanman gereken şeyleri diğerlerinden ayırıyorsun. Saçım yanmadı ve gayet sağlıklı. Bence aklında böyle bir şey varsa zamanla yap derim, bir anda yapınca saç süpürge oluyor.
siyah boyayı saçından akıtmanın en kolay yolu bildiğimiz beyaz hacışakir sabunla saçlarını yıkamak 1 ay boyunca yıka saçındaki siyah boya akacak. renk açıcı boya çok zarar veriyo saça kesinlikle tavsiye etmem. turuncu olur saçların
4
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
artık çok geç şuan sürdüm ve sadece dipler turuncu altlar hala siyah kafayi yiycem :/
Siyah saçı açman saçlarına büyük zarar verir istedikleri kadar bitkisel zararsız deselerde inanma , ya siyaha devam yada kendi halinde akmasını bekleyeceksin başka çaren yok ...
BENIMDE SACLARIM SARIYDI bir ANLIK SINIRLE KOYU KAHVE BOYADIM SIMSIYAH OLMUSTU VE HIC BEGENMEDIM. ARADAN 1 HAFTA BILE GECMEDEN KUAFORE GIDIP SACIMI YAPTIRDIM Şu an ACIK KUMRAL VE YUMUSACIK YAPTILAR SACLARIMI :)
merhaba ben Saçımı 3 ay önce siyaha boyadım üstelerde aktı ama altlarında hala biraz var saçımı yarısını altını platin sarı istiyorum açsam yanar mı kopma olur mu lütfen fikir verin
En İyi Cevaplar