Sevgilime ne gibi mesaj yazabilirim? Yardım edenden Allah razı olsun..

Fazla uzatmak istemiyorum biliyorum insan okumaya üşeniyor. Kısa kısa anlatayım, ben sevgilimi 3 senedir tanıyorum, yaklaşık 8 aydır çıkıyoruz. O benim ilk sevgilim, ondan önce başka erkeğin eline bile dokunmadım. Şimdi, ben bu sevgilimle çıktıktan beri biraz değiştim, hiç yapmıçağım şeyler yapıyorum, mesela okadar çekingendim ilk başlarda, ama son 2 aydır bilmiyorum ne oldu, çok ateşli öpüşüyoruz, boynumu, kulağımı öpüyor çok tuhaf oluyorum. bugünde yine aynısı oldu, çok ileriye gittik, ben ama sonradan çok üzülüyorum, kaç kere ağladım, bu ben olamam, ne yapıyorum ben diye düşünüyorum, bukadar ileri gitmek istemiyorum. birkaçkere ona bunu belli ettim, dikkat edicek diye bana söz verdi, beni kırmak istemiyor biliyorum, ama ikimizde bu sözümüzü tutmaiyoruz, buluşunca kendimizden geçiyoruz, dayanamıyoruz(bu arada cinsellik yok, yadece sarılma ve öpüşme)

Şimdi sevgilime bir mesaj atmak istiyorum, az önce buluştuk ve eve geldim şimdi. Mesajda neler yazayım? onu kırmak istemiyorum, lütfen yardım edin bana. Beyler, hadi en çok sizden yardım bekliyorum. Herkese +1, şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar
Güncellemeler
+1 yıl
suratim asik oluyor ondan sonra, neyin var bitanem lütfen söyle diyor, ama birtürlü söyleyemiyorum, utaniyorum cok :( ama o da anliyor sanki..
Güncellemeler
+1 yıl
Dün gece onu aradim, üzüdü baya. benden özür diledi, söz verdim, sözümü tutamadim affet beni, hep benim sucum dedi.. sucu kendinde bulma, ikimizinde dikkat etmemiz lazim dedim, biraz agladim tutamadim kendimi, o da bir tuhaf oldu.. yarin 2 dkk göreyim seni bunu yüz yüze konusalim bitanem dedi, 1 saat sonra grscez... nasil konusmam dogru olur acaba neler desem?
Sevgilime ne gibi mesaj yazabilirim? Yardım edenden Allah razı olsun..