Merhabalar lütfen bana yardım edin arkadaşlar. Bir fikir veya bir öneri.. Ben bundan 1 ay önce biriyle tanıştım. Neyse o biraz ilgisiz felandi... ama iyi de anlaşıyorduk aslında. 3 gün öncesine kadar herşey yolundaydi. Bunun morali bozuktu üç gün önce sonra bende bir kaç kere aradım neyse bu işte işlerim felan var dedi. Fazla uzatmadim ama ertesi gün yine bir kaç kere aradım. Çıkmadı sinirliyim felan dedi. En son dün konuştuk ama tartıştık. Ben ona neden aramıyorsun felan dedim üstüne gittim... Sonra sinirle kapattım ve WhatsApp den sinirle eğer görüşmek istemiyorsan engelle yazdım. Şunu belirtmek isterim ki ikimizde çok kızgındık ama ben biraz sıktım üstüne gittim. Sonra pişman oldum özür felan diledim ama beni engelledi telefon da açamıyorum yani...Çok üzgünüm çok kırgınım birden beni tamamen çıkardı hayatından. Bu Erkek boğa burcu bu arada, belki bir etkisi olur..:( Çok mu inatçıdır boğalar? Sizce birgün geri döner mi? Ben ona çok alışmışım... ve şu an çok üzgünüm...
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak sana su kadar diyim, bundan sonra tek yapman gereken sey hicbir sekilde hicbir sey yapmamak. Birak gitsin. Arama sorma mesaj atma ulasmaya calisma sosyal medyadan ekleyip yazma araya araci sokma kisaca hicbir sey yapma. Birde sana sunu soyliyeyim seni kirmak istemiyorum ama bu cocugun pek gonlu yok gibi. Daha yeni tanismissiniz birbirinizi yeni taniyorsunuz bu flort evresinde erkekler kizin ustune cok duserler. Surekli ararlar gorusmek isterler. O boyle yok isim var yok moralim bozuk diye bahaneler atiyosa bu isin olmamasi en hayirlisi bence. Demem o ki daha bir aylik bir surede isi gucu bahane ediyosa pek de gonlu yoktur bence. Bide gorusmek istemiyosan engelle demissin o da engellemis seni. Aslinda olay cok acik. Ama bilemiyorum tabi aranizdaki diyalogu. Belki cok siktiysan bunalmis olabilir. Daha sevgili bile degiliz bu ne darlama da demis olabilir. Neyse her iki durumda da sonuc degismez. Sen hic birsey yapma yani. Artik kosene cekil. Ustuleme ugrasma.
23 Yorumla
Oğlak+1 yılPeki... haklısın... herkes okadar haklı ki... bende bosver me kararı aldım. Eğer bir şekilde kalbine dokunduysam veya aklindaysam yazar veya arar... eğer aramzsada.. benim değerimi bilecek çok insan var. Bunu bana burada hissetirdiniz teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle canim bak cok klise olucak ama sevdigini serbest birak donerse senindir donmezse hic senin olmamistir diye. İste aynen oyle artik beklemede kal hic birsey yapma. Eger kalbine dokunduysan mutlaka birgun donecektir. Ama karalar baglama sakin. Degerini bilecek o kadar cok insan var ki sakin unutma bunu. Bazen şer gibi gordugumuz seyler aslinda hayirli oluyor. O insanin senin hayatindan cikmasi senin icin dogru olanin gelmesine yol aciyordur belki de. Bilemezsin. Herseyden once hakkinda hayirlisi neyse o olsun, sen gonlunu ferah tut.
Oğlak+1 yılBu yazdıklarını okuyunca dedim ki, allahım hala güzel insanlar varmış... Şükür ki. Inan yüreğime su serptin. Herşey gönlünce olsun Canım... Eğer bir gelişme olursa yazacağım söz :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılDemekki senin pek bir degerin yyokmus.
Acaba neye sinirliiydi
Seni engellemesine mi sebeptin yani belli ki konusmak istememis gercekten.
ilgisiz, hemen engelleme vs biraz da kizgindik diyerek olayi hafifletmeye calismssin ama birsey soracgim.
onunla netten mi tanistin?020 Yorumla
Oğlak+1 yılBen biraz üstüne gittim... sorunun ne felan dedim şu an konuşursak daha kötü kavga edeceğiz dedi bende kızgın bir sesle ne yaparsan yap umrumda değil ister ara ister arama dedim sonra da WhatsApp den mesaj yazdım sinirimi alamayıp birde "çok basit istemiyorsan engelle ve sil!.." yazdım.. oda anında engelledi valla :( sonra öyle dediğim için pişman oldum mesajlar felan yazdım ama geri dönmedi heryerde engelledi yani telefon da acsam engellemiş... Hiç mi umut yok? Aslında aramız gerçekten iyidi hatta buluşacaktik haftaya.. yani 2-3 güne kadar bu kadar ilgisiz değildi... en kötü mesaj atardı
Cevap sahibi+1 yılCanim. nerden tanistiniz?
Oğlak+1 yılİnternetten
Cevap sahibi+1 yılonun baska sevgiliis var onunla tartistigi zmana denk geldin. Onun la aralari bozuldu ve seninle ugrasmak istemedi, veya o kizla aralari bozuldu. o da bahane yaratip seni engelledi.
bu anlattiginin bire bir yapan birini taniyorum oradan bu kadar netim. o da bogaydi.
normal bir insan bu tur tepkileri vermez.
sana o kadar kizmasini gerektiren bir sorun da yok. supheci darnislari ki zaten ilgisiz mis de.
adinin bas harfi ne acaba. ?
Oğlak+1 yılSevgilisi yok 1 sene önce ayrılmışlar... gerçekten onu son günlerde biraz sıkmamın dışında bir sorun yoktu. Acaba gurur mu yaptı ben sinirli konuşunca ve ne yaparsan yap gibi şeyler dedim birde yani ben dedim engelle sil diye
Oğlak+1 yılOnun baş harfi A benim ki F neden? :(
Cevap sahibi+1 yılhemen netten tanistigin insanlara inanma :)
Bu kadar sinirli bir insan yeni tanistgi ozel konustug insani niye engellesin.
acaba cinselik konularina filan girdiniz mi?
amaci o olup sonra da senin yakinliginla ugrasmak istememis olabilir
Ancak. ben yinede sevgilisi vardi veya ugrastigi biri vardi sen o an bosluga denk geldin ama isler duzelince sana cikis verdi diyorum.
Oğlak+1 yılYok cinsellige pek girmedik açıkçası. Bilmiyorum kafam çok karıştı... eğer başka biri varsa beni kandırdığı için birgün pişman olur inşallah ama hiç öyle bir his vermemisti yani nasıl deyim benimle ciddi olduğunu hissettirdi daha çok ve başka biri olduğunu hiç hissetmedim açıkçası ama belki de ben fazla iyi niyetliyim...:(
Cevap sahibi+1 yılpek mi?
belli ki girmek istemis en azindan beyimiz :)
bosuna sormuyorum bu sorulari. Cunku oylelerini cok iyi biliyorum.
Tabiki belli etmez.
en buyuk sahtekarliklari da zaten ciddi dusunuyormus gibi yapmalari.
-boyle dusunen erkek ufak bir sorunda sinirlenip niye engellesin :) ... dusun.
Cevap sahibi+1 yılsu var ama. bosta kaldiginda sana ihtiyaci oldugunda engeli kaldirabilir
Sanki seni ozledim laflarina kanma :) cok sinirlenmistim :( yapmasina bakma.
inanma
inanma
inanma
Oğlak+1 yılİnşallah ben yanılmıyorum ama öyle biri değil sanki... yani bende baya üstüne gittim yetmedi mesajlar attım.. ben hatamin farkındayım ama oda bana değer veriyorsa yazmaz mi? :( off kafam çok karışık çok kırgınım şu an ve uyku girmiyor gözüme
Cevap sahibi+1 yılpeki bak.
kavga ettiginiz sebep neydi?
onun kendi sorunu degil mi?
sen sevgilisi degilsin onun ustune ne kadar gitmis olabilirsinde engeli hak edersin?
engelini acacak ama bosta oldugunda.
peki bu sana hic kufur'lu argo konustu mu?
Cevap sahibi+1 yıl(deger verseydi engellemez di)
Oğlak+1 yılSebep ben ona neden 2 gündür böyle ilgisizsin dedim ve baya aradım oda çok üstüme geliyorsun bende ozaman inada bindirip açmıyorum dedi. Sonra o sonra konuşalım şimdi yoksa kavga edeceğiz dedi. Yoldayım dedi. Bende biraz israr ettim sinirliydim çünkü şimdi konuşalım bence dedim sonra o yine sonra konuşalım dedi bende ne yaparsan yap ister ara ister arama deyip yüzüne kapattım ve hemen arkasından WhatsApp den görüşmek istemiyorsan çok basit "engelle ve sil" dedim sinirden... oda anında engelledi ve daha sonra ben bir kaç mesaj daha attım yani anlican baya sıktım onu.. Bana hiç küfür etmedi..
Cevap sahibi+1 yılDaha sevgilisi degilken bu denli kavganiz yersiz olmus.
Bu sekilde üstüne gitmende hosuna gitmemistir. Birbirinizi gercekten de bir aydir mi taniyordunuz
Oğlak+1 yılEvet..
Cevap sahibi+1 yılAcmadimi hala engeli.
Bayagi sogumus cocuk demek :(
Oğlak+1 yılYok açmadı... Evet ve bende vazgeçtim... Çünkü bu kadar soğduysa birden ve bukadar vicdansız davrana biliyorsa hiç değerim yokmuş onun için bunu anladım. En iyisi vazgeçmek..
Cevap sahibi+1 yılBencede canim ortada okadar buyuk bir sorun yokken boyle yapmasi bence gozden cikardigini gsoterir. Hayatina bak engeli actiginda mutlaka yazar ama o zaman da sen daha mutlu olmus olursun.
Oğlak+1 yılSağol canım... sözlerin ilaç gibi... kendimi daha fazla üzmeyecegim...😊😘
+1 yılBu yaşadıgın olay Fırından yeni çıkmış tarçınlı kurabiyeler kadar taze , o yüzden ne yapsan ne etsen sogutup yiyemezsin onları sadece beklemen gerekir sıcaklıgı gitsin diye. Bu durumdada aynısını yap daha cok taze olayınız bekle ne acelen var. Zaten adam seni umursamıyomuş bile baksana daha ne uzatıyosunki kendini ezik gösteriyosun.
Bu sitede bile sana fazlasıyla deger vericek bir sürü insan varken sen böyleleri icin baslık acıyosun ya sizin gibiler yüzünden umut denen şey iyice yok oluyor..23 Yorumla
Oğlak+1 yılKızma abi :) tamam dediklerini yapıyorum :)
Balık+1 yılBirine baglanmak tabiki en dogru olanı ama gidipde göz göre göre duvara baglanmak saçmalıgın daniskası. Dediklerimi iyi düşün bence. Duvarımıda incele sordgum soruları oku. Zaten ne kadar tecrübeli oldugumu anlıycaksın umarım :)
Oğlak+1 yılSağol..
+1 yılZaten ilgisizlik varmış boşver
02 Yorumla
Oğlak+1 yılZaten beni hiç bir zaman biri sevmeyecek...:(
Oğlak+1 yılOle demeee
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
7Cevap
Tavsiyem ustune gitme mesaj atma bekle.
Insragramdan falan takip edecektir facebook vs. Whatsapp`dan bile fotograf durum falan paylasirken ask sozleri paylas ama ergence olmasin ona hitap etsin.
Seviyorsa eger dayanamaz. Mumkun degil dayanamaz ve mesaj atar. Ama 1 hafta ama 1 ay. Geri dondugunde sen kazanirsin, donmezse gene sen kazanirsin seni sevmeyen biri ile devam etmemis olursun.21 Yorumla
Oğlak+1 yılÇok teşekkür ederim bu sözlerin ve önerilerin için. Öyle yapıyorum bende... sadece instagram hesabım var inşallah bakar profilime
Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/OdogpZ4SjNMhttps://www.youtube.com/embed/03TIkVoHHEAsevgiliniz engellemiş ise böyle videoların etkisinde kalarakta engellemiş ya da tavır takınmış olabilir..
00 Yorumlaille aklına yazmışsan git saldır parçala ne diyim, bazen zorlamamak iyidir, salla gitsin
10 YorumlaOnun sana ilgisi olmadığını çıkardım bu yazdıklarından valla. 1 ay içinde çok çabuk alışmışsın.
09 Yorumla
Oğlak+1 yıl:( Ama 3 gün öncesine kadar iyidik hatta haftaya buluşacaktik...
Oğlak+1 yılEvet biraz sıktım hata ettim biliyorum.. ama gerçekten çaresizlikten oldu yani böyle olsun istemedim...
Oğlak+1 yılEvet... amacım sıkmak değildi... Allahım beni duy ya.. ıki gündür gözüm iki çeşme ağlıyorum valla...
Oğlak+1 yılİnşallah... içimde bir umut var yazar diye ama eğer bir daha yazmayacaksa da allahım No'lur güç ver unutayım...😦
Oğlak+1 yılSağol :( bende öyle yapmaya çalışıyorum... geçer inşallah.. sağol can sende dikkat et.
Boğalar çok inatçı. Seni sevmiyosa asla gelmiycek. Seviyosa uğruna her şeyi yapar
10 YorumlaBende bir kizla tanistim burdan fazla deger verince kndini bisey saniyorlar ondan kaynaklaniyor bizde sorun yok takma kafana engellesinler bisey olmaz...
04 Yorumla
Oğlak+1 yılEvet ben biraz fazla üstüne düştüm kabul ama gerçekten çok hoşlandım ve kaybetme korkusuyla yaptım. Sence geri dönmez mi? :(
Oğlak+1 yıl:( evet..
engelle dersen engeller tabi. gururludur boğalar
başka numaradan arayıp düzeltirsin belki durumu02 Yorumla
Oğlak+1 yılBilmiyorum birdaha aynı hatayı yapıp sıkmak da istemiyorum... hiç mi geri dönüş yapmaz? Bu son olay dışında herşey yolundaydi aslında..:(
+1 yılHic üzülme canimin ici hepsi böyle
26 Yorumla
Oğlak+1 yıl:( peki şimdi ne olacak sence? Hiç mi yazma ihtimali yok?
Kova+1 yılGüzelim benim seni o kadar cok anliyorum ki. Benimki vardi adam sudan sebeplerden engellerdi. Yalvar yakar vazgecirdim. En sonunda evlendik 1.5 hafta surdu ayrildik. Dunya kadar borca girdim adam kayip simdi ortada yok. Sana bir yol gosteriyim dicem bende senin gibiyken kimseyi dinlemezdim burnumun dikine gittim simdi adam ortada yok kayip yani. Zararin neresinden donersen kardir belli etmis kendini istemiyor bahane bulmus. Hic zorlama hatta numarasini sil. Geri yazdiginda kimsin falan dersin o da yazarsa tabi. En guzel cevap olur.
Oğlak+1 yılYa sildim numarasıni... yazmamak için birde unutabilmek için... onun iş durumu felan iyi almanyada yaşıyoruz... ben çok üstüne gittim biliyorum aptallık ettim ama herkesin ikinci şansı yok mudur? :(
Kova+1 yılDaha cok gencsin. Kimbilir ne kadar da guzelsindir. Erkekleri arayip sormazsan degerli olursun. Biraz bekle gonlu varsa yazar zaten. Sende baska birilerine bak kafan dagilir.
Oğlak+1 yılÇirkin biri değilim bence yani kendini beğenmiş demezsiniz umarım ama benim gönlümde o var.. inşallah yazar... birdaha hiç sıkmayaçağım onu... ben başkasına bakamam aklımda o varken... yani öyle bir karakterde değilim
Oğlak+1 yılGüzel bir Tavsiye. Bin kez söylenen seu anlaşılmaz yaşarsınız anlarsiniz
Pişman olma , kabullen ve bedelini yaşa.
10 YorumlaHiç buluştunuzmu peki?
010 Yorumla
Oğlak+1 yılHaftaya buluşacaktik...:(
Oğlak+1 yılYa oda bana karşı boş değildi hissediyordum... gerçekten... tek hatam biraz sıkmak oldu başka bir sorun yoktu... hatta bana iltifat felan da etti özel şeylerde konuştuk felan...
Oğlak+1 yılAy hadi inşallah...:( dünden beri dua ediyorum bir arasın bir yazsın onu ikna ederim... bu arada benim türkçe biraz kit. Bildirim mesajı ne demekti? :)
Oğlak+1 yılİnşallah ya... tabi numaramı silmediyse..:(
Oğlak+1 yılEvet oldu... oda atıyordu ama genelde ben önce yazıyordum.. o ben pek yazmam telefonum çok yanımda değil diyordu birde işyerinde yoğun oluyordu genelde. Ama oda arıyordu veya yazıyordu yani
Senin burcun ne
19 Yorumla
Oğlak+1 yılKova.. biliyorum zor ama burçlar haricinde bir çok şey uyuyordu ya :(
İkizler+1 yılKova ve Boğa arasındaki ilişki pek uyumlu değil!
Boğa gerçekçi, sevecen, sadık ve dürüsttür. Kova ise değişkendir. Onun hayatına ayak uydurmak çok zordur.
Sadakat konusunda da sorunlar var! Tatlı sözler duyduğunda enerjisi yükselen ilgiden hoşlanan Boğa, iyi ve sadık bir âşıktır. Kaldıramadığı tek şey partnerinin geçmişidir. Sizi anlatmasanız o bunu kolaylıkla öğrenir. Ve kaldıramayacağı bir geçmişiniz var ise (mesela eski sevgiliniz ondan daha popüler biriyse) o zaman işiniz zor.
Kova tek bir kişiye bağlanmakta zorluk çeker. Her iki karakterin de hayata bakışı ve hayatı yorumlama şekli farklıdır. Kova neşeli ve hareketlidir. Bir orada bir burada gönül eğlendiren biri gibi görünse de gerçekten sevdiği takdirde, eğlenceli bir âşık olacaktır.
Boğa ise daha duygusal ve romantik! Çoğu zaman tembel, yeri geldiğinde oldukça pratik-tir. Hayallerinin listesini yapmaya bayılır, fakat kolay kolay hayata geçirmez. İdealist kişiliği yüzünden, gerçekleştirmek istediği hayalleri için her daim uygun zamanı bekler. Buna anlam vermekte zorlanabilirsiniz.
Farklılıklarınız belki de birbirinize bağlanmanıza sebep olur. Karşılıklı anlayış olduğu sürece imkânsız diye bir şey yok!
Oğlak+1 yılYa benim geçmişimde onu sarsa bilecek bir durum yok ve ona ilgimi gösterdim iltifat ettim ona onu önemsediğimi hissettirdim ben kovayım ama birine ciddi şeyler hissedersem sadece onunla olmak isterim ve bunun için emek sarf ederim. Ve ona bunu hissettirdim hatta belkide fazlasıyla..:( Ama en son konuşmada biraz çıkistim ona ve sinirden görüşmek istemiyorsan engelle ve sil yazdım... oda anında engelledi ve birdaha hiç bir mesajıma geri dönmedi... özür diledim hislerimi anlattım üstüne gittiğim için de özür diledim birdaha yapmicam dedim felan... ama cevap yok... çok acımasız...:(
Oğlak+1 yılEvet öyle yapacağım. Belki yumuşar veya sevgimi hisseder ve yazar. çünkü dua ediyorum beni en azından anlasın ve hissetsin diye.. hiç bu kadar çok dua etmedim biri geri dönsün diye..
Oğlak+1 yıl:( evet belki de bahane ediyor ama böyle bir vazgeçiş hak etmedim. Yani en azından bana bir açıklama yapsa çok rahatlayacagim.. Mesela başka biri varsa eyvallah deyip yoluma bakacağım ama bir kere sordum kesinlikle başka biri yok dedi
Oğlak+1 yılSoramam çünkü bende sinirden numarasını sildim heryerden.. yani o yazarsa bir ihtimalle tekrar iletişime geçebiliriz..:(
Boşver
10 Yorumla
+1 yılOnu bul ve öldür
01 Yorumla
Oğlak+1 yılBelkide...-.- valla iki gündür ağlamaktan helak oldum...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoga erkegi gariptir
05 Yorumla
Oğlak+1 yılYani? :(
Cevap sahibi+1 yılRuh hali dengesizdir
Cevap sahibi+1 yılBurdan mi tanistiniz
Oğlak+1 yılOf... Umutsuz mu diyorsun? Ne yapacağım şimdi? :(
Oğlak+1 yılYok burdan değil. Kendisi hemşehrim olur
Sabir çek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor. Bekleme
02 Yorumla
Oğlak+1 yılYa ama :( valla çok üzgünüm..
Cevap sahibi+1 yılDaha sonra üzülmektense şimdi üzülmek daha iyidir boşver hayatına bak
Gizli Üye(30-35)+1 yılboğaysa unut ablacım
05 Yorumla
Oğlak+1 yılNeden? :(
Cevap sahibi+1 yılben boğayım. it gibi sevsemde yazmam yazmadım
Oğlak+1 yılBen yazdım özür de diledim hiç bir umut yok mu? Düşünmez mi? Yani biraz zaman geçse belki anlamaz mi beni? Neden böyle üstüne düştüğümü ve sıktığımı yazdım.. çok çaresizim ya... bir umut ver gardas ya :(
Cevap sahibi+1 yıladam zaten zırt pırt arayıp darlaman yüzünden bitirmiş. sen hala mesaj attım ettim diyosun ablacım
Oğlak+1 yılOf... biliyorum hatamin farkındayım...:(
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem