Azeri erkek arkadas? Fikir lütfenn?

Merhabalar arkadaşlarrr heerkese iyi geceler :)) Universite okuyorum Ankaradayim. Okuldan bir azeri kiz arkadas var. Univ. icin gelmis Ankaraya. Cok tatli cok iyi bir kiz. Yakin arkadasiz. Sosyal medyada birlikte fotograflarimiz var. Azerbaycanda ilkokuldaki sinifindan bir erkek arkadasi beni gormus gunlerdir bizim arkadasa sormaya calisiyormus ama cekiniyormus en son sormus benimle tanismak istedigini. Arkadasta bana bahsetti acikcasi merak ettim tanimak istedim. Deniz akademisi son sinifta okuyormus. Ve 2yil sonra turkiyeye yerleseceklermis ailesi ile birlikte. Yaklasik 15-20gündür konusuyoruz. Adini koyamadigim bir sıkıntı var icimde ama asil sormak istedigim seyi bile bilmiyorum. Fotograflardan ve goruntulu gorusmelerden gordugum kadariyla da acayip hoslandim acikcasi. Fikirlerinizi alabilir miyim acaba? Ozellikle altini cizerek belirtmek isterim ki her milletin iyisi kotusu var. Eger basinizdan daha once azeri birileri ile kotu bir olay gectiyse cok rica ediyorum azerileri genelleyerek ornegin:Azeriler kotudur şoyledir boyledir gibi yorumlar kesinlikle yapmayin!! İki devlet tek milletiz!
Azeri erkek arkadas? Fikir lütfenn?