Victoria secrets meleklerine bakiyorum ne büyük kalcalari ne de büyük göğüsleri var ve sifir yaglari var. simdi soruyorum size gore güzel bir vücut neye gore belirlenir?
Victoria secrets meleklerinin fiziklerini nasil buluyorsunuz?
Aslinda kemik yigini degiller. Boy ve kilo oranlari ideal. Hatta bazen kiminin bacaklari kiminin beli kalin. Profesyonel sporcular kadar gunluk spor yapiyorlar. Vucutlari da kaslidir zaten cogunun. Bu kadinlarin fiziginin yoruma acik oldugunu bile dusunmuyorum. Hepsi muhtesem degil ama herkes iclerinden en az birini favorisi yapar fizik konusunda. ;)
bunların suratları bir acayip güzel oluyo fizikleri için aynı şeyi söyleyemem :D ben balık etli seviyorum hıaa :D :D bunlar kupkuru şuna bak hıaaa :D :D
mühendis hanım sen de onlar gibi beslenip spor yapsan onlardan bir eksiğin fazlan olmaz yani boy için birşey demiyorum boyunu bilmiyorum çünkü geneli sporla alakalı ya mesela bir manken vardı heryere yürüyerek gidiyormuş formumu korumamı yürümeye borçluyum diyordu
O melekler herseyiyle melek buna dikkat ediliyor özellikle mesel kocalarini aldatmamalari iyi aileleri olmasi gerekiyor kolay degil victoria melegi olmak olay fizik degil yani
Kadın dediğin azcık ele gelecek. Eline musluğun altın da su dolduruyormuş gibi şekil vereceksin. Sonrasın da kızın bacaklarına vuracaksın yavaşça. Ses geliyorsa o kız olmuş demektir. Gelmiyorsa cılız demektir. Olmaz o kız :D
En İyi Cevaplar