1.72 boyunda sessiz sakin erkeklerden uzak duran ağır başlı boş yere konuşmayan bir kız için yorumlarınız ne olurdu ?
Cevabın nedir?
hıç bırsey bnce boyle kızların uzerıne konusmaz erkekler genelde kikirdek kızlarla ılgılenırler boylelerıne anca uzaktan bakarlar bu tıp kızlarda evde kalır kanımca uzaktan ulasılamaz gozukurler cunku .
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEğlenmek yerine atom parçaladığını düşünürüm :D Sıkıcı bulurum ama en yakın arkadaşlarımdan biri öyle. Ben ona boş konuşmayı öğrettim , yaptım oldu.
00 Yorumla
Keşke öyle bi insanla karşılaşsam da iki çift laf konuşsam bişeyler paylaşssam , ortalık okadar işe yaramaz tip dolu ki . Boş boş konuşmayanın ağırlığının arkasında kalite umarım . Keşkee..
21 Yorumla
Soran+1 yılgüzel yorumlar bunlar :)
sessiz boş yere konuşmayan bir kız gerçekten ilgi çekici hala yaşıyormu bu kızlar :)))
311 Yorumla
Soran+1 yılhenüz ölmedim :P :)
Soran+1 yılhanca böyle konusuyorum işte kimseyle tanışmıyorum ne burdan nw gercek hayatta :)
Soran+1 yılbenimde istediğim gibi birini bulmam zor ki o yüzden böyle yalnızım yapacak bir şey yok
Soran+1 yılyokki yok cidden Allah karşımıza istediğimiz gibi insanlar çıkarsın inş diğer türlü ne o insandan nede evlilikten hayır gelmez .
Soran+1 yılummadığın bir anda çıkar kardeş üzme tatlı canını
Soran+1 yılins ins :)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
33Cevap
boyu iyidee kisiligide iyiye benziyorr ama az konusmayi sevmiyorum ben cok konusacakk ! neysee acba sora bilirmiyim ayakkabi numarasi kac ?
024 Yorumla
Soran+1 yılniye ayakkabımı alacaksın :D
- +1 yıl
yokk bende bi benim kadar uzunlugumda bi kizla takiliyordum ben 179 um kizda 175 falan di sanirim kiz usya girmisdi ve ayakabini ben tutuyum dedim israrla aldim sonra dedim icimden laa bu ayakkabi bana olurr sonra altina bi baktim 41 numero ordaa sokk oldumm bayilcaktim azkasin
Soran+1 yıloha 41 he özelmi yapılmış o ayakkabı yoksa erkek ayakkabısımı giyiyor :D
Soran+1 yıleğer onu kırıp ta konuşmadıysan sırf bu yüzden o kızı üzdüysen sana yazık cidden yazık kızın elindemi ayak numarası !
- +1 yıl
ögle olduu yanii napalim ! haliyle seven olurr yaaa onu güzel kiz ! ama dünyanin en güzel kizi na asik oldum ve simdiye kadar hic bir kiza asik olmamisdim, ama sögleyemiyorum cok korkuyorumm
esmer boma ayakkabi 37, kiloda iyi zayiff sonra o kadar nazlikii boyu 1.55 -160 sanirim ama bana nee ben her haline asik oldum onun !
Soran+1 yılsordummu arkadasm afern sen onu üzdünya elbt sende üzülürsün
Soran+1 yılo kızı kırmamalıydın sana zerre kadar üzülmedm ama ona üzüldm
Soran+1 yıleden bulur
Soran+1 yılaynen oyle birde hatani anlamiyosan boyle devam eder ki sen anlamiyosun
Soran+1 yılanladn ha anlasan oteki kizi bosver demezdin!
Soran+1 yılynliz kalmamak icin bir badkasini kullanmissin bu ne dwmek sen biliyomusun hatanin farkinda bile degilsin
- +1 yıl
haydaa evde eletrik kesilsin benden biliniyorr,..
yaa ben gidipde o kiza birsey demedimkii geldi o benimle konustu ben dedim seni geri cevirmeyim madem biraz birlikte zaman gecirirz zaten benimde kimsem yok dedim alla alla ben sana asik oldum bana bi sans verirmisin veyaa Gonlumde tatlı bır bela gıbısın sen bendekı benım tek sahıbımsın Desem kı bırtanem artık benımsın benimle cikarmisin falan diye dedigimi hic hatirlamiyorum yanniii
Soran+1 yılsen o kizi kirmadan ayrilsaydin boyle olmazdi
Soran+1 yılsen baskasini kirdin ahini aldin otekiyle nasil herseyn yoluna girmesini bekliyosun
Soran+1 yılbisey demiyorum artik sana
- +1 yıl
:D hürriyet benimdirr, yaa o benim allah biri birimiz icin yaratmis bizi ! bu 100% cünkü kizi cok güzel ondan kimse yanasamiyor sonra kiz cok cok nazli ve ugrastirici onu kimse cekmezz yani yinee ben yaparim onun her istedigini zaten millete biliyor ona yaklasan benimle karsilascani !
adam olmasam ben okuda bile harac keserim ama herkeze karsi saygim var ve milletin parasina göz dikmem
+1 yılnerde o kız göster evleneceğim diye düşünürdüm.tamam mı egon yükseldi mi 1.72 yaşında sessiz sakin kız?
05 Yorumla
Soran+1 yılego derdinde değilim tamam mı!
- +1 yıl
niye sordun o zaman ? salak mısın ne gerek var yani ergen misin nesin
Soran+1 yılsanane neden sorduysam sordum seni ne ilgilendirir !
- +1 yıl
ilgilendirir çünkü yorum yaptım .) ergen:)
Soran+1 yıluğraşmayacağım seninle devam et.
- Aşk İlişkileri konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yıl1.71 için bişeyler düşünmüştüm ama 1.72 için hiç düşünmedim biliyonmuu..
10 Yorumla
+1 yılbirde Güzel yemekler yapabiliyorsan tam alınacak başının üstüne taç olunacak bi kız olurdu o :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)
Çok ağır başlıda olma...Ara sıra gül eğlen, yüzün turşu satmasın..İyi bir arkadaş ol...
02 Yorumla
Soran+1 yılgülüp eğlenmek başkaya benim suratım hiçbir zaman turşu satmaz :))
+1 yıl"hıı gizemliyim diyosun, insanlar beni çözmeye çalışsın öyle sessiz sakin erkeklerle işim olmaz diyosun, dünya etrafımda dönsün ben sabit kalayım diyosun... hıı hallere bak hallere..." derdim.
01 Yorumla
Soran+1 yılgüven diyorum yarı yolsa bırakmayacak sadece güven olsun sessiz sakin bir erkek diyorum ama hayal diyorum bir yandanda cünkü bu zamanda böyle biri yok ! ve bu yüzden yalnız kalmayı istiyorum . Anlatabildim mi ?
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. olması gerektiği gibidir bana göre kız dediğin fazla civelek olmamalı..!
06 Yorumla
Soran+1 yılben vermedim
Soran+1 yılehehe saolasin ozaman :)
+1 yıl1.72 boyunda sessiz sakin erkeklerden uzak duran ağır başlı boş yere konuşmayan bir kız olurdu sanki goodsunuz hani :(
00 YorumlaTaş yerinde agirdir öyle kızda çok iyidir ağır başlı duruş önemli herkesin harci değil...
23 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
Soran+1 yıl(:
+1 yılvakit kaybetmeye degmez,verene bkmak lasım olurdu..
00 Yorumlakendi halinde oturaklı .. kibirsiz saf kalbi olan biri derim..
10 Yorumla
+1 yılçirkin :) şaka da zamanında hayal kırıklığı yaşamış derim :))
00 Yorumla
+1 yılhavalı genelde cok istisnalar hariç o kızlara yaklasmaya cesaret edemez erkekler :D
00 YorumlaAynı Beni Anlatmışsın :)
03 Yorumla
Soran+1 yılaslında kendimi anlatmıştım ama neyse :P
:D
Soran+1 yılne güzel hiç bozulmadan yola devam kardeş :)
Evde Kalmış Kız Kurusu Derdim :)
012 Yorumla
Soran+1 yılbu yaşta kmse kız kurusu olmaz ;)
Soran+1 yıl18 yasndaym benm icin evlilik cok erken kız kurusuda degilimmm
Soran+1 yılamanya ne dersen de ugrasmicam seninle
Soran+1 yılahaha böyle bir derdim yok sen kasma kndini ;)
Soran+1 yılkafamı dagtmaya calisiyorum belki olamaz mi
Soran+1 yılee ozaman
+1 yıltiyatroya da gidiyorsa kapısında yatarım
10 Yorumla
+1 yılÇekingen utangaç bir ergen
02 Yorumla
Soran+1 yılergen değilim ben -_-
- +1 yıl
22 yaşına kadar ergensiniz bu gerçek
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılboş konuşmuyorsa severim
00 Yorumla kendini beğenmiş işte
014 Yorumla
Soran+1 yılpeki sen öyle düşün
Soran+1 yılkapalı olmayabilirim aşırı bir acıklığımda yok yeterince edepli olduğumu düşünüyorum ki kendini beğenmek değil erkeklere güven yoktur belkide karşısına adam gibi adam cıkmıyordur olamazmı !
Soran+1 yılhicte evde kalmam ben tamammı
Soran+1 yılseni alana yardim etsn derken ne var bende anliyamadim ?
Soran+1 yılsevince dik kafalilik kalmiyor bnde merak etme!
Soran+1 yılhicte evde kalmam merk etme :)
Erkeklerden neden uzak duruyor ki
022 Yorumla
Soran+1 yılgüvenmiyor.
Soran+1 yılgereken şeyleri biliyorum uzak durmakta en iyisi enazndan canın yanmıyor
Soran+1 yılcanım birkere yandı hala yanıyor ve sade e 1 kere oldu ve ben aciya dayanikli degilim uzak durmaktan baska carem yoj
Soran+1 yılbir erkegin aglamasi itici veya aptal degil ayrilali 3 ay oldu bir baskasini bulmus iliski yapmis ben bu durumda nasil birine guveneym ve bunu bugun ogrendm ne hale geldigimi bilemezsn
- +1 yıl
Ne haldesin bilemem ama tahmin edebiliyorum kimseye güven demediğimi anlamış olman lazım ben hep temkinli olmanızı tavsiye ederim ama kendi haline üzülmekle geçmişi düşünerek kendine ne kadar yardımın olur ki. Nasıl ve neden bitirdiğinizi bilmem ama o seni unutabilip yeni ilişki yaşadıysa sen neden biten ilişkinin acısını çekesinki unut ve yeni arayışlara gir bence kadınlara üzülmek yakışmıyor unutma ki her işte bi hayır varmış nihayetinde allahın istediği olur istemediği olmaz
Soran+1 yılhaklısın Allaha hephayirlisiysa olsun derdim bu hale geldk ama 1 yıl sürmüstü bu kadar basit olmamaliydi
- +1 yıl
i erkek olarak türk erkeklerini ben içeriden bakarak mantıklı davranışlar içerisinde görmüyorum ki sen hiç anlayamıyorsundur eminim buna oluyor böyle şeyler bazen işte allah inşallah gönlüne göre ondan iyisini tez zamanda karşına çıkarır inşallah (not :kadınlarda mantıklı davranmıyorlar bence bende kadınlarla ilgili çok problemliyi. Hayat yaşamaya değer bazen sevmek için sahip olmak gerekmiyor
Soran+1 yılkadinlari korumuyorum zaten her iki cinsinde bes para etmezi var benm sorunumda ona verdigim 1 yılım herhalde keske hic karsilasmasaymisiz diyorum ama bugun iliski durumunu goruncecanim yandi iste
- +1 yıl
Gerçekten üzüldüm ama 1 yıl deyip gözünde büyütme şu an kendimi yanında mutlu hissettiğim hoşsohbet bi kadın tanıyorum eşinden ayrılmış 2 çocuğu var kaç yılını vermiş kocasına en güzel yıllarını birde bu yönden bak 1 yılımı kaybettim diye üzülme kaybın çok da büyük değil ben genelde acı çektğimde benden kötü durumdakilere bakıp halime şükrederim çok işe yaramasada biraz dikkatimi dağıtmaya yardımcı oluyo
Soran+1 yıldiikatimi biyerlere vermeye calısıyorum zaten oturup onu düşünmüyorum unuttum diyorum kendi kendime o an benden güçlüsü yok ama bazı anlar geliyorki özlüyomuyumda biranda tekrardan aklıma düşüyor bilmiyor bıktım artık onun yüzünden acı cekmekten beni hiçbirşekilde umursamamasından bıktım .
Soran+1 yılhayatıma birini sokmak istemiyorum bunu yapamam
Soran+1 yılBilmiyorum gercekten hicbirsey bilmiyorum ama suanda hayatmda kmseyi istemiyorum elbet birgün biri olacak ama bu simdi olmamali ben buna hazır degilim elbet unutucam yapacak baska birseym yok zaten bunun icinde ugrasiyorum
Soran+1 yılBen öyle kolay kolay kimseye ısınamam uzak dururum erkeklerden benim hayatımda ilk ve tek o oldu onun bile nasıl olduğunu anlıyamadım o şekilde yaklaşmadım kendisine çünkü ama zamanla baktım ki olduğundan farklı görüyorum ki o beni çoktan farklı görmeye başlamıştı ben kendime şaşırmıstım ben bu değildim cünki şimdide kalkıp biriyle başlamam başlayamam o kişiyle oynamış olurum unutmak için hayatıma birini sokmam sokamam .
Soran+1 yılzamanla görücez bakalım Allah hayırsını cıkarsın herkesin karsısına
+1 yılSadece bu özellikler bir şey düşündürmez.
00 Yorumlakargalar konar üsütüne
10 Yorumlaöle kız kaldımı yha :D:D:D:D
00 Yorumlacandır kendisi canan da olsa keşke:)
20 Yorumlahos kız ama pek içine kapanık
10 Yorumla
+1 yılhayal gücüm o kdar iyi diil :D
00 YorumlaFena değil :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkoca bekleyn hanim kiz
11 Yorumla
Soran+1 yılKoca ne alaka ya lütfen amaa -_-
Gizli Üye(36-45)+1 yılhadi kızım kal yat uyu geç oldu.
01 Yorumla
Soran+1 yılne sacmalıyosun be
+1 yılhavalı:)) olmazmı
06 Yorumla
Soran+1 yılhavalı değilim ama :)
- +1 yıl
etkilenmiyorsun:) ozaman ya bi dk 172 boymu yaa:DD:D: doğalki:))
Soran+1 yılehehe bencede boy değil dimi fazlasını istemezdim mutluyum diyim :P
- +1 yıl
piskopatsın kızım sen yaa:D:D
Soran+1 yılaaa ne psikopatlığımı gördün :o
- +1 yıl
lisedemisin:)
mal
.13 Yorumla
Soran+1 yılmal derken ?
Soran+1 yılaynı şey değil demekki birşey öğrenmişki uzak durmayı tercih etmiş uzak durmak diyince tanımamak ne ya tanıyorum siz erkekleri biliyorum o yüzdende uzak duruyorum !
sarın hemen alıyorum
00 Yorumla
+1 yılcool işte ne güzel
00 YorumlaVarmı öyle bişey :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyalnız kalır...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşka neyin var?
10 YorumlaFeminist misin Naz?
00 Yorumla
+1 yıleferim olurdu
00 Yorumla